Van jouw verhaal naar beeldtaal | Haarlem

Of het nu gaat om de identiteit van je bedrijf of een boekomslag. Ongeacht de opdracht er zit altijd een verhaal achter. Dat verhaal vertalen wij voor jou naar een passend visueel geheel.  Wij zijn heel benieuwd naar jouw verhaal.

Alles valt of staat met een goed verhaal. Of je nu op zoek bent naar een huisstijl, de communicatie van je organisatie wilt herzien of een boek wilt uitgeven. Het verhaal is het uitgangspunt voor de beeldtaal die gesproken wordt.

Wij beeldmakers kunnen effectief aan de slag als het verhaal staat. Dat is de kapstok waar wij alles aan ophangen. Maar juist het opstellen van een goed en passend verhaal blijkt in de praktijk niet altijd een eenvoudige opgave. Ook hierbij geven wij advies.

Over Marijn en Christel | Haarlem

Marijn en Christel vormen samen Podivium. Christel begon in 2001 en Marijn kwam er in 2010 bij. Maar wij gaan verder terug. We studeerden samen af aan het Grafisch Lyceum Amsterdam als illustrator/visualiser. Wij vervolgden ons creatieve studiepad aan de KABK in Den Haag. Hier volgden wij de richting Grafisch- en Typografisch ontwerpen.

Tijd, opleiding en ervaring heeft ons een heel scala aan tools gegeven om ons te specialiseren binnen diverse segmenten van ons vakgebied. Echter, de kracht van het ontwerpvak ligt vooral in de mogelijkheid tot inleven. Elk ontwerptraject begint bij ons dan ook met luisteren.

Als alom beeldmakers op het gebied van illustratie en grafisch ontwerp leggen wij ons niet alleen toe op de toegepaste kunst, maar ook op de vrije markt. Marijn heeft zich ontwikkeld als illustrator voor de jongere doelgroep en Christel als beeldend kunstenaar in de tekenkunst.

Agenda Podivium


Foto 1 Marijn en Christel Foto 2 Marijn en Christel Klik om te vergroten

Podivium
Marijn en Christel


Professionals in de categorie Grafisch- en Webdesign

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem