Privacy statement

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Haarlem wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Haarlem werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Haarlem (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Haarlem / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Haarlem?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Haarlem verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Haarlem verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Haarlem. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Haarlem, kan Bewust Haarlem aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Haarlem verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Haarlem gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Haarlem slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Haarlem maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Haarlem verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Haarlem blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Haarlem het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Haarlem onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Haarlem gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Haarlem vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Haarlem. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Haarlem niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Haarlem heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Haarlem en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Haarlem is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Haarlem behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Haarlem, gevestigd in Haarlem en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Haarlem

Uitrusten en opladen met Restorative Yoga & Yoga Nidra door Diana Aben

ZA 26 SEPworkshop
Uitrusten en opladen met Restorative Yoga & Yoga Nidra

Diana Aben
Haarlem

Adem Workshop met Costanza Di Priszo door Hans Hoedeman

ZA 26 SEPworkshop
Adem Workshop met Costanza Di Priszo

Hans Hoedeman
Haarlem

Movies & More Filmavond door Yoga Innerwork

ZO 27 SEPcursus
Movies & More Filmavond

Yoga Innerwork
Haarlem

ZO 27 SEPevenement
Sjamanistische klankhealing

Mark Hoek
Haarlem

ZO 27 SEPworkshop
Bewust Pitcher Cirkel™

M.I. Gransberg
Haarlem

ZO 27 SEPevenement
Sound Journey met Gonca Gürses

Yoga Innerwork
Haarlem

MA 28 SEPtraining
Mindfulness 8 weekse training in Badhoevedorp

christel Zwemmer-Dekker
Badhoevedorp

MA 28 SEPworkshop
Workshop: Ode Aan Het Zenuwstelsel

Alfred Petrie
Haarlem

MA 28 SEPtraining
Uitjestoel:Tijd om te spelen. Met een lach en lichter gevoel je bed in.

Jacqueline Pot
Haarlem

MA 28 SEPopen les
Twee (gratis) open lessen Chi Neng Qigong - meditatie in beweging (om 19.15 en 20.35)

Lilian Velthoen
Haarlem

DI 29 SEPinformatiebijeenkomst
Open Avond Opleiding Zijnsoriëntatie

Centrum Zijnsoriëntatie
Haarlem

WO 30 SEPwandeling
Kennismaking dag wandelcoaching

Marten Janse
Amsterdamse Waterleidingduinen

WO 30 SEPworkshop
Mantra zingen

Herman van Tuijl
Haarlem

DO 01 OKTworkshop
Inspiratiesessie dag: Hoe kun je de Wet van Aantrekking toepassen in jouw leven

Catriene Smit
Haarlem

DO 01 OKTonline aanbod
Koffie met Krista: online consult van 20 minuten incl channeling (iedere ochtend op afspraak)

Krista Filius
Heemstede/haarlem

DO 01 OKTopen les
Open les Chi Neng Qigong - meditatie in beweging (gratis)

Lilian Velthoen
Online

VR 02 OKTspreekuur
Open atelier - voor al je vragen rondom visuele communicatie

Marijn en Christel
Haarlem

VR 02 OKTworkshop
Kennismakings-workshop 'Omgaan met emoties' (online)

Annemarie van den Bogaard
Online

ZA 03 OKTretraite
Retraite dag Restorative & Yoga Nidra; tot rust komen en opladen

Diana Aben
Haarlem

ZA 03 OKTmarkt
BioMarkt in de Haarlemmer Kweektuin

Erik de Keulenaar
Haarlem

ZA 03 OKTlezing
Essentie-bijeenkomst (satsang) elke eerste zaterdag van de maand

Carla van Hooff
Haarlem

ZA 03 OKTtraining
Training: Zelfvertrouwen en grenzen stellen

Irma Noteboom
Haarlem

Onze Professionals

Tuinderij De Ark

Land- en Tuinbouw
Zelfoogst tuin en Zorgtuinderij

Tuinderij De Ark
Bloemendaal

H.J.M. Cobelens

Acupunctuur
Praktijk voor behandeling van neuropathische pijn

Praktijk voor behandeling neuropathische pijn
H.J.M. Cobelens
Aerdenhout

Toos Langeveld

Kinesiologie
Erkend kinesioloog en Bloesemtherapeut

Essence For Health, praktijk Toos Langeveld
Toos Langeveld
Haarlem

Dans & Beweging
Buikdans van binnenuit

Pure Bellydance
Sabouschka
Haarlem

Winkels
Korenmolen en Winkel De Zandhaas

Korenmolen en Winkel De Zandhaas
Santpoort

Massage
Ademwerk, Massage en Lichaamsgerichte therapie

NatuurKracht
.Minne van Woersem
Haarlem

Yoga
Raja Yoga in Haarlem

Raja Yoga
Nienke Trap
Bloemendaal

Craniosacraal therapie
Cranio-sacraal therapie; herstel van je zelf genezend vermogen

Praktijk WaalWijz
Shirley de Waal
Haarlem

Stemwerk & Stemcoaching
Zang & Stembevrijding

Praktijk voor Stembevrijding de Notenboom
Jan-Hendrik Veenkamp
Haarlem

Eten & Drinken
Biologische keuken met mediterrane invloeden

Restaurant Subliem
Haarlem

Oosterse Geneeswijzen
Acupunctuur Haarlem, Willem Pinksterboer

Acupunctuur Haarlem, Praktijk voor oosterse geneeskunde
Willem Pinksterboer
Haarlem

Juridische dienstverlening
Oass Advocaten: Uw zaak is onze taak!

Oass Advocaten
Fenna Teuben
Haarlem

Counselling
Spiritueel counselor en healer

Innerbeing; centrum voor welzijn en spiritualiteit.
Patricia Jansen
Haarlem

Muziek & Zang
Ligconcerten met boventoonzang en klankschalen

Klankschepper
Franc Janssen
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Holistische Lifecoach - Creëer je eigen geluk!

Nextmove
Steffie van den Dries
Haarlem

Meditatie
Zen Groep Haarlem

Zen Groep Haarlem
Tine Proper
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
Emotional Freedom Techniques Coaching (EFT) | Integrale Coaching

MyBrandNewDays
Denise de Kruijk
Haarlem, Heemstede

Reiki en magnetiseren
Reiki en een poëtisch portret: een gedicht op je lijf geschreven

Anastanza
Marie Meeusen
Overveen

Energetisch werk
Leef vanuit je Hart! Channeling, Healing, Vrouwenbijeenkomsten, Koffie met Krista, Hooggevoelig

Krista Filius Coaching
Krista Filius
Heemstede

Hypnotherapie
Praktijk voor integratieve psychotherapie en hypnotherapie

Nancy Meijs praktijk voor integratieve psychotherapie
Nancy Meijs
Heemstede

Traumatherapie
Lichaamsgerichte Trauma Therapie Petra van Os

Petra van Os Lichaamsgerichte Trauma Therapie
Petra van Os
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
Leef vanuit je hart! Coaching, Healing, Channeling, Vrouwenbijeenkomsten, Koffie met Krista, Hoogge

Krista Filius Coaching
Krista Filius
Heemstede

Zijnsgeörienteerde begeleiding
Leergang - Onze oorspronkelijke natuur

Kum Nye Yoga - Kum Nye Meditatie - Kum Nye en Spirituele Lichaam - Individuele begeleiding
Els Gielens
Haarlem

Mindfulness & Compassie
Mindfulness training (MBSR) hoogste categorie, coaching, workshops, stilte wandelingen, mindful bewe

JHCoaching
Jolanda van der Heijden
Bloemendaal

Muziek & Zang
Bezielde concerten die het hart openen in Amsterdam en Haarlem

HeartFire
Daniëlle Doeve & Jeroen van Kemenade.
Amsterdam

Dans & Beweging
Danslessen voor amateurs en professionals

Dance in Art
Martine van Santen
Haarlem

Haptonomie & Haptotherapie
Haptotherapeut en Relatietherapeut Eline Blom | Authentiek liefdesleven

Eline Blom - Speelruimte Haptonomie - Haptotherapeut en Relatietherapeut
Eline Blom
Haarlem

Communicatie en presentatie
Social Media Content Service

Social Media Easy Content
Karin Frenay
Haarlem

Kinderen-Ouders
Sta Sterk Training - Leert kinderen sterk staan tegen pesten - individueel of groep

Sta Sterk Trainer
Kim Aukema
Haarlem

Body Stress Release
Zachte en effectieve behandeling die het lichaam stimuleert vastgezette spierspanning los te laten

body stress release haarlem BSRHaarlem.nl
Anouk van Dobben
Haarlem

Lichaamsgerichte Therapie
Lichaamsgerichte stress- en traumaverwerking | Heemstede

Totem Bodymind
Sandra Klein
Heemstede

Coaching - Diverse Coaching
Je lichaam als informatiebron! Individuele coaching en workshops.

Eerste Hulp Bij Overgang
Karina de Jong
Haarlem

Hypnotherapie
Hypnotherapie voor volwassenen en kinderen

Nonja Kuyer Hypnotherapie
Nonja Kuyer
Haarlem

Energetisch werk
Aura Chakra Healing met Avalon ELA Energy

Joy Consult
Marja Tol
Haarlem

Coaching - Bedrijfscoaching
Ontwikkeladvies voor elke werkende: in loondienst, starter op de arbeidsmarkt, zzp-er.

AGATHON Coaching en Loopbaanadvies
Agathon Coaching en Loopbaanadvies
Velsen-zuid

Coaching - Lifecoaching
Coaching voor hoogopgeleide vrouwen

inward/onward
Catriene Smit
Haarlem

Homeopathie
Huisartsenpraktijk Christiaanse; reguliere geneeskunde vanuit een antroposofische visie.

Huisartsenpraktijk Christiaanse
Mattijs Christiaanse
Haarlem

Persoonlijke Begeleiding
Begeleiding met of zonder PGB | Hulp bij opruimen en administratie | Begeleiding bij sterven

Lenny doet 't!
Lenny van Hazebroek
Haarlem

Opleiding en Training
Praktijkopleiding Vernieuwend Denken, Science of Mind en Stroomtaal

Carmen de Haan, Praktijk voor Communicatie
Carmen de Haan
Haarlem

Meditatie
Mindfulnesstrainer MBSR (hoogste graad) Meditatie Facilitator en Individueel Mindful Based Cognitive

bundelt | training en projecten
Jolien Posthumus
Overveen

Voedingsadvies & Coaching
Tantric Kitchen

Tantric Kitchen
Giovanna Gomersbach
Haarlem

Massage
Curatieve en preventieve Ayurvedische massages en therapieën

Taraveda
Richard Knol
Santpoort-noord

Creativiteit
Zentangle

Atelier Nicole
Nicole Machielse CZT
Haarlem

Verhuur Accommodaties
Prachtige ruimte te huur voor dag en dagdelen. Zeer geschikt voor dans en yoga!

Dance in Art
Martine van Santen
Haarlem

Muziek & Zang
Yoga en Trance Classique bij Philharmonie Haarlem

Stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem
Haarlem

Verhuur Accommodaties
Verhuur mooie ruimte

Yogastudio BE
Robert de Jong
Haarlem

Creativiteit
Zien vanuit je hart - Contemplatieve fotografie ~ 1-daagse kennismakingsworkshop

Miksang Contemplatieve Fotografie
Hèlen Vink
Zandvoort

Gezondheids- en vitaliteitscoaching
Holistische gezondheid is de sleutel naar heling!

Key To Health
Silvia Hoevenaar
Zandvoort

Coaching - Kindercoaching
Sta Sterk Training - Leert kinderen sterk staan tegen pesten - individueel of groep

Sta Sterk Trainer
Kim Aukema
Haarlem

Dans & Beweging
Spiritueel buikdansen

Pure Bellydance
Sabouschka
Haarlem

Weblog

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!