Kinderdans, Peuterdans, Kleuterdans | Haarlem

Dancefun4kids bied onder meer kinderdansexpressie lessen en workshops, dansyoga en schrijfdanslessen. Ook voor kinderen met een ontwikkelingsuitdaging zijn er speciale lessen/begeleiding op individuele basis of in kleine groepjes.

In de istudio op de brouwersstraat en enkele andere locaties worden gegeven: Peuterdans, kleuterdans,spelenderwijs dans voor ouder & kind, Schrijfdans, Circusyoga voor kinderen vanaf 5, Dansexpressie & spel voor kinderen diverse groepen, speciale yogadans voor kinderen met ADD.

Eveneens lessen op aanvraag (voor kinderdagverblijven, scholen, verjaardagfeestjes, e.d.)
De lessen zijn speels,fantasierijk,dynamisch,niet competatief, leerzaam en gericht op het plezier hebben in beweging en nieuwe dingen leren.Er is ruimte voor de inbreng van het kind.

Over Mara Leiblum | Haarlem

Van jongs af aan heb ik een grote passie voor beweging en dans. Gedurende de jaren heb ik verschillende vormen van dans beoefend zoals modern, improvisatie, dansexpressie, freestyle jazz, tango en afrikaanse dans. Na een studie Orthopedagogiek (HvA) en jarenlang gewerkt te hebben als pedagogisch medewerkster met (jonge) kinderen in de reguliere en speciale zorgsector ben ik mij steeds meer gaan bekwamen in creatieve dans voor kinderen. Ook op bewegingstherapeutisch vlak. Dit heb ik gedaan door het geven van lessen dansexpressie en door het volgen van opleidingen en cursussen waaronder: "dansen met peuters" (L.C.M.O), bewegingstherapie voor kinderen (le bon depart), bewegingsexpressie therapie cursus Hogeschool Fontys, Bewegingspedagogiek volgens V. Sherborne, kinderdans 1 & 2, Dansimprovisatie voor kinderen en kleuterdans aan de Theaterschool Amsterdam en meest recentelijk de opleiding tot Schrijfdansdocent.

Op het gebied van Yoga heb ik een opleiding Kinderyoga (KidsYoga), bijscholing tieneryoga gevolgd & Yogatherapie voor kinderen met een hulpvraag (Yoga for the special child© basic & 1) Ik geef combinatielessen yoga & dans voor kinderen. Deze combinatie werkt goed en biedt kinderen naast de dynamiek van dans ook ruimte voor rust, inzicht en concentratie. Ik blijf in ontwikkeling door het lesgeven, het volgen van verdere bijscholing en het uitwisselen van informatie en ervaringen met andere docenten.

Werken met kinderen - mijn liefde voor creatieve dans en beweging kunnen overdragen aan kinderen vindt ik een van de leukste dingen die er zijn! Dit werk combineer ik met een andere passie, namelijk vormgeven, illustreren en schilderen.

Dancefun4kids
Mara Leiblum

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Osteopathie Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem