Privacy statement

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Haarlem wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Haarlem werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Haarlem (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Haarlem / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Haarlem?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Haarlem verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Haarlem verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Haarlem. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Haarlem, kan Bewust Haarlem aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Haarlem verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Haarlem gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Haarlem slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Haarlem maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Haarlem verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Haarlem blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Haarlem het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Haarlem onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Haarlem gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Haarlem vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Haarlem. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Haarlem niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Haarlem heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Haarlem en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Haarlem is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Haarlem behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Haarlem, gevestigd in Haarlem en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Haarlem

Onze Professionals

Els Gielens

Yoga
Kum Nye Tibetaanse Yoga

Awakening Your lightbody - Kum Nye Tibetaanse Yoga - Meditatie - Stress Transformeren
Els Gielens
Haarlem

Jacqueline van Hoorn-Mekes

Ayurveda
Een kleine leefstijl-verandering kan een groot effect teweeg brengen.

Puur Ayurveda Natuurgeneeskundige Praktijk
Jacqueline van Hoorn-Mekes
Haarlem

Sabijn Arts

Coaching - Lifecoaching
Voor authentiek, succesvol en bezield leven

Sabijn Arts Psycholoog en Life Coach
Sabijn Arts
Haarlem

Coaching - Bedrijfscoaching
Geld is een uitwisseling van energie

Merel van Boheemen
Heemstede

Voedingsadvies & Coaching
Vrouwengezondheid, Menstruatieproblematiek en Overgang

Care for Women Haarlem
Michelle van Iersel
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
Paardencoaching - Op een krachtige & liefdevolle manier tot inzicht komen

LAB30
Ariënne Post
Haarlem

Natuur, Tuin en Landschap
Tuin en Park: inrichting en onderhoud

Biesot BV
Robert Biesot
Vijfhuizen

Coaching - Lifecoaching
Trouw aan jeZelf life coaching - 'leef je essentie'

Live the truth of your being
Dorien Bontrup
Santpoort Zuid

Muziek & Zang
Meditatieconcerten en zangcoaching

Zen met Den
Dennis Kivit
Hoofddorp

Healing en reading
Praktijk Innerlijk Dialoog

Innerlijk Dialoog
Marja Kruik
Hillegom

Eten & Drinken
Gezond en lekker eten By Lima

By Lima
Diantha Lima
Haarlem

Oosterse Geneeswijzen
Balans & Co, praktijk voor acupunctuur en lifecoaching

Balans & Co
Janey Wilke- van der Neut
Haarlem

Meditatie
Mindfulness - Compassie en Interpersoonlijke Mindfulness Meditatie Velsen

Mindfulness & Compassie Velsen
Titia Van Rootselaar
Driehuis

Coaching - Diverse Coaching
Leef vanuit je hart! Coaching, Channeling & Bezielingsspel

Krista Filius Coaching
Krista Filius
Heemstede

Healing en reading
Spirituele Praktijk Miraja

Spirituele Praktijk Miraja
Felice de Baare
Haarlem

Vrouwenspiritualiteit
Art of Feminine Presence en Keizerin van Yin

Shadeshifter
Aysha Wilka Zelders
Haarlem

Natuurgeneeskunde
Holistisch Gezondheidstherapeut

Natuurlijk Heelzijn
Lopje Höcker
Santpoort Noord

Natuur, Tuin en Landschap
Steenbreek023

Steenbreek023/ Platform Haarlem Groener
Steenbreek023
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Coaching voor hoogopgeleide, perfectionistische en (hoog)gevoelige vrouwen

ESENZIA Werkgelukcoaching
Gertrud de Witte
Haarlem

Coaching - Bedrijfscoaching
Online Marketing - Advies, training en uitvoering

Webmonnik.nl Online Marketing Haarlem
Rogier Mostert
Haarlem

Craniosacraal therapie
Praktijk voor Fysiotherapie, Manuele technieken, Cranio therapie & Osteopathie

Fysio & Cranio Praktijk Flow Therapies
Alice de Jong
Haarlem

Massage
Tantra massage en coaching

Desire centre
Angela Molchanova
Haarlem

Centra voor Bewustwording
Spiritueel Centrum de Regenboogslang

Spiritueel Centrum de Regenboogslang/ Bear Creek
Mark Hoek
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
Je lichaam als informatiebron! Individuele coaching en workshops.

Eerste Hulp Bij Overgang
Karina de Jong
Haarlem

Yoga
Yoga Bloemendaal

Yoga Bloemendaal
Natanja van den Brink
Bloemendaal

Natuurgeneeskunde
Drogisterij met veel kennis over voeding, supplementen, kruiden en homeopathie

Dogisterij A.J. van der Pigge
Haarlem

Mediation
Oass en Kasem Advocaten

Oass Advocaten
Fenna Teuben
Haarlem

Hypnotherapie
Hypnose bij o.m.: Angsten en Fobieën, Burn-out en Stress, Verslavingen en Chronische pijn

Hypnotherapie Frank Drost
Frank Drost
Haarlem

Natuurgeneeskunde
Bioresonantie en orthomoleculaire therapie

Praktijk voor bioresonantie en orthomoleculaire therapie
Reina Eijsvogel
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
Human Design - Burn-out

Spirit Origin
Roos Litjens
Haarlem

NLP
The Hug Connection

The Hug Connection
Rick Shamier
Heemstede

Yoga
Kundalini Tree - Yoga en Breathwalk

Kundalini Tree - Yoga en Breathwalk
Marleen Ettema
Haarlem

Coaching - Wandelcoaching
WandelGeluk - Inspirerende wandelcoaching voor een positieve mindset

WandelGeluk
Rob Spruyt
Zandvoort

Sport en Beweging
Alexander Techniek Praktijk Free-up

Alexander Techniek Praktijk Free-up
Esther Visser
Haarlem

Therapie (diverse)
Hypnotherapie, NEI, EFT

Nonja Kuyer Hypnotherapie
Nonja Kuyer
Haarlem

Wellness
JoJo's Natuurlijk - Voedingssupplementen van Beyuna

JoJo's Natuurlijk
Jolanda Konermann
Haarlem

Eten & Drinken
Kweekcafe in stadspark Haarlemmer Kweektuin

Kweekcafe
Haarlem

Mindfulness & Compassie
Leef mindful Mindfulness training (MBSR) volgens Jon kabat-zinn

Leef Mindful
Marlies Helman
Haarlem

Reiki en magnetiseren
Reiki en Klankschalen

Sandrasana
Sandra Diependaal
Heemstede

Coaching - Diverse Coaching
Loopbaanbegeleiding 'Keerpunten zijn leerpunten'

AGATHON Coaching en Loopbaanadvies
Agathon Coaching en Loopbaanadvies
Velsen-Zuid

Opleiding en Training
Taal-cultuurtraingen in 20 talen met de unieke Iber Lengua methode

Iber Lengua Taal & Cultuur BV
Joana Keur
Haarlem

Creativiteit
Zentangle

Atelier Nicole
Nicole Machielse CZT
Haarlem

Massage
Rebalancing; een diepgaande vorm van lichaamswerk

Rebalancing*Praktijk marcia van Vliet
Marcia van Vliet
Bloemendaal

Circulaire economie
Bibliotheek Zuid-Kennemerland

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland
Haarlem

Natuur, Tuin en Landschap
Ecologisch advies voor al uw groene vragen

Ecologisch adviesbureau
Antje Ehrenburg
Haarlem

Mindfulness & Compassie
Mindfulness | Komen tot echte acceptatie

Coaching Natuurlijk!
Betty van Zoelen
Haarlem

Energie- en klimaatbeheer
Er is maar één aarde, daar moeten we het mee doen

Vereniging Milieudefensie afdeling Haarlem e.o.
Vereniging Milieudefensie
Haarlem

Shiatsu Therapie
Shiatsu, acupunctuur, chinese kruiden en actieve meditaties

Y&D Group for Awareness & Health
Yvonne Lustig en hr. Bharat Bhushan Dhingra
Haarlem

Lichaamswerk
Meditatieve Eutonie - een spiritueel-lichamelijke oefenweg

Etienne Amand
Haarlem

Counselling
Begeleiding van innerlijke transformatie

Meanders, counseling en training - Begeleiding van innerlijke transformatie
Chris Elzinga
Haarlem

Tips uit de agenda

Weblog

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem