Natuurcoach | Haarlem

Mijn naam is Yann Riksen en als Natuurcoach help ik mensen met een hooggevoelige natuur (HSP) bij vragen en problemen met betrekking tot werk, relaties, vrije tijd en zingeving.

Werkwijze

Natuurcoaching is er op gericht om je in het moment te verbinden met je ervaringen, gevoelens en gedachten. Dit levert inzichten op waar je direct mee verder komt in je leven. We zoeken mooie plekken op in de natuur en laten de natuur als spiegel dienen. Dit gaat op een associatieve, intuïtieve manier en daarom sluit het ook zo goed aan bij mensen met een hooggevoelige natuur.
Door de weerspiegeling krijg je heldere inzichten over jezelf en komen de antwoorden op je vragen als vanzelf uit je eigen innerlijk.

Begeleiding

Mijn begeleiding kenmerkt zich door niet oordelen en niet oplossen. Mijn uitgangspunt is het vertrouwen dat jij jouw eigen oplossingen al bij je draagt. Ik begeleid je bij je proces met behulp van de natuur via vragen, oefeningen en opdrachten. Je leert (weer) verbinding te maken met je eigen wijsheid.

Concreet en duurzaam

Antwoorden en inzichten die tijdens een Natuurcoaching uit je binnenste naar buiten komen en je doorleefd hebt, hebben een transformerende werking waar je langdurig plezier van hebt.

En ook als je niet hooggevoelig bent is de natuur een prachtige ingang naar je eigen innerlijk.

Workshops

'Jezelf coachen in de natuur', 'van denken naar voelen', een greep uit de verfrissende workshops die Samenwever geeft. Ik werk met kleine groepen.

Je bent van harte welkom!

Over Yann Riksen | Haarlem

Mijn naam is Yann Riksen en ik ben een enthousiaste, hooggevoelige natuurcoach met hartstocht voor bewustwording en verbinding. Ik was rond de 50 toen ik mijn hooggevoelige natuur ontdekte en dit veranderde mijn leven drastisch. Ik leerde om te gaan met de kanten die om aandacht vroegen en ben de kwaliteiten van mijn hooggevoeligheid en die van anderen enorm gaan waarderen. Mijn passie is om ook andere hooggevoelige mensen zich bewust te laten worden van hun eigen rijkdom en zich er (weer) mee te verbinden. Mijn werkwijze kenmerkt zich door niet oordelen en niet oplossen. In mijn coaching is de natuur behulpzaam als spiegel en inspiratiebron.

Ik ben opgeleid in welzijnswerk, natuur-en milieu educatie en als Natuurcoach. Zowel het in de natuur zijn en meditatie (Zenboedhisme) zijn voor mij belangrijke bronnen van voeding en inspiratie.

Samenwever
Yann Riksen

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Cermonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Vasten en reinigen Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding