Privacy statement

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Haarlem wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Haarlem werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Haarlem (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Haarlem / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Haarlem?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Haarlem verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Haarlem verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Haarlem. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Haarlem, kan Bewust Haarlem aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Haarlem verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Haarlem gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Haarlem slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Haarlem maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Haarlem verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Haarlem blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Haarlem het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Haarlem onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Haarlem gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Haarlem vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Haarlem. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Haarlem niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Haarlem heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Haarlem en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Haarlem is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Haarlem behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Haarlem, gevestigd in Haarlem en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Haarlem

Onze Professionals

Ananda Nieuwetijdswinkel

Winkels
Ananda nieuwetijdswinkel; een spirituele winkel voor iedereen

Ananda Nieuwetijdswinkel

Lilian Velthoen

Meditatie
Liefdevol in verbinding met jezelf

Chi Neng Qigong Haarlem
Lilian Velthoen

Conny Heuvelman

Relatietherapie
Relatietherapie, relatietherapieweekenden en relatietherapiedagen

IDEE Therapie & Training
Conny Heuvelman

Theater
Theatercolleges en toneel bij Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem

Stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem

Centra voor Bewustwording
Verhalenhuis Haarlem - Zinvolle films, muziek, theater en filosofie voor jong en oud

Verhalenhuis Haarlem

Ayurveda
Polsdiagnose - Gezond door holistische aanpak

Ayurveda Specialist BV
Lita Dash (B.A.M.S.)

Shiatsu Therapie
Shiatsu therapie: Laat je energie weer ongestoord stromen!

Shiatsis
Wendy van Telgen

Theater
De Schuur - Het (t)huis voor theater en film in haarlem

Toneelschuur
De Toneelschuur

Mindfulness & Compassie
Mindfulnesstrainer | Compassietrainer | Yogadocent | Groeps- en individuele training

Sonja Herpers Training en Workshops
Sonja Herpers

Meditatie
Leer verschillende meditatietechnieken van ervaren docent!

Y&D Group for Awareness & Health
swami Prem Asheesh (Bharat Dhingra)

Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
Je kunt positieve invloed uitoefenen op je ongeluk, stress, trauma en ziekte.

QiGongWorks
Johan Karrenbeld

Healing & Reading
Tarot Consulten, Soul Energy Healing, Spirituele Coaching

Preseli Bluestone Coaching
Hilde van der Dussen

Massage
Ontspannen, helen en verlichten

Taraveda
Richard Knol

Mindfulness & Compassie
Mindfulness | Komen tot echte acceptatie

Coaching Natuurlijk!
Betty van Zoelen

Orthomoleculaire therapie
Orthomoleculaire Therapie - Your Happy Body Coach - Haarlem

Your Happy Body Coach
Anouk Slierendregt

Massage
Healing Womb, Heart & Soul

Anita van Schie
Anita Van Schie - Draijer

Mindfulness & Compassie
Training en coaching voor volwassenen en kinderen | individueel en groepsverband

De Mindfulnessschool
Maryvonne Verkerke

Vervoer en transport
Groen vervoer in de gemeente Haarlem

De Groene Mug, gemeente Haarlem

Verhuur Accommodaties
HOF20 is prachtig gelegen (centrum Haarlem) en is te huur voor trainingen, workshops en retraites.

HOF20: Centrum voor vitaliteit en ontwikkeling

Natuurgeneeskunde
Aurahealing, chakrahealing, coaching, massage, voeding & supplementen

Machteld de Goede - Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
Machteld de Goede

Permacultuur
Permacultuur in de Haarlemmer Kweektuin

Stichting Haarlemmer Kweektuin

Oosterse Geneeswijzen
Acupunctuur Haarlem, Willem Pinksterboer

Acupunctuur Haarlem, Praktijk voor oosterse geneeskunde
Willem Pinksterboer

Stemwerk & Stemcoaching
Stemwerk: Je eigen stem, een nieuw geluid

Je eigen stem
Henriëtte Middelkoop

Coaching - Leiderschapscoaching
Versterk je (zelf)leiderschap door zelfinzicht, helderheid en ontspanning

Fréderique | Vormgever van Verandering
Fréderique Speckman

Yoga
Yoga Innerwork: Er staat een team van gediplomeerde en ervaren yoga docenten voor je klaar!

Yoga Innerwork

Kindertherapie
Darm- en onbegrepen klachten bij kinderen aanpakken met voeding & leefstijl

Irene in Balans
Irene Pennings

Coaching - Kindercoaching
Paardencoaching voor hooggevoelige kinderen én volwassenen

Takoda Coaching
Melanie van den Berg

Familie- en systeemopstellingen
De kunst van het kijken, voelen en vragen, systemisch gewaarworden

Frank Wolff, systemisch werk(t)
Frank Wolff

Natuur, Tuin en Landschap
Tuin en Park: inrichting en onderhoud

Biesot BV
Robert Biesot

Persoonlijke Begeleiding
Begeleiding rondom alles wat je in je leven tegenkomt

IDEE Therapie & Training
Conny Heuvelman

Dans & Beweging
Dans het Leven! Dansavonden verdiepingsdagen, weekenden en retraites

Move in Essence
Mati Engwerda

Yoga
Groepslessen kinderyoga & tieneryoga, Yoga for the Special Child ®, Yoga volwassenen, Ouder-kindyoga

Yogacentrum de Bloementuin
Annet van de Rhee

Dans & Beweging
Biodanza op donderdagavond!

Kom, dans met mij...
Marjan vd Vaart Smit en Margriet Kaptein

Energetisch werk
Systemische en energetische begeleiding bij gezondheidsklachten en het ontstoren van vaccinaties

Terah-pi
Terah Afke Beek

Mindfulness & Compassie
Mindfulness training thuis, in je eigen omgeving, op het moment dat het jou uitkomt.

Mindfulness-aan-huis
Loeki van Rossum

NLP
Contact met het verhaal van je leven, communiceren vanuit je hart

Contact Trainingen
Rick Shamier

Orthomoleculaire therapie
Overgewicht & gezondheidsklachten aanpakken met voedingsprogramma & begeleiding op maat!

Cure4Life Haarlem
Alexia Venema

Body Stress Release
Zachte en effectieve behandeling die het lichaam stimuleert vastgezette spierspanning los te laten

body stress release haarlem BSRHaarlem.nl
Anouk van Dobben

Horeca & Catering
Gezond en lekker eten By Lima

By Lima
Diantha Lima

Dans & Beweging
Spiritueel buikdansen

Pure Bellydance
Sabouschka

Shiatsu Therapie
Shiatsu Massage, Cupping en Moxa Therapie. Op een natuurlijke wijze klachten voorkomen en genezen.

Shiatsu Massagepraktijk Qishendo
Patrizia Bigonzi

Coaching - Lifecoaching
Intuïtieve Life Coaching: Ont-dek wie je bent!

Bewustzijnspraktijk Anne Ybema
Anne Ybema

Massage
Massage, Reiki, Kindermindfulness

Studio Calm
Cheraldine Oudolf

Coaching - Diverse Coaching
Human Design - Burn-out

Spirit Origin
Roos Litjens

Fysiotherapie & Chiropractie
Fysiotherapie vanuit een holistische visie

Connected fysio en bewustzijnstherapie
Anne van Haaster

Therapie (diverse)
BEMER vasculaire therapie beschermt je gezondheid en stimuleert genezing.

Praktijk WaalWijz
Shirley de Waal

Muziek & Zang
Helende Zang: Een verwarmende en troostende ervaring die je terug brengt bij jezelf

Helende Zang
Melanie Greve

Massage
Thaise Massage / yogamassage / lichaamswerk

Fiona Yoga & Massage
Fiona Straathof

Voedingsadvies & Coaching
Voedingstherapie en Bio Energie Therapie

Heal & Flourish
Lien van Gogh

Coaching - Kindercoaching
Wijs en Sterk - Bouwen aan zelfvertrouwen

Wijs en Sterk
Kim Aukema

Weblog

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie & Chiropractie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing & Reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!