Privacy statement

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Haarlem wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Haarlem werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Haarlem (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Haarlem / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Haarlem?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Haarlem verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Haarlem verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Haarlem. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Haarlem, kan Bewust Haarlem aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Haarlem verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Haarlem gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Haarlem slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Haarlem maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Haarlem verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Haarlem blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Haarlem het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Haarlem onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Haarlem gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Haarlem vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Haarlem. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Haarlem niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Haarlem heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Haarlem en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Haarlem is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Haarlem behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Haarlem, gevestigd in Haarlem en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Haarlem

Workshop Mediumschap en Intuïtie, een week in Frankrijk door Patricia Jansen

VR 22 JUNtraining
Workshop Mediumschap en Intuïtie, een week in Frankrijk

Patricia Jansen
Frankrijk

Stiltedag: Fris je Mindfulness vaardigheden weer op! door Betty van Zoelen

VR 22 JUNretraite
Stiltedag: Fris je Mindfulness vaardigheden weer op!

Betty van Zoelen
Haarlem

Yoga en Klankschalen! door Sandra Diependaal

VR 22 JUNopen les
Yoga en Klankschalen!

Sandra Diependaal
Hillegom

VR 22 JUNcursus
Basis DNA Thetahealing® cursus - Verander wat je aantrekt en creëert in je leven

Manon de Jongh
Omgeving Haarlem

ZA 23 JUNworkshop
Lammie's Opvoedcafé: Grenzen stellen, hoe doe ik dat en vooral: hoe ben ik consequent?

Barbara Gerlach
Haarlem

ZO 24 JUNworkshop
Systemisch Lichaamswerk en Ziekteopstellingen

Stefanie Bussing
Haarlem

ZO 24 JUNcursus
Fotoreadings met Suzannah de Groot in Ananda Nieuwetijdswinkel

Ananda Nieuwetijdswinkel
Haarlem

ZO 24 JUNworkshop
Body Reset special: Luisteren met je hele lichaam

Herman van Tuijl
Haarlem

ZO 24 JUNevenement
Midzomer Breathwalk in het magische Elswout

Marleen Ettema
Overveen

ZO 24 JUNworkshop
Masterclass Trancemeditatie en (Fysiek)Mediumschap

Xander van der Zijden
Velserbroek

MA 25 JUNworkshop
Intuitief Schilderen vanuit Beweging Zomers Buiten Schilderen

Susanna Marijs
Overveen

DI 26 JUNspreekuur
Kennismaken met Acces Bars

Peggy-Jane Carbiere
Vijfhuizen

WO 27 JUNworkshop
Mantra zingen

Herman van Tuijl
Haarlem

WO 27 JUNworkshop
Burnout? Krijg je je vuur weer brandend met kunstzinnige therapie!

Inger van der Werf
Haarlem

DO 28 JUNspreekuur
Consulten Chinese Kruidenkunde met Andries Geert Heidema bij Ananda

Ananda Nieuwetijdswinkel
Haarlem

DO 28 JUNretraite
Inspirerende reis naar Italie - Thuiskomen bij jezelf!

Annette Schutte
Tredozio

Onze Professionals

Annette van Duijvenbode

Mindfulness & Compassie
Mindfulness trainingen en wekelijkse lessen

Welzijn in Beweging
Annette van Duijvenbode
Hoofddorp

Manon de Jongh

Dieren
Healing voor dieren om hun welzijn (fysiek en emotioneel) en gedragsproblemen te verbeteren.

ThetaHealing Power
Manon de Jongh
Haarlem

Rob Broersen

Opleiding en Training
Broersen Academie; lezingen, workshops en cursussen op maat over autisme

Broersen Academie (onderdeel Stichting Auticuro)
Rob Broersen
Haarlem

Ayurveda
Ayurvitaal - aandacht voor Lichaam, Geest en Ziel

Ayurvitaal
Annemarie Peters
Haarlem

Natuurgeneeskunde
Bewust kiezen voor natuurlijke gezondheid en genezing! Ik help je daarbij. Back to Basic!

Healthy Today
Jacqueline van der Horst
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Holistic Life Coach

Insight and Movement
Nikolai Baas
Haarlem

Eten & Drinken
Kweekcafe in stadspark Haarlemmer Kweektuin

Kweekcafe
Haarlem

Mindfulness & Compassie
Mindfulness trainingen in Santpoort-Noord

Kootstra-Bulk Trainingen
Christine Kootstra
Ijmuiden

Acupunctuur
Esoterische en Klassieke Acupunctuur, Chinese Kruiden, Tuina, Raja Yoga, Voeding sinds 37 jaar.

Praktijk Hazepaterslaan
Wim Voorbij
Haarlem

Persoonlijke verzorging
Holistische Knipsessie's - Knipsessie's in Stilte - In een Tiny House in de Kweektuin!

Schaar zoekt Haar
Joline Klinkenberg
Haarlem

Theater
Theatercolleges en toneel bij Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem

Stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem
Haarlem

Coaching - Loopbaancoaching
Loopbaanbegeleiding, ontslag en outplacement, reïntegratie, studie-en beroepskeuze.

AGATHON Coaching en Loopbaanadvies
Agathon Coaching en Loopbaanadvies
Velsen-Zuid

Reizen & Vakanties
Retraitehuis Bloeiplaats: uitwaaien & zijn

Retraitehuis Bloeiplaats
Malve Dau
Egmond aan den Hoef

Sport en Beweging
Alexander Techniek Praktijk Free-up

Alexander Techniek Praktijk Free-up
Esther Visser
Haarlem

Reizen & Vakanties
Travel2learn/ Bezinning reizen naar Gambia

Travel2learn
Marlies Verdonk
Hillegom

Yoga
kinder- en tieneryoga, ouder en kindyoga, schoolyoga

jouwmoment.nu
Hanke den Boer
Hoofddorp

Kunstzinnige therapie
Kunstzinnige therapie

Kunstzinnig therapeut
Marijke de Vries
Haarlem

Vrouwenspiritualiteit
Art of Feminine Presence en Keizerin van Yin

Shadeshifter
Aysha Wilka Zelders
Haarlem

Yoga
Lachyoga bij Lachclub Haarlem

Lachclub Haarlem
Lucien Splinter
Haarlem

Biografisch werk & Verhalen
Schrijven @ Verhaalvormen

Verhaalvormen
Susanne Gijsbers
Haarlem

Zelfrealisatie
Bevrijd leven; Lichtavonden (satsang, samenkomen in waarheid), bewustzijnscoach

Bevrijd Leven
Carla van Hooff
Haarlem

Yoga
Yoga bij Sandrasana

Sandrasana
Sandra Diependaal
Heemstede

Acupunctuur
Balans & Co, praktijk voor acupunctuur en lifecoaching

Balans & Co
Janey Wilke- van der Neut
Haarlem

Yoga
Yoga Kleverpark - rust | vitaliteit | kracht

Yogastudio Kleverpark
Helene Kissels
Haarlem

Yoga
Yoga, Restorative Yoga en Yoga Nidra lessen in hartje Haarlem.

Ontdek Yoga Haarlem
Diana Aben
Haarlem

Stressmanagement
Pijn, verdriet, stress? Je hoeft het niet alleen te doen, counseling helpt!

Van den Hoff Counseling, praktijk voor psychosociale therapie, ACT en training (haarlem/heemstede)
Olga van den Hoff
Haarlem

Familie- en systeemopstellingen
Constellations at work

Constellations at work
Mia Macke
Haarlem

Mindfulness & Compassie
Mindfulness Training in hartje Haarlem

More Mindful
Elise Griede
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
Tarot voor levensvragen

Fjori
Femke Jorritsma
Zandvoort

Muziek, Klank en Stemexpressie
Helende Geluiden

Helende Geluiden
Kees van Boxtel
Haarlem

Muziek, Klank en Stemexpressie
Meditatieconcerten en zangcoaching

Zen met Den
Dennis Kivit
Hoofddorp

Acupunctuur
Acupunctuur Dirkson

Acupunctuur Dirkson
Daan Dirkson
Haarlem

Stressmanagement
De Verademing, een plek om tot jezelf te komen

De Verademing
Myrtle Vos
Hillegom

Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
Body & Mind trainingen

Stichting Evi M.A.S.T.E.R.S.
Luigi Kwas
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Activeer je Innerlijk Kompas

What iF - Anything is Possible - Express Yourself!
Reina Oversteegen
Bloemendaal

Coaching - Bedrijfscoaching
Peter Kapenga, bedrijfscoach

Peter Kapenga
Haarlem

Verhuur Accommodaties
gezellige ruimte in lunchroom/ bakkerij te huur voor workshop e.d.

De Buurtbakker
Stien de Rooij
Haarlem

Body Stress Release
Body Stress Release Haarlem

body stress release haarlem BSRHaarlem.nl
Anouk van Dobben
Haarlem

Centra voor Bewustwording
Villa Uitzicht: Body, Mind & Spirit

Villa Uitzicht
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
Leef vanuit je hart! Coaching, Channeling & Bezielingsspel

Krista Filius Coaching
Krista Filius
Heemstede

Coaching - Lifecoaching
Bewustzijnspraktijk Kaishi

Bewustzijnspraktijk Kaishi
Kitty de Haan
Haarlem

Massage
Aromatherapie

Aromamore
Janet de Winter-Booms
Haarlem

Orthomoleculaire therapie in Haarlem
Melioro Orthomoleculaire diëtetiek volgens klinische Psycho Neuro Immunologie

Melioro
Mark Keijzers
Haarlem

Vrouwenspiritualiteit
Workshops Leef vanuit je Hart! een ontdekkingsreis voor vrouwen

Huis van 't Hart
Floor Huis in 't Veld
Haarlem

Bouwen en Wonen
Energiezuinig wonen en bouwen met de Gemeente Haarlem

De Groene Mug, gemeente Haarlem
Haarlem

Deeleconomie
BUUV Haarlem

BUUV Haarlem
BUUV
Haarlem

Relatietherapie
Verlatings- of bindingsangst? Gea Boschma, Integratieve Psychotherapie

Gea Boschma, Integratieve Psychotherapie
Gea Boschma
Haarlem

Coaching - Bedrijfscoaching
Flow to GROW, van ondernemer naar Ondernemen.

Flow in Home B.V.
Inge van Duin
Wijhe

Coaching - Diverse Coaching
Praktijk voor Psychosynthese, Emotional Freedom Technique (EFT), Coaching en Mindfulness

Ontmoet je-zelf: Praktijk voor Psychosynthese, Coaching, Counseling en EFT
Annemieke Schalkwijk
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
Beweegkunst, coaching, training, mediation, energiewerk

Beweegkunst coaching training reading
Anki Doeleman
Haarlem

Tips uit de agenda

Weblog

Advertenties

Centrum voor Effectieve Intuïtie

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Osteopathie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem