Holistische Kapster gevestigd in een Tiny House op de Haarlemmer Kweektuin | Haarlem

Schaar zoekt Haar is gevestigd op de Haarlemmer Kweektuin in een Tiny Kapsalon. Er is keuze uit vier verschillende knipsessie's met een holistische benadering.

Op basis van uitstraling, gezichtsvorm en haarstructuur knip ik haar. Haar dat past bij de persoon versterkt zijn of haar gevoel op energetisch niveau. Mijn concept bestaat uit vier verschillende knipsessie's zoals een Holistische Knipsessie.

Tijdens Holistische Knipsessie's kijk ik nog meer naar de buiten en binnenkant van de persoon in de stoel. Ik knip intuïtief de uitstraling die bij je past, daardoor kom je meer in je kracht te staan. Een coupe dat volledig aansluit bij jouw gevoel en persoonlijkheid, kan ervaren worden als een boost op energetisch niveau en dat werkt door in je dagelijks leven.

​Vanuit een holistische visie wordt het knippen van haar meer een knipceremonie waarin we een bepaalde fase meer diepgang en aandacht kunnen geven. Is er een bepaald thema wat zich nu afspeelt in jouw leven waar het nodig is voor jouw proces om inzichten in te krijgen? Of als je meer op zoekt ben naar een spiegelbeeld die echt bij jou past en kom je er zelf niet goed uit? Ik begeleid je graag in dit proces en is een Holistische Knipsessie wat voor jou!

De spiegel wordt tijdens het knippen ingeruild voor een magnesium voetenbad. Magnesium vermindert stress, spanning en geeft je meer energie."

Ik bied in mijn salon vier Knipsessie's aan:

  • Knippen en Coaching 
  • Holistische Knipsessie
  • Knipsessie in Stilte
  • Knipsessie op basis van uitstraling en gezichtsvorm ( ook voor kinderen.)

Over Joline Klinkenberg | Haarlem

Mijn naam is Joline Klinkenberg, in 1984 geboren in Haarlem en ik ben hairstylist en moeder. 

Ik ben opgeleid bij Kinki Kappers in Amsterdam. Salon ervaring heb ik opgedaan bij Rob Peetoom in Haarlem. Veronique Duboc, creatief director van Rob Peetoom in Haarlem centrum, heeft mij persoonlijk getraind volgens de technieken van Peetoom. 

​Het knippen van haar fascineert mij en om de persoon in de stoel een spiegel voor te houden voor de binnen en buitenkant geeft mij veel voldoening als Hairstylist. Nieuwsgierig naar wat er leeft in jouw bewustzijn. En deze nieuwsgierigheid, naar de diepgang van het leven heb ik vertaald in een therapeutische opleiding om op een professionele wijze levensvragen te behandelen tijdens Holistische Knipsessies. 

Ik hou van het kappersvak.  Dit ambacht heeft zoveel interessante elementen: de creativiteit, het werken met mijn handen, het open contact met mensen, het geluid van de schaar, de vormen van haar. Het is echt mijn passie.

Graag tot ziens in mijn Tiny Salon in de Haarlemmer Kweektuin!  


Foto 6 Joline Klinkenberg Foto 13 Joline Klinkenberg Klik om te vergroten

Schaar zoekt Haar
Joline Klinkenberg


Professionals in de categorie Persoonlijke verzorging

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem