Hairstylist bij Schaar zoekt Haar | Haarlem

Op basis van een holistische werkwijze, knip of snijd ik haar.

Haren zijn de voelsprieten op ons hoofd. Ze kunnen ons energetisch versterken maar ook onze energie doen verzwakken. Op deze wijze kijk ik naar wat jij nodig hebt om uit te stralen wat bij jou past. Want haar dat past bij gevoel, levensstijl en uitstraling maakt ons krachtiger en mooier.

Ik neem de tijd en aandacht voor jouw wensen en stem samen met jou af wat jij wilt uitstralen. Ik kijk naar je gezichtsvorm, uitstraling, en haarstructuur vooraf het knippen.

In mijn salon werk ik uitsluitend met veganistische haarproducten van Number 4. Deze lijn is vrij van sulfaten, gluten en parabenen. Ook zijn de producten niet op dieren getest en mileuvriendelijk verpakt.

Mijn inspiratie is dat jij blij uit de kappersstoel stapt met een nieuwe coupe waar je je vertrouwd en goed bij voelt. ​Haar dat past bij jou unieke uitstraling.

Tot ziens in de kappersstoel! 

Joline Klinkenberg van Schaar zoekt Haar 

Over Joline Klinkenberg | Haarlem

Mijn naam is Joline Klinkenberg, oprichtster van Schaar zoekt Haar.

Ik hou van het kappersvak. Dit ambacht heeft zoveel interessante elementen van creativiteit, het werken met mijn handen, het open contact met mensen, het geluid van de schaar, de vormen van haar. Het is echt mijn passie. Knippen doe ik vanuit mijn hart.​

Ik ben opgeleid op de academy van Kinki Kappers in Amsterdam. Salon ervaring heb ik opgedaan bij Rob Peetoom in Haarlem.
Veronique Duboc, creatief director van een Rob Peetoom vestiging in Haarlem heeft mij persoonlijk getraind in een intensieve periode van drie maanden volgens de technieken van Peetoom.

Tijdens een eerdere studie aan de kunstacademie waren portretten een rode draad in mijn beeldend werk. Ik heb zoveel geleerd door te kijken. En deze leerschool pas ik ook in de praktijk toe als ik aan het knippen ben. Er komt letterlijk veel bij kijken om een goede coupe te knippen dat past bij de persoon en.

Ik hou van het kappersvak. Dit ambacht heeft zoveel interessante elementen van creativiteit, het werken met mijn handen, het open contact met mensen, het geluid van de schaar, de vormen van haar. Het is echt mijn passie. Ik heb er bewust voor gekozen om mijn aandacht volledig te richten op het knippen van haar.

Schaar zoekt Haar
Joline Klinkenberg

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Cermonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Vasten en reinigen Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem