Gratis Lichaamsluistering voor de aanstaande moeder | Haarlem

Gratis lichaamsluistering als je zwanger bent, in mijn praktijk To be Me. Ik luister met mijn handen naar jou en je kind. Prachtige manier om de bonding met je kind te bekrachtigen en een cadeautje voor jezelf. Bel of 40562790 of mail naar infotobeme

Je kunt het ook cadeau doen aan een zwangere vriendin. e-mail me op infotobeme en ik mail je de cadeaubon die je kunt uitprinten en cadeau-geven.

Ik ben een ervaren Haptonoom en doe Prenatale Opstellingen, een methode die ik zelf heb ontwikkeld in 2013. Ik werk al 35 jaar met lichaamswijsheid. Al jaren hou ik me bezig met de impact van emotionele trauma's in de babytijd op de rest van het leven.Vorig jaar ben ik in aanvulling daarop, de opleiding Integrative Baby Therapy gaan doen bij Matthew appleton. Regelmatig werd ik nl gebeld door moeders met baby's met een slaap- of huilprobleem, die mogelijk samenhingen met de geboorte. Prachtig om stil te staan bij de ervaringen van de pasgeborene en leerstof aangeboden te krijgen waardoor ik de babylichaamstaal steeds meer kan verstaan. Met dit aanbod hoop ik een brug te slaan tussen mijn werk met volwassenen en mijn werk met baby's. Vanuit mijn Haptonomische achtergrond heb ik gewerkt met zwangere vrouwen. Bekkeninstabiliteit, vrouwen die door een IVF traject het contact met hun lichaam waren kwijtgeraakt. Met glanzend resultaat. En met geraaktheid door het wonder, dat magische groeiproces dat plaatsvond in haar lichaam. Nu dus de volgende stap. Langzaam aan babyluisteraar worden.

 

Over Joke Lamers | Haarlem

Ik heb een heilig vertrouwen in het kenvermogen van de tast. De waarde van gevoel is het herkennen van de signalen van je lichaam met betrekking tot goed en niet goed voor jou, zodat je bewuste keuzes kunt gaan maken die kloppen voor jou en dat geeft rust. Dan ga je leven op een manier die past bij wie je in wezen bent, dat geeft energie, inspiratie en zin. Dan leef je in verbinding.

Al met al ben ik een geïnspireerde therapeut die het een voorrecht vind om een stukje met je op te lopen en mee te leven. Ik gun het ieder mens om zijn eigen talenten vol in te kunnen zetten en zo het leven een positieve boost te geven. Ik vind het prachtig om te zien hoe mensen op volledig eigen wijze het geleerde in hun leven implementeren. Elke keer weer wordt ik geroerd door het wonder dat zich voltrekt als iemand zich bewust wordt van zijn eigen onschatbare waarde.

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem