Yin/Yang Yoga en flow/stress Relief Yoga Haarlem | Spaarndam

Wil je een krachtiger en flexibeler lichaam en bewuster omgaan met je lichaam en geest? Doe dan mee met de yogalessen van Innerpeace bij Studio Wilhelminapark te Haarlem. Dit is een fijne plek op een prachtige locatie.

Yoga brengt en houd je hoofd, hart en lichaam in balans. Mijn yogalessen zijn gevarieerd, waarbij de connectie tussen ademhaling, beweging en bewustzijn centraal staat. Ik probeer de deelnemers van de lessen te stimuleren om in het huidige moment te blijven en het beste uit henzelf te halen. Hierbij is persoonlijke aandacht het uitgangspunt.

Yoga inspireert mij niet alleen omdat je er een soepeler, sterker en gezonder lichaam van krijgt, maar ook door de stilte en rust in jezelf te vinden. Dit alles zorgt er voor dat je beter in balans komt en blijft. Voor mij is yoga niet alleen de verbinding tussen lichaam en geest, maar ook het verbinden van mensen!

Ik geef yogales op verschillende locaties zowel in Nederland als in het buitenland.

  • Op maandag van 9:00 - 10:15 uur geef ik een Yin/Yang yogales. Het Yang gedeelte bestaat uit milde en dynamische houdingen. Het Yin gedeelte richt zich oa op het bindweefsel om deze te versterken en te herstellen.
  • Op maandag van 10:30 - 11:45 uur geeft ik een Flow/Stress Relief yogales. Deze yogales bestaat uit milde yogahoudingen die gericht zijn op het bewust worden én loslaten van spanning en stress.

De yogalessen zijn geschikt voor iedereen!

Ben je nieuwsgierig naar deze yogalessen geworden, neem dan contact met me op.

Over Angelique van Rossum | Spaarndam

Angelique is een gecertificeerd yogadocent (Yoga Alliance 500+) en gecertificeerd Mindfulness trainer (MBSR).

Ik heb de balans in het leven gevonden door in elke situatie die zich voordoet dicht bij mezelf te blijven. Dit geldt zowel in zakelijke als privé situaties. De vragen die ik mij steeds stel zijn: Wat is écht belangrijk en wat is mijn intentie om dingen te doen. Mindfulness en yoga helpen mij hierbij.

Ook bied ik trajecten aan voor mensen die anders met de druk die het werk met zich meebrengt om willen gaan. Zodat ze bewustere keuzes kunnen maken, beter kunnen ontspannen, meer tijd nemen/hebben voor zichzelf, minder spanning ervaren en een betere balans kunnen vinden tussen werk en prive. Zonder dat dit ten koste gaat van hun baan of bedrijf.

Ik doe dit in een 1-op-1 traject dat ik op maat voor hen maak. Hierin gebruik ik o.a. technieken van mindfulness.

In de Mindfulness trainingen, yogalessen en trajecten die ik aanbied kan ik mijn kwaliteiten op een juiste manier inzetten en komen mijn kennis en ervaring samen.

Wil je er meer over weten? Neem dan contact met me op.

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Osteopathie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem