Als scheiden je werk raakt | Bloemendaal

In een periode waar ontzettend veel van je gevraagd wordt, help ik jou om met plezier en energie je werk te blijven doen.

Want als na een periode van onrust de knoop is/wordt doorgehakt, komt er een periode aan waarin je moet gaan nadenken en actie ondernemen over veel onderwerpen. Van de eerste gesprekken met de mediator tot aan het verdelen van de boedel. Het is vaak veel tegelijkertijd en het gaat over korte en lange termijn verwachtingen. Het zijn soms behoorlijk grote beslissingen die je moet nemen op het moment dat je emotioneel nog niet zover bent. De kans is groot dat jouw emoties nog alle kanten op schieten. 

Deze periode kan veel stress veroorzaken. Een beetje stress is niet erg, maar langdurige hoge stress wel. Stress maakt je op den duur ziek

Een optelsom van verschillende factoren kan er daarmee voor zorgen dat de scheiding van een privésituatie een werksituatie wordt. En dat is wel het laatste dat je er bij kan hebben. Stress kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je:

  • concentratie minde wordt
  • een korter lontje krijgt 
  • vaker te laat komt
  • minder goed voor jezelf zorgt 
  • minder energie hebt

Het werk stapelt zich langzaam op, collega's begint het ook op te vallen dat je minder scherp bent. Je voelt dat je vastloopt. Het is tijd om in gesprek te gaan met je leidinggevende of HR adviseur.

Wil jij stevig blijven staan als werknemer tijdens je scheiding. Neem dan contact op!

Liefs, Jessica

Over Jessica de Ridder | Bloemendaal

Mijn naam is Jessica de Ridder, ik woon samen met Sander en onze dochter Danique in het prachtige Bloemendaal. Ons gezin wordt compleet gemaakt door de kinderen van Sander. 

Sinds mijn negende levensjaar lopen scheidingen als een rode draad door mijn leven. Het is begonnen bij de scheiding van mijn ouders. Daarna volgde er samengestelde gezinnen, die het ook niet hebben gered. Inmiddels zijn mijn beide ouders, los van elkaar, alweer jaren gelukkig in liefde. Mijn eigen scheiding vond in 2014 plaats. Daarna vond ik mijn geluk bij Sander en zijn kinderen. 

In de tijd dat ik 'kind werd van gescheiden', waren er nog geen interventies speciaal gericht op de problematiek die gepaard kan gaan met scheiden. Niet voor mijn ouders, maar ook niet voor mij als kind. Ook nadat mijn eigen relatie stuk liep (waar geen kinderen uit geboren zijn) was daar geen aandacht. Niet zeuren maar gewoon doorgaan. 

Ik ben nu dan ook ontzettend dankbaar dat ik mij kan inzetten voor ouders en kinderen die te maken krijgen met een scheiding. Want laten we eerlijk zijn, het is niet niks. Je hele leven staat op zijn kop en dat is niet voor even. Mijn rugtas is gevuld met ervaringen, aan gevuld met kennis uit opleiding en trainingen. Met rust, humor en een luisterend oor sta ik je graag bij, juist in een onrustige en onzekere periode!

Voel je welkom! Met al je vragen, problemen, twijfels, tranen mag je er zijn.

Groet Jessica


Foto 4 Jessica de Ridder Klik om te vergroten

Voor gescheiden ouders
Jessica de Ridder


Professionals in de categorie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!