Wat kan jij jezelf bieden samen met mij? | Haarlem

Toen onze winkel medio jaren '80 al een tijdje geopend was en een New Age winkel bleek te zijn geworden werden er vragen gesteld zoals:

  • Hoe kan ik omgaan met vermoeidheid, drukte in mijn hoofd en hoe kan ik  mijn gezondheid positief beïnvloeden?
  • Hoe ga ik om met stress of trauma’s en kom en blijf ik in mijn kracht?
  • Hoe kom ik in balans met mijn sensitiviteit?
  • Hoe kan ik vertrouwen en zelfbewustzijn opbouwen?
  • Wat gebeurt er met mij als ik heling werkelijk toesta en in mijn eigenwaarde ga geloven en ik dat in mijn leven ga toestaan?

De antwoorden daarop bevinden zich in jouzelf. Als ik je faciliteer dan kómen de antwoorden omhoog. Veilig, met warmte, humor en compassie faciliteer en inspireer ik jou. Je word uiteindelijk je eigen facilitator en vind jouw eigen kracht en grootsheid.

Je eigen waarheid vinden is niet hetzelfde als geluk vinden… Maar, als jouw eigen wijsheid en waarheid tot ontvouwing komen en je samen met je Ziel, jouw essentie, je leven gaat leiden dan word je en voel je je een gelukkiger mens in alle omstandigheden! 

Ik ben nu zo'n 30 jaar als facilitator en inspirator in Haarlem en omgeving werkzaam in mijn onderneming "LOOP JE VAST". Je kunt bij mij terecht voor individuele coaching en (bijna) maandelijks kun je een inspiratie workshop en/of een adem/meditatie avond bezoeken. Zie daarvoor de agenda op mijn website.

Over Helena van Dansik | Haarlem

Kennismaking met Helena van Dansik te Haarlem. Zelfrealisatie en bezield leven.

Samen met mijn man heb ik de eerste New Age winkel van Nederland geopend in 1983. Onze winkel werd bezocht door een diversiteit aan mensen die vanuit hun wezen antwoorden zochten op hun vragen.

Veel van deze vragen stelde ik mij zelf ook en dit stimuleerde mij om opleidingen te gaan volgen om mijn eigen ontwikkeling en bewustzijn te laten ontvouwen en ik volgde opleidingen om mensen te kunnen faciliteren vanaf 1985. Die keuze bracht een bijzondere en intense transmutatie voor mij op gang. Ik ervoer het verschil om te leven vanuit mijn Ziel en vanuit mijn essentie in plaats van mij te laten leiden door mijn hoofd waar angsten, boosheid, verdriet en oude pijnen ooit zetelden. Het gevoel, dáár wil ik naar toe, dáár gaat het over heeft een stroom op gang gebracht en die stroom heeft er toe geleid dat ik mijzelf ging herkennen en erkennen.

Vanaf die tijd ben ik mij gaan inzetten om andere mensen te begeleiden en van Ziel tot Ziel met hen te communiceren. De ontvouwing voor mijzelf en voor anderen is krachtig en eindeloos. Ben ik, voel ik mij altijd gelukkig en verbonden met mijn Ziel? Nee hoor. Loopt alles van een leien dakje in mijn leven? Welnee, ook niet. Ben ik weleens ziek? Zelden. Ben ik nog bang? Zelden.
Voel ik steeds meer de verbondenheid met mijn kern, mijn Ziel? Ja. Heb ik een fijner leven dan voorheen? Nou en of! Maakt dat gelukkig? Ja!

Ik ben nu zo'n 30 jaar als facilitator en inspirator in Haarlem en omgeving werkzaam in mijn onderneming "LOOP JE VAST".

Agenda Loopjevast?

Loopjevast?
Helena van Dansik

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem