Privacy statement

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Haarlem wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Haarlem werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Haarlem (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Haarlem / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Haarlem?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Haarlem verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Haarlem verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Haarlem. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Haarlem, kan Bewust Haarlem aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Haarlem verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Haarlem gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Haarlem slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Haarlem maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Haarlem verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Haarlem blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Haarlem het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Haarlem onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Haarlem gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Haarlem vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Haarlem. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Haarlem niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Haarlem heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Haarlem en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Haarlem is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Haarlem behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Haarlem, gevestigd in Haarlem en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Haarlem

Cacao ceremonie - Sabrina Silver Star door Mark Hoek

ZO 17 OKTworkshop
Cacao ceremonie - Sabrina Silver Star

Mark Hoek
Haarlem

Relaxte Najaars Yoga & Mindfulness ochtend door Christel Zwemmer

ZO 17 OKTworkshop
Relaxte Najaars Yoga & Mindfulness ochtend

Christel Zwemmer
Haarlem

Stilteochtend met ademmeditatie, mindful yoga, body scan en sound healing door Jolanda van der Heijden

ZO 17 OKTretraite
Stilteochtend met ademmeditatie, mindful yoga, body scan en sound healing

Jolanda van der Heijden
Haarlem

MA 18 OKTopen les
Moeiteloze Hatha Yoga met verschillende ademtechnieken en een ongekend diepe eindontspanning

Robert Knol
Haarlem

MA 18 OKTtraining
Mindfulnesstraining || Centrum voor Mindfulness Haarlem

Jolien Posthumus
Haarlem

MA 18 OKTevenement
Muziekmeditatie avond

Dirk van der Laan
Heemstede

DI 19 OKTworkshop
Workshop: Spreken zonder Stress

Alfred Petrie
Haarlem

DI 19 OKTlezing
Filosofie café: Ouder en wijzer


Haarlem

DI 19 OKTinformatiebijeenkomst
Heel Indisch informatieavond - Zie ook 24 oktober

Rick Shamier
Heemstede

DI 19 OKTworkshop
Workshop 'Dit ben ik' : Paardencoaching voor kinderen van 6 tot 12 jaar

Melanie van den Berg
Vogelenzang

WO 20 OKTworkshop
Beyond Breath: Ademworkshop vol inzichten en ademtechnieken

Senior ademtrainer Robert Knol
Online

WO 20 OKTcursus
Full moon meditation & celebration

Bharat Dhingra en Yvonne Lustig
Haarlem

WO 20 OKTretraite
Stiltemeditatie met volle maan in De Stiltetuin

Hannah van der Schee
Haarlem

WO 20 OKTcursus
Hoelahoeples: Kom lekker uit je hoofd en wordt fit met Hoopdance!

Anita de Reus
Haarlem

WO 20 OKTspreekuur
Spreekuur voor Hypnotherapie of Havening Techniques - Intake sessie met 30% korting

Inez Herrebrugh
Overveen

DO 21 OKTworkshop
Workshop 5Ritmes Spirit Dance

Tineke de de Wit
Haarlem

DO 21 OKTworkshop
Samen Zen Zijn inclusief healing (om de week op donderdagavond)

Krista Filius
Heemstede

DO 21 OKTretraite
Yoga & Mindfulness 2-daagse Retreat op Landgoed Duin & Kruidberg

Christel Zwemmer
Santpoort-noord

VR 22 OKTretraite
Yoga & Mindfulness Dag Retreat op Landgoed Duin & Kruidberg

Christel Zwemmer
Santpoort-noord

ZA 23 OKTworkshop
Top Down breien (breien zonder naden)

Annemarie Peters
Haarlem

ZA 23 OKTworkshop
Van angst naar levenskracht - de konijnenjacht

Mark Hoek
Haarlem

ZA 23 OKTworkshop
Crystal Grid Workshop

Gladys Gatica
Haarlem

ZA 23 OKTworkshop
Ho'oponopono, Een bijzondere manier van verzoening en vergeving!

Carmen de Haan
Haarlem-noord

Onze Professionals

Jeanette Hollenberg

Lichaamsgerichte Therapie
Lichaamsgerichte (Psycho)therapie, leersupervisie, holistic pulsing en trainingen.

Praktijk voor Lichaamswerk
Jeanette Hollenberg

Claudia van der Tier

Yoga
Vinyasa Flow, Yin & Yang, Hatha, Zwangerschapsyoga, Charity Yoga, Meditatie, Teacher Trainingen

Glow Yogastudio Haarlem
Claudia van der Tier

Dirk van der Laan

Muziek & Zang
Muziek- en klankmeditatie

Dirk van der Laan Muziek- en klankmeditaties
Dirk van der Laan

Sport en Beweging
Holistic Personal Training & Coaching

Train2Release
Faziel Khodabaks

Mediation
Scheidingsbemiddeling en Mediation

Over & Uit
Martine Stavenga

NLP
Supervisie 4 life

Rick Shamier, trainingen en coaching
Rick Shamier

Massage
Massagetherapie: ondersteunend bij stress, een burn-out, hoofdpijn of een verdrietige gebeurtenis

Massagepraktijk Justa
Justa Donker

Coaching - Lifecoaching
Persoonlijk leiderschap. Het hervinden van je innerlijk kompas.

De Essentie, praktijk voor Kernvragen. Marian Verschuren
Marian Verschuren

Verhuur Accommodaties
Onze mooie Kapel is te huur

De Ark
Antje de Wit

Kunstzinnige therapie
Kunstzinnige therapie, coaching & workshops - Afke Roggeveen

Praktijk voor kunstzinnige therapie Afke Roggeveen
Afke Roggeveen

Mindfulness & Compassie
Mindfulness training in groepsverband en individueel

De kracht van groei
Parbha Vermeer

Zijnsgeörienteerde begeleiding
Zijnsoriëntatie in de gemeente Velsen: Persoonlijke begeleiding, (zwangerschaps-) cursussen en train

Leerruimte Zijnsoriëntatie gemeente Velsen
Jessica van Doorn

Verlies- en rouwbegeleiding
Praktijkgerichte doe-trainingen en begeleiding voor meer grip op je leven bij rouw en verlies

Nederlands Instituut voor doe-trainingen
Monique Korpershoek

Creativiteit
Schilderen uit je hart

Kunstanne
Annemarie Rijkse

Mindfulness & Compassie
Mindfulnesstraining

Praktijk voor Feldenkrais en Mindfulness
Ellie de Jong

Yoga
Studio De Nieuwe Lente

De Nieuwe Lente - Centrum voor Vitaliteit en Gezondheid
Studio De Nieuwe Lente

Reizen & Vakanties
Zang Retraites

Praktijk voor Stembevrijding de Notenboom
Jan-Hendrik Veenkamp

Stervens- en uitvaartbegeleiding
Helende-Consulten o.a. stervensbegeleiding

Helende-consulten
Hannah van der Schee

Coaching - Lifecoaching
Persoonlijke coach naar een fit, vitaal en gelukkig leven

BuitenFit Haarlem
Duncan Berends

Alexander Techniek
Swim in Balance Haarlem

Swim in Balance Haarlem
Esther Visser

Communicatie en presentatie
Authentiek Zichtbaar Online - Video Portret

Marjoy
Marja Godvliet

Haptonomie & Haptotherapie
Haptotherapeut en Relatietherapeut Eline Blom | Authentiek liefdesleven

Eline Blom - Speelruimte Haptonomie - Haptotherapeut en Relatietherapeut
Eline Blom

Verhuur Accommodaties
We hebben nog een aantal dagdelen ruimte.

De Nieuwe Lente - Centrum voor Vitaliteit en Gezondheid

Therapie (diverse)
Hypnotherapie, NEI, EFT

Nonja Kuyer Hypnotherapie
Nonja Kuyer

Kindertherapie
Speltherapie en Begeleiding, Praktijk Spelend Sterker!

Spelend Sterker!
Marja Koene

Massage
Thaise massage / yogamassage en lichaamswerk

yogamassage-haarlem
Daniëlle ten Hagen

Horeca & Catering
Gezond en lekker eten By Lima

By Lima
Diantha Lima

Opleiding en Training
InBalansOnline: online leren & offline groeien!

InBalansOnline
Irma Noteboom

Verhuur Accommodaties
Seats2meet Zijlpoort

Seats2meet Zijlpoort
Yvonne Haneman

Circulaire economie
Stichting Mooizooi, Creatief Magazijn

Stichting Mooizooi
Alice Taylor

Coaching - Lifecoaching
Heel Indisch

Rick Shamier, trainingen en coaching
Rick Shamier

Craniosacraal therapie
Craniosacraal therapie

praktijk M. Wouda
Monique Wouda

Coaching - Diverse Coaching
Praktijk voor Psychosynthese, Emotional Freedom Technique (EFT), Coaching en Mindfulness

Ontmoet je-zelf: Praktijk voor Psychosynthese, Coaching, Counseling en EFT
Annemieke Schalkwijk

Massage
Helende-Consulten o.a. Massage

Helende-consulten
Hannah van der Schee

Zijnsgeörienteerde begeleiding
Zijnsoriëntatie in Haarlem: lezingen, workshops en opleiding

Centrum Zijnsoriëntatie

Deeleconomie
Plantenasiel Haarlem | Adopteer vandaag een plant

Plantenasiel Haarlem
Laurie, Margot en Patricia

Coaching - Leiderschapscoaching
Persoonlijk leiderschap: het hervinden van je innerlijke kompas.

De Essentie, praktijk voor Kernvragen. Marian Verschuren
Marian Verschuren

Reiki en magnetiseren
Het Hart Van Reiki

International House of Reiki
Frans Stiene

Hypnotherapie & EMDR
Hypnotherapie EMDR Levenslijncoaching

Vera Funke Transformatie Therapie
Vera Funke

Coaching - Diverse Coaching
Veranderen door zelfinzicht & ontspanning

Fréderique | Vormgever van Verandering
Fréderique Speckman

Mindfulness & Compassie
Psycholoog geeft mindfulness-en compassietrainingen (groep en individueel)

Hilka Jelsma Trainingen en Coaching
Hilka Jelsma

Mindfulness & Compassie
Jolien Posthumus | Hoogste graad Mindfulnesstrainer MBSR & Individueel

bundelt | mindfulness en producties
Jolien Posthumus

Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
Chi Kung

praktijk M. Wouda
Monique Wouda

Winkels
Vrij Waterland; biodynamische onderwijstuin, landwinkel en verkoop groente- en fruitpakketten

Vrij Waterland

Psychotherapie
MetSteen psychologie. Praktijk voor inspiratie, bewust leven en psychologische behandeling.

MetSteen psychologie. Praktijk voor inspiratie, bewust leven en psychologische behandeling.
Christine Janse

Sport en Beweging
Fit zijn en gezond leven. De beste versie worden van jezelf!

Fundamentals Personal Training
Thijs Avezaat

Coaching - Wandelcoaching
Samen gaan we wandelend op zoek naar jouw innerlijke wijsheid die je op een diepe laag gaat helpen.

Dirk van der Laan Life- en wandelcoach
Dirk van der Laan

Familie- en systeemopstellingen
Coaching, begeleiding, advies, supervisie, ouderbegeleiding familie-/organisatie-/opvoedopstellingen

José Koster, verheldering & inzicht / Expertise in Ouderschap
José Koster

Bouwen en Wonen
TonZon vloerisolatie

Het Groene Huis
Ed Woolthuis

Horeca & Catering
Biologische keuken met mediterrane invloeden

Restaurant Subliem

Weblog

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!