Privacy statement

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Haarlem wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Haarlem werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Haarlem (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Haarlem / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Haarlem?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Haarlem verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Haarlem verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Haarlem. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Haarlem, kan Bewust Haarlem aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Haarlem verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Haarlem gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Haarlem slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Haarlem maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Haarlem verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Haarlem blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Haarlem het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Haarlem onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Haarlem gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Haarlem vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Haarlem. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Haarlem niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Haarlem heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Haarlem en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Haarlem is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Haarlem behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Haarlem, gevestigd in Haarlem en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Haarlem

Onze Professionals

Agathon Coaching en Loopbaanadvies

Coaching - Lifecoaching
Duurzaam omgaan met werk

AGATHON Coaching en Loopbaanadvies
Agathon Coaching en Loopbaanadvies

Tino van Heusden

Zijnsgeörienteerde begeleiding
Liefde is wat jij bent

Leven in Openheid
Tino van Heusden

Feline  Beuming

Coaching - Bedrijfscoaching
Soulful Business Mentoring & Consulting for High Achieving Entrepreneurs

Feline Beuming
Feline Beuming

Coaching - Lifecoaching
Toegepast psycholoog en wandelcoach Monique Korpershoek biedt stapsgewijs zelfinzichten

Nederlands Instituut voor doe-trainingen
Monique Korpershoek

Land- en Tuinbouw
Tuinderij de Waardering; verbouw zelf groenten en fruit!

Stichting Ecoring Haarlem

Natuurgeneeskunde
Bewust kiezen voor natuurlijke gezondheid en genezing! Ik help je daarbij. Back to Basic!

Healthy Today
Jacqueline van der Horst

Familie- en systeemopstellingen
De kunst van het kijken, voelen en vragen, systemisch gewaarworden

Frank Wolff, systemisch werk(t)
Systemisch organisatieadviseur

Mindfulness & Compassie
Mindfulnesstrainer | Compassietrainer | Yogadocent

Sonja Herpers Training en Workshops
Sonja Herpers

Kinderen-Ouders
Jeugdkompas: als ontwikkelen niet vanzelf gaat

Jeugdkompas
Rachel Jessurun

Massage
Ontspannen, helen en verlichten

Taraveda
Richard Knol

Yoga
Moeiteloos bewegen naar totale geestelijke en fysieke ontspanning en naar de stilte in jezelf

RobertKnol.nl
Robert Knol

Natuur, Tuin en Landschap
Beleef de Haarlemmer Kweektuin!

Stichting Haarlemmer Kweektuin

Energetisch werk
Ik leer je anders voelen om zelf verder te kunnen!

Praktijk Peter
Peter van der Ploeg

Juridische dienstverlening
Oass Advocaten: Uw zaak is onze taak!

Oass Advocaten
Fenna Teuben

Psychotherapie
Past Reality Integration therapie en coaching (PRI)

Praktijk Open Leven
Hester Boersma

Relatietherapie
Betere communicatie, meer verbinding. Relatietherapie Praktijk Bieger

Praktijk Bieger
Joan Bieger

Dans & Beweging
Dansworkshops en dansfeesten

Spirit Dance
Tineke de Wit

Natuurgeneeskunde
Healing Balance is de praktijk voor natuurgeneeskunde en coaching met de technieken van Nu

Healing Balance Praktijk voor Natuurgerichte Therapieen
Annelies de Vreeze

Homeopathie
Praktijk voor Klassieke Homeopathie in Haarlem en Heemstede

Jolande Velgersdijk - Praktijk voor Klassieke Homeopathie
Jolande Velgersdijk

Body Stress Release
Body Stress Release Kennemerland

Body Stress Release Kennemerland
Laura Sinnema

Coaching - Diverse Coaching
Bewustwording via kleur: regenboog-workshop met kleurpotloden

Vera de Backker

Yoga
Yoga in Studio 5 - Yoga gebaseerd op Critical Alignment

Studio 5 voor Yoga en Mindfulness
Ingrid van Voorthuijsen

Haptonomie & Haptotherapie
Bij vragen rond persoonlijke ontwikkeling, grenzen (her)kennen, intimiteit, verlies- en rouw

Haptotherapie Jacqueline ten Hoeve
Jacqueline ten Hoeve

Coaching - Diverse Coaching
Als alleen praten het niet oplost. Bij To be me krijg je inzicht door ervaring.

To be Me, praktijk voor inzicht in gevoel
Joke Lamers

Stemwerk & Stemcoaching
Stemwerk: Je eigen stem, een nieuw geluid

Je eigen stem
Henriëtte Middelkoop

Shiatsu Therapie
Hara-Yoga-Shiatsu lessen, workshops en behandelingen.

Hokondo
Machteld Mager

Centra voor Bewustwording
Verhalenhuis Haarlem - Zinvolle films, muziek, theater en filosofie voor jong en oud

Verhalenhuis Haarlem

Coaching - Wandelcoaching
Wandelcoaching | Rustgevende coaching voor hoofd, hart en lijf

Coaching Natuurlijk!
Betty van Zoelen

Deeleconomie
BUUV Haarlem

BUUV Haarlem
BUUV

Yoga
Yogatrainer - mindful - flow - relax - restore

Sonja Herpers Training en Workshops
Sonja Herpers

Zijnsgeörienteerde begeleiding
Leergang - Onze oorspronkelijke natuur

Kum Nye Yoga - Kum Nye Meditatie - Kum Nye en Spirituele Lichaam - Individuele begeleiding
Els Gielens

Mediation
Scheidingsbemiddeling en Mediation

Over & Uit
Martine Stavenga

Haptonomie & Haptotherapie
Bij problemen in de omgang met stress, angst, vermoeidheid, pijn, burn-out, trauma, rouw.

Haptotherapie Jacqueline ten Hoeve
Jacqueline ten Hoeve

Dans & Beweging
Dans de 5Ritmes met Live Muziek!

Soulresonance
Freek Kroon

Relatietherapie
Wordt het nu tijd om je echt te verbinden?

Echt Verbinden
Wilma Ferwerda

Massage
Integrale holistische massage en coaching

RAAK | massages & bewustwording
Marieke van Kordelaar

Communicatie en presentatie
Stephanie Driessen Fotografie | Visueel verhalen verteller

Stephanie Driessen Fotografie
Stephanie Driessen

Centra voor Bewustwording
HOF20 Centrum voor Vitaliteit en Ontwikkeling

HOF20: Centrum voor vitaliteit en ontwikkeling

Energetisch werk
Alles is Energie! Ook jij bent energie ...

Levens-Weg-Wijzer
Bianca Kuik

Coaching - Diverse Coaching
Coaching voor particulieren en professionals

Judith van der Wildt

Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
Tai Chi In Het Park

Helma Vinke Tai Chi In Het Park

Mindfulness & Compassie
Villa Uitzicht: Mindfulness Training

Villa Uitzicht

Orthomoleculaire therapie
Met kennis van je lichaam, maak je juiste voedingskeuzes

Heel leven - Cursus IK BEN Gezond
Ardi Uttien

Coaching - Diverse Coaching
OldPain2Go® chronische pijnen verminderen

Inneryou
Peggy-Jane Carbiere

Natuurgeneeskunde
Mesologiepraktijk Inbalanz Mesologie; Een totaalaanpak voor het hele lichaam!

Inbalanz Mesologie
Susanne van Diepen

Opleiding en Training
Groeien via 12 dimensies van bewustzijn

What iF - Anything is Possible - Express Yourself!
Reina Oversteegen

Horeca & Catering
Biologische keuken met mediterrane invloeden

Restaurant Subliem

Reiki en magnetiseren
Reiki Centrum Haarlem

Reiki Centrum Haarlem
Silvia Roelfes

Yoga
Raja Yoga in Haarlem

Raja Yoga
Nienke Trap

Zelfrealisatie
Haal jouw maximale potentieel uit werk en leven!

Natuurliq
Arthur Minderop

Weblog

Zoek een aanbieder op onderwerp

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!