Het Yogahuis | Haarlem

In Het Yogahuis kun je sinds 1996 Klassieke Yoga volgen. OOK Gentle Yoga en Flow &Yin Yoga. Op alle niveau's en in een vertrouwde, veilige sfeer. In januari hebben we een onbeperkt- les-kaart voor slechts 33€!

Een enthousiast team staat garant voor pittige en zachtere Yogalessen met ruimte voor individuele aandacht. De techniek van de asana's vinden wij belangrijk en hieraan werken wordt zorgvuldig afgewisseld met heerlijke Flow Yoga. De Yogalessen geven je vele tools om de Yoga praktisch toepasbaar te maken in je dagelijkse leven.

Naast het reguliere lesrooster (zie website) verzorgen wij ook ZondagYoga, RapaYoga aan zee, Yogavakanties in Portugal,en Individuele Coaching op basis van Yoga en YogastudieGroepen.

Door de jarenlange Yoga -ervaring is het slim om bij Els een proefles te volgen. Ook de absolute beginner is welkom!

Je vind het Yogahuis op loopafstand van het station in het oude hart van Haarlem.

Over Els van Driel | Haarlem

Toen ik in 1984 door India reisde, kwam ik in aanraking met de yoga van BKS Iyengar. Ik was direct verkocht toen ik hem eenmaal thuis in Amsterdam daar een yogademonstratie zag geven. Mijn liefde voor yoga was geboren.

Mijn werk als sociotherapeut in de psychiatrie en als hbo verpleegkundige liet ik achter me. In 1985 begon ik de 3 jarige opleiding tot docent Iyengar- yoga en behoorde tot de eerste lichting “Iyengar certificed teachers” toen ik les ging geven in de Kosmos in Amsterdam. Al vanaf 1985 geef ik yoga-lessen in Haarlem, Amsterdam, aan Zee en in Portugal.

Behalve door de Iyengar die ik als basis hanteer ben ik in mijn lesgeven geinspireerd door Dona Holleman, die mij kennis over ademtechniek bijbracht, evenals het gebruik van principes om de energiehuishouding te optimaliseren. Van 1990 tot 1998 deed ik jaarlijks een training bij haar in Italië. Daarna volgde ik vele weekend workshops die ze in Amsterdam gaf.

Ik kijk met dankbaarheid terug op deze magnifieke fysieke trainingen bij Dona. En toch had ik behoefte aan een aanvulling op de yoga; zowel mentaal als emotioneel ervoer ik een hiaat.

Vanuit de behoefte mijn medemensen en reisgenoten helderheid te verschaffen in veranderingsprocessen heb ik het laatste decennium veel “gestudeerd”: Ashtanga yoga weekends, helende reizen, eenzame retraites, niet aflatende yogabeoefening, indringende persoonlijk ervaringen aan ziekbedden, brachten me tot de holistische Klassieke yoga die ik nu beoefen en waarin ik met volle overtuiging lesgeef.

Yoga is voor mij, mits juist gehanteerd een krachtig middel gebleken om te ontdekken, op te schonen en te veranderen. Daar wil ik mijn leerlingen iets van meegeven. Door mijn aanpak geef ik hun daarvoor vele “tools”. Zo blijken ze in staat thuis zelf aan de slag te gaan en hun eigen-wijze yoga in hun leven te integreren.

Yogales geef ik dus vanaf 1985 en sinds 1996 heb ik mijn eigen yogastudio; “Het Yogahuis” in Haarlem. Ook ben ik initiatiefneemster van Yoga aan Zee en van Yogavakanties, -events, -workshops in binnen- en buitenland. In januari 2018 hebben in Het Yogahuis ter ere van ons nieuwe rooster een geweldige aanbieding: een hele maand onbeperkt Yogalessen voor slechts 33€. Nieuwe lessen zijn Flow & Yin op de maandag en dinsdag naast de Klassiek Yoga en de Gentle yoga.

Het Yogahuis
Els van Driel

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem