Privacy statement

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Haarlem wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Haarlem werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Haarlem (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Haarlem / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Haarlem?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Haarlem verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Haarlem verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Haarlem. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Haarlem, kan Bewust Haarlem aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Haarlem verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Haarlem gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Haarlem slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Haarlem maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Haarlem verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Haarlem blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Haarlem het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Haarlem onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Haarlem gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Haarlem vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Haarlem. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Haarlem niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Haarlem heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Haarlem en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Haarlem is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Haarlem behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Haarlem, gevestigd in Haarlem en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Haarlem

Onze Professionals

Franc Janssen

Stemwerk & Stemcoaching
Boventoonzang workshops, mantra's zingen

Klankschepper
Franc Janssen
Haarlem

Mariëtte Boersema

Voedingsadvies & Coaching
Diëtist en gewichtsconsulent: advies over voeding, gezondheid en leefstijl

Diëtistenpraktijk Mariëtte Boersema
Mariëtte Boersema
Haarlem

Jitske van Oosterom

Storytelling & Schrijven
Wat is jouw bezielde brandstory?

Yellow inc schrijfstudio
Jitske van Oosterom
Haarlem

Yoga
Moeiteloos bewegen naar diepe ontspanning. Laat spanningen los en laad lichaam en geest op.

Knol Trainingen
Robert Knol
Haarlem

Mindfulness & Compassie
Trainingen Mindfulness

De kracht van groei
Parbha Vermeer
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Gespecialiseerd in relatie- en eetproblemen/ hsp: Van Afhankelijk naar Op eigen benen staan

Praktijk Bieger
Joan Bieger
Haarlem

Dans & Beweging
Dansworkshops en dansfeesten

Spirit Dance
Tineke de Wit
Haarlem

Meditatie
Zen Groep Haarlem

Zen Groep Haarlem
Tine Proper
Haarlem

Natuurgeneeskunde
Mesologie brengt mensen in evenwicht

Mirjam Lith Mesologie
Mirjam Lith
Haarlem

Stemwerk & Stemcoaching
Stembevrijding: Geef jezelf de ruimte!

François Belle-Stembevrijding
François Belle
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Creëer je toekomst bij LAB30. Coaching met of zonder paarden.

LAB30
Ariënne Post
Haarlem

Psychologische hulp
Coaching/Psychosociale counseling met Mindfulness & Compassie

Charlotte Gmelig Meijling | Coaching -Training - Mindfulness
Charlotte Gmelig Meijling
Haarlem

Yoga
Christel Zwemmer

Christel Zwemmer
Christel Zwemmer-Dekker
Santpoort-zuid

Verhuur Accommodaties
Onze mooie Kapel is te huur

De Ark
Antje de Wit
Bloemendaal

Mindfulness & Compassie
Mindfulness & Compassie - De 8-weekse MBSR-Training, Workshops en Individuele Begeleiding

Mindfulness en Compassie Haarlem
Wolfram Meyer
Haarlem

Natuur, Tuin en Landschap
Natuur en stadslandbouw

Stichting Haarlem Food Future
Haarlem

Coaching - Leiderschapscoaching
LAB voor Leiders | Individueel en Teams coaching, Coachend Leiderschap, Female Leadership Journey, C

Yoga Innerwork
Haarlem

Mindfulness & Compassie
Yogacentrum Innerwork: Centrum voor Mindfulness, Meditatie en Yoga

Yogacentrum Innerwork
Haarlem

Orthomoleculaire therapie
Praktijk voor orthomoleculaire therapie

For Balance | praktijk voor orthomoleculaire therapie
Jeroen de Haas
Overveen

Coaching - Diverse Coaching
Individuele coaching en begeleiding bij (langdurige) eenzaamheid

Coert Coaching & Advies
Marijke Coert
Heemstede

Ayurveda
Ayurvedische massage

Word Wie Je Bent
Emilia Gransberg
Haarlem

Communicatie en presentatie
Stephanie Driessen Fotografie | Visueel verhalen verteller

Stephanie Driessen Fotografie
Stephanie Driessen
Haarlem

Eten & Drinken
SLA - Organic Salad Bar

SLA - Organic Salad Bar
Haarlem

Relatietherapie
Eline Blom Haptotherapie en Relatietherapie | Authentiek Liefdesleven

Speelruimte Haptonomie - Eline Blom - Haptotherapeie en Relatietherapie
Eline Blom
Haarlem

Mindfulness & Compassie
Mindfulness training op Landgoed Duinlust in Overveen

The Mindfulness Club
Jan Obbeek
Haarlem

Sport en Beweging
Fit & Zen-training, individueel en in groepsverband

TraiNiek
Niek van der Lep
Haarlem

Therapie (diverse)
Hypnotherapie, NEI, EFT

Nonja Kuyer Hypnotherapie
Nonja Kuyer
Haarlem

Orthomoleculaire therapie
Met kennis van je lichaam, maak je juiste voedingskeuzes

Heel leven - Cursus IK BEN Gezond
Ardi Uttien
Haarlem

Therapie (diverse)
Neurofeedback - Bemer verhuur en verkoop - Praktijk voor Lichaam en Brein Spaarndam

Praktijk voor Lichaam en Brein - neurofeedback en coaching - Bemer verhuur en verkoop
Jaap Hijmans en Liesbeth Kater
Spaarndam

Energie- en klimaatbeheer
Er is maar één aarde, daar moeten we het mee doen

Vereniging Milieudefensie afdeling Haarlem e.o.
Vereniging Milieudefensie
Haarlem

Meditatie
Shambhala meditatiegroep Haarlem

Shambhala Haarlem
Shambhala
Haarlem

Eten & Drinken
Vrij Waterland; biodynamische onderwijstuin, landwinkel en verkoop groente- en fruitpakketten

Vrij Waterland
Haarlem

Yoga
Yoga, Restorative Yoga Nidra & iRest lessen in hartje Haarlem.

Ontdek Yoga Haarlem
Diana Aben
Haarlem

Circulaire economie
Stichting Mooizooi, Creatief Magazijn

Stichting Mooizooi
Alice Taylor
Haarlem

Acupunctuur
Praktijk voor behandeling van neuropathische pijn

Praktijk voor behandeling neuropathische pijn
H.J.M. Cobelens
Aerdenhout

Psychologische hulp
MetSteen psychologie. Praktijk voor inspiratie, bewust leven en psychologische behandeling.

MetSteen psychologie. Praktijk voor inspiratie, bewust leven en psychologische behandeling.
Christine Janse
Bakkum/ Castricum

Kunstzinnige therapie
Kunstzinnige therapie, coaching en workshops

Kunstzinnig therapeut
Marijke de Vries
Haarlem

Acupunctuur
Esoterische en Klassieke Acupunctuur, Chinese Kruiden, Tuina, Raja Yoga, Voeding sinds meer dan 40

Praktijk Hazepaterslaan
Wim Voorbij
Haarlem

Opleiding en Training
Aromatherapie Opleidingen

Aromamore
Janet de Winter-Booms
Haarlem

Eten & Drinken
Vegetarisch/veganistisch afhaalrestaurant

VanVeg
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
Teamcoach, Loopbaancoach en Performance coach voor intensieve coachtrajecten

EXPERTYZ Coaching en Training
Yvonne van der Ziel
Overveen

Communicatie en presentatie
Coach en trainer: om jezelf effectief te presenteren in je eigen stijl

EXPERTYZ Coaching en Training
Yvonne van der Ziel
Overveen

Mindfulness & Compassie
Simone Loos - Persoonlijke groei en Energie

Simone Loos coaching & training - met Hart & Ziel voor Leven & Werk
Simone Loos
Aalsmeer

Haptonomie & Haptotherapie
Bij problemen in de omgang met stress, angst, vermoeidheid, pijn, burn-out, trauma, rouw.

Haptotherapie Jacqueline ten Hoeve
Jacqueline ten Hoeve
Haarlem

Muziek & Zang
Yoga en Trance Classique bij Philharmonie Haarlem

Stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem
Haarlem

Hypnotherapie
Hypnotherapie Haarlem - HypnoseCentrum Nederland

HypnoseCentrum Nederland - Hypnotherapie Haarlem
Petra Visser
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
Tarot voor levensvragen

Fjori
Femke Jorritsma
Zandvoort

Verlies- en rouwbegeleiding
Lichaamsgerichte therapie bij rouw en verlies

Praktijk voor massagetherapie Bianca de Kat
Bianca de Kat
Heemstede

Voetreflexologie & Voetzorg
Voetreflextherapie voor volwassenen, kinderen en baby's

De Zonnevoet, praktijk voor voertreflextherapie
Jeanine Beeftink
Haarlem

Alexander Techniek
Alexander Techniek Praktijk Free-up

Alexander Techniek Praktijk Free-up
Esther Visser
Haarlem

Weblog

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!