Auteur van De Tijd is Nu, workshops, coaching, counseling, organisatieadvies | Velserbroek

Het leven gaat steeds sneller; we leven in een soort continue haast. Zowel individueel als maatschappelijk merken we allerlei veranderingen. De dingen doen, zoals we altijd deden, werkt niet meer, maar hoe anders is niet altijd duidelijk.

Marlies de Vries neemt je mee op een reis door de tijd. Op deze reis wordt het je duidelijk waarom onze kijk op de tijd, zowel het probleem vormt, als ook de oplossing in zich draagt.

Wat bieden de workshops
Je maakt kennis met het unieke concept van de vijf principes van transcendent bewustzijn. Een bewustzijn wat nodig is om in het NU te kunnen leven. Dit is een NU dat niet alleen is weggelegd voor boeddhisten en monniken, maar tevens de mogelijkheid biedt om tegelijkertijd vol in het leven te staan. 

Ook maak je kennis met de kenmerken van de vijfde dimensie, die van ‘eenheid in verscheidenheid’. Deze komt na de vierde dimensie, die van ‘tijd’. Op dit moment zitten we in de overgangsfase. Deze transitietijd wordt makkelijker en verloopt sneller als je weet waarnaar je op weg bent.

In de introductieworkshop wordt kennis gemaakt met de principes uit het door Marlies de Vries geschreven boek ‘De Tijd is NU’. De grote lijnen  uit het boek worden uitééngezet in combinatie met praktische tips en oefeningen.

Als vervolg hierop worden vijf verdiepingsworkshops gegeven. Deze verdiepingsworkshops bieden je de mogelijkheid om je de principes van ‘De Tijd is NU’ je eigen te maken. Alle workshops zijn ook los te volgen.

Over Marlies de Vries | Velserbroek

Waar ik als therapeut de mens één op één leerde kennen; als individu. Zo heb ik op de universiteit en bij mijn werk als organisatieadviseur, geleerd hoe de mens vorm geeft aan de maatschappij. Alles bij elkaar heeft mij geïnspireerd om het boek ‘De Tijd is Nu’ te schrijven. 

Hierin belicht ik hoe we door de versnelling in de maatschappij in het Nu terecht zijn gekomen. Alleen beseffen we dit nog niet. We leven in een constante haast, met af en toe een momentje mindullness. Vaak hebben we een gebeurtenis in ons leven, of in de maatschappij (Parijs), nodig die ons confronteert met het feit dat we anders met dingen om moeten gaan.

Begonnen als fysiotherapeut, vond ik al snel de puur lichamelijke benadering te beperkt. Daarop heb ik mij geschoold als acupuncturist en holistisch therapeut. Ik merkte dat mijn eigen bewustwording essentieel was om als therapeut en mens verder te kunnen groeien. Via allerlei cursussen heb ik gewerkt aan mijzelf, maar op een bepaald moment was het nodig voor mijn groei, om uit de vertrouwde zorgverlenerswereld te stappen. Dit hield voor mij in dat ik het roer heb omgegooid en organisatiecultuur ben gaan studeren aan de Vrije Universiteit.

Met mijn opgedane kennis, vaardigheden en (levens)ervaring, wil ik mensen en organisaties helpen in hun groei- en bewustwordingsproces.

Gloria Counseling
Marlies de Vries

Bewust Haarlem
Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem