Privacy statement

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Haarlem wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Haarlem werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Haarlem (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Haarlem / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Haarlem?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Haarlem verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Haarlem verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Haarlem. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Haarlem, kan Bewust Haarlem aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Haarlem verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Haarlem gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Haarlem slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Haarlem maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Haarlem verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Haarlem blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Haarlem het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Haarlem onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Haarlem gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Haarlem vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Haarlem. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Haarlem niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Haarlem heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Haarlem en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Haarlem is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Haarlem behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Haarlem, gevestigd in Haarlem en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Haarlem

Onze Professionals

Jolanda van der Heijden

Mindfulness & Compassie
Mindfulness training (MBSR), coaching, workshops en meer voor particulier en bedrijven

JHCoaching
Jolanda van der Heijden
Bloemendaal

Jurre van den Bosch

Coaching - Lifecoaching
Jurre Holistische Coaching

Jurre Holistische Coaching
Jurre van den Bosch
Haarlem

Bart en Jeanette Poelman

Mindfulness & Compassie
Mindfulness Haarlem

Mindfulness Haarlem
Bart en Jeanette Poelman
Haarlem

Coaching - Relatiecoaching
Jullie relatie is de basis van het gezin

Gezinscoach Haarlem
Martine Reineke
Haarlem

Coaching - Loopbaancoaching
Loopbaan en studie-(keuze) begeleiding bij hooggevoeligheid

Fleur Smelt, Begeleiding&Inspiratie
Fleur Smelt
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Simone Loos Coaching en Training - met Hart en Ziel voor Leven en Werk

Simone Loos coaching & training - met Hart & Ziel voor Leven & Werk
Simone Loos
Aalsmeer

Opleiding en Training
Aromatherapie Opleidingen

Aromamore
Janet de Winter-Booms
Haarlem

Sport en Beweging
Personal Training; op een creatieve manier o.b.v. een fysiotherapeut fit worden!

Natuurlijk Merel
Merel Boekelaar
Haarlem e.o.

Communicatie en presentatie
Kom spelen:met een lach en lichter gevoel je dag in. 20 jr trainer in persoonlijk leiderschap.

Uitjestoel:Praktijk voor persoonlijk leiderschap. Leert je mens zijn.
Jacqueline Pot
Haarlem

Natuurgeneeskunde
Mesologiepraktijk Inbalanz Mesologie; Een totaalaanpak voor het hele lichaam!

Inbalanz Mesologie
Susanne van Diepen
Haarlem

Mindfulness & Compassie
Outdoor Lifecoaching, Mindfulness-, Compassietraining en Restorative Yoga

Christel Zwemmer
christel Zwemmer-Dekker
Santpoort-zuid

Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
Tai Chi & Chi Kung

Helma Vinke Tai Chi & Chi Kung
Helma Vinke
Haarlem

Yoga
Kum Nye Tibetaanse Yoga

Kum Nye Yoga - Kum Nye Meditatie - Kum Nye en Stress - Retraitedagen - Individuele begeleiding
Els Gielens
Haarlem

Muziek & Zang
Meditatieconcerten en zangcoaching

Zen met Den
Dennis Kivit
Hoofddorp

Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
Chi Kung

praktijk M. Wouda
Monique Wouda
Haarlem

Stressmanagement
De Verademing, relax, recharge, rebalance & enjoy

De Verademing
Myrtle Vos
Hillegom

Oosterse Geneeswijzen
Acupunctuur Dirkson; praktijk in Traditionele Chinese Geneeswijze en aanvullende therapieën

Acupunctuur Dirkson
Daan Dirkson
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Energie coaching & heling

Verdieping in Werk en Leven
Sophie Northolt
Haarlem

Natuurgeneeskunde
Drogisterij met veel kennis over voeding, supplementen, kruiden en homeopathie

Dogisterij A.J. van der Pigge
Haarlem

Natuurgeneeskunde
Bioresonantie en orthomoleculaire therapie

Praktijk voor bioresonantie en orthomoleculaire therapie
Reina Eijsvogel
Haarlem

Verhuur Accommodaties
Diverse ruimtes te huur. Voor vast of incidenteel.

De Nieuwe Lente - Centrum voor Vitaliteit en Gezondheid
Heemstede

Coaching - Diverse Coaching
Twijfel, vragen, keuzestress? Zorgen, piekeren? Niet goed in je vel? Worstel niet langer!

Van den Hoff Counseling, praktijk voor psychosociale therapie, ACT en training (haarlem/heemstede)
Olga van den Hoff
Haarlem

Craniosacraal therapie
Cranio-sacraal therapie; herstel van je zelf genezend vermogen

Praktijk WaalWijz
Shirley de Waal
Haarlem

Psychotherapie
Past Reality Integration therapie en coaching (PRI)

Praktijk Open Leven
Hester Boersma
Haarlem

Verhuur Accommodaties
Ruime en lichte yoga zolder van 100 m2 te huur

Opia Yoga
Lineke Verrips
Haarlem

Sport en Beweging
Alexander Techniek Praktijk Free-up

Alexander Techniek Praktijk Free-up
Esther Visser
Haarlem

Yoga
Yoga Bloemendaal

Yoga Bloemendaal
Natanja van den Brink
Bloemendaal

Stervens- en uitvaartbegeleiding
Uitvaartverzorging Erika - Betaalbaar Maatwerk

Uitvaartverzorging Erika
Erika Wilders
Heemstede

Reizen & Vakanties
SoleLuna, welzijn vakanties en retraites in Italië

SoleLuna
Lidia Bernabei
Haarlem

Natuurgeneeskunde
Bachbloesempraktijk Balans voor Kinderen

Bachbloesempraktijk Balans voor Kinderen
Gonny de Ruijter
Haarlem

Communicatie en presentatie
Brand identity, social media & contentmarketing

Identidad
Lina Prinsen
Haarlem

Stressmanagement
TRE Trauma & Tension release exercises

TRE - Haarlem
Laura Sinnema
Haarlem

Permacultuur
Permacultuur in Haarlem

Stichting PermacultuurCentrum Haarlem
Haarlem

Meditatie
Hoogste categorie Mindfulnesstrainer (MBSR), Meditatie Facilitator en Event Manager

bundelt | training en projecten
Jolien Posthumus
Poortgebouw van Elswout - Overveen, Haarlem

Massage
Bevrijdende en balancerende massages

Massagepraktijk Astrid Zwetsloot
Astrid Zwetsloot
Haarlem

Dans & Beweging
Kinderdans, Peuterdans, Kleuterdans

Dancefun4kids en Artfun4you
Mara Leiblum
Haarlem

Eten & Drinken
Biologische keuken met mediterrane invloeden

Restaurant Subliem
Haarlem

Shiatsu Therapie
Shiatsu, acupunctuur, chinese kruiden en actieve meditaties

Y&D Group for Awareness & Health
Yvonne Lustig en hr. Bharat Bhushan Dhingra
Haarlem

Mediation
Oass en Kasem Advocaten

Oass Advocaten
Fenna Teuben
Haarlem

Massage
Curatieve en preventieve Ayurvedische therapieën

Taraveda
Richard Knol
Velsen-zuid

Coaching - Diverse Coaching
InVelsenCoaching

InVelsenCoaching - voor meer rust en balans
Irma Noteboom
Driehuis

Centra voor Bewustwording
Spiritueel Centrum de Regenboogslang

Spiritueel Centrum de Regenboogslang/ Bear Creek
Mark Hoek
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Creëer je toekomst bij LAB30. Coaching met of zonder paarden.

LAB30
Ariënne Post
Haarlem

Stressmanagement
Coaching en training van hooggevoeligen bij stress en burnout

Aurealis coaching - uit de ban(d) van stress
Ardo Ebbinge
Heemstede

Creativiteit
Intuitief schilderen vanuit beweging

Intuitief schilderen vanuit beweging
Susanna Marijs
Haarlem

Rouw- en verliesbegeleiding
lichaamsgerichte therapie bij rouw en verlies

Praktijk voor massagetherapie Bianca de Kat
Bianca de Kat
Heemstede

Sport en Beweging
Smile Sport Haarlem: A mix of Spirit & Sport

Smile Sport Haarlem
Haarlem

Opleiding en Training
Trainer en begeleider in zelfrealisatie

Lo Rig
Xander van der Zijden
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Hartscoaching;Terug naar je hart

Hartscoach Pien van Lambaart
Pien van Lambaart
Heemstede

Bouwen en Wonen
Tjaden Woonbiologie voor een gezonde en harmonieuze woning

Tjaden Woonbiologie
Thijs Tjaden
Heemstede

Weblog

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem