Privacy statement

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Haarlem wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Haarlem werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Haarlem (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Haarlem / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Haarlem?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Haarlem verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Haarlem verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Haarlem. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Haarlem, kan Bewust Haarlem aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Haarlem verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Haarlem gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Haarlem slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Haarlem maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Haarlem verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Haarlem blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Haarlem het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Haarlem onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Haarlem gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Haarlem vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Haarlem. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Haarlem niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Haarlem heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Haarlem en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Haarlem is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Haarlem behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Haarlem, gevestigd in Haarlem en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Haarlem

Onze Professionals

Stichting PermacultuurCentrum Haarlem

Permacultuur
Permacultuur in Haarlem

Stichting PermacultuurCentrum Haarlem
Haarlem

Jacqueline de Vries - van Es

Stressmanagement
Kinesiologie, stressvermindering en Psych-K

Praktijk voor Kinesiologie en Bewustwording
Jacqueline de Vries - van Es
Haarlem

Yvonne van der Ziel

Coaching - Diverse Coaching
Teamcoach, Loopbaancoach en Performance coach voor intensieve coachtrajecten

EXPERTYZ Coaching en Training
Yvonne van der Ziel
Overveen

Yoga
Yoga bij Sandrasana

Sandrasana
Sandra Diependaal
Heemstede

Orthomoleculaire therapie
Darmproblematiek, Lyme,Voedingsadviezen, Healing, Voetreflexologie, Biotensormeting, Orthomoleculair

Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Caroline Ambaum
Haarlem

Sport en Beweging
Alexander Techniek Praktijk Free-up

Alexander Techniek Praktijk Free-up
Esther Visser
Haarlem

Massage
Tantra massage en coaching

Desire centre
Angela Molchanova
Haarlem

Healing en reading
Helende-Consulten o.a. Healing en Reading

Helende-consulten
Hannah van der Schee
Haarlem

Psychotherapie
Past Reality Integration therapie en coaching (PRI)

Praktijk Open Leven
Hester Boersma
Haarlem

Natuurgeneeskunde
Bewust kiezen voor natuurlijke gezondheid en genezing! Ik help je daarbij. Back to Basic!

Healthy Today
Jacqueline van der Horst
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
Flow-Ing, Praktijk voor Persoonlijke & Zakelijke Ontwikkeling

Flow-Ing
Inge van Duin
Haarlem e.o.

Centra voor Gezondheidszorg
Hét centrum op het gebied van vitaliteit, gezondheid en complementaire geneeskunde in Kennemerland

De Nieuwe Lente - Centrum voor Vitaliteit en Gezondheid
Heemstede

Lichaamswerk
Rebalancing:een betere bewustwording van wat er in het lichaam verborgen zit

Rebalancing Praktijk Mariska Gieskes
Mariska Gieskes
Haarlem

Creativiteit
Coaching door Creativiteit

Luister Communicatie
Claudia Hoogveld
Haarlem

Meditatie
Mindfulness & Compassie Alkmaar, Overveen

Mindfulness & Compassie Alkmaar, Overveen
Titia Van Rootselaar
Driehuis

Energetisch werk
Alles is energie!

Het Doel De Weg
Robbert Jan du Rieu
Haarlem

Dans & Beweging
Kinderdans, Peuterdans, Kleuterdans

Dancefun4kids en Artfun4you
Mara Leiblum
Haarlem

Mindfulness & Compassie
Leef mindful Mindfulness training (MBSR) volgens Jon kabat-zinn

Leef Mindful
Marlies Helman
Haarlem

Massage
Rebalancing

Word Wie Je Bent
Emilia Gransberg
Haarlem

NLP
Weten wat je in beweging zet - NLP intervisie

The Hug Connection
Rick Shamier
Heemstede

Meditatie
Zeg jij voor mij, stilte, wat ik niet kan...

Janny ter Meer
Overveen

Coaching - Lifecoaching
Creëer je toekomst bij LAB30. Coaching met of zonder paarden.

LAB30
Ariënne Post
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Dokter Juriaan: Lezingen - Coaching - Training

Dokter Juriaan
Naarden

Coaching - Diverse Coaching
Als alleen praten het niet oplost. Bij To be me krijg je inzicht door ervaring.

To be Me, praktijk voor inzicht in gevoel
Joke Lamers
Haarlem

Circulaire economie
Kweekcafe in stadspark Haarlemmer Kweektuin

Kweekcafe
Haarlem

Mindfulness & Compassie
Mindfulnesstrainer MBSR (hoogste graad) Meditatie Facilitator en Individueel Mindful Based Cognitiv

bundelt | training en projecten
Jolien Posthumus
Overveen

Haptonomie & Haptotherapie
Bij problemen in de omgang met stress, angst, vermoeidheid, pijn, burn-out, trauma, rouw.

Haptotherapie Jacqueline ten Hoeve
Jacqueline ten Hoeve
Haarlem

Natuurgeneeskunde
Healing Balance is de praktijk voor natuurgeneeskunde en coaching met de technieken van Nu

Healing Balance Praktijk voor Natuurgerichte Therapieen
Annelies de Vreeze
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
Liefde, Ondernemen en Leven in Tovervloed

Arianne van Galen
Haarlem

Acupunctuur
Acupunctuur Haarlem, Willem Pinksterboer

Acupunctuur Haarlem, Praktijk voor oosterse geneeskunde
Willem Pinksterboer
Haarlem

Oosterse Vechtkunsten
Ki-Aikido Haarlem

Giulietta van Tongeren
Haarlem

Stressmanagement
De Verademing, relax, recharge, rebalance & enjoy

De Verademing
Myrtle Vos
Hillegom

Yoga
Yin en Healing Yoga in combinatie met energiewerk

Peace of Nature
Vanessa Julia
Haarlem

Eten & Drinken
Vegetarisch/veganistisch afhaalrestaurant

VanVeg
Haarlem

Communicatie en presentatie
Verhalen vertellen

Ad de Veld Filmproducties
Ad de Veld
Haarlem

Levensbeschouwing en Religie
Centrum De Kapel: Lezingen, Concerten, Koren en andere culturele en religieuze activiteiten

Centrum voor Religieuze Bezinning, De Kapel
Centrum De Kapel
Bloemendaal

Coaching - Kindercoaching
Helen, Kindercoach

Helen, LifeCoach en KinderCoach
Helen Bogaers-Kuipers
Driehuis Nh

Kinderen-Ouders
Gezinscoach, samengesteld-/stiefgezin, eenoudergezin, opvoedvraagstukken, Pubercoach

Gezinscoach Haarlem
Martine Reineke
Haarlem

Kinderopvang
Het kleinste kinderdagverblijf van Haarlem

Het Bonte huis: kleinschalige kinderopvang
Barbara Gerlach
Haarlem

Opleiding en Training
Mindfulnesstrainer MBSR (hoogste graad) Meditatie Facilitator en Individueel Mindful Based Cognitiv

bundelt | training en projecten
Jolien Posthumus
Overveen

Circulaire economie
Stichting Mooizooi, Creatief Magazijn

Stichting Mooizooi
Alice Taylor
Haarlem

Oosterse Vechtkunsten
Shaolin kung fu Chan (zen)

Shaolin centrum Haarlem
Ronald Saarloos
Haarlem

Dans & Beweging
Danslessen voor amateurs en professionals

Dance in Art
Martine van Santen
Haarlem

Mindfulness & Compassie
Mindfulnesstrainer | Compassietrainer | Yogadocent

Sonja Herpers Training en Workshops
Sonja Herpers
Haarlem

Orthomoleculaire therapie
Praktijk voor orthomoleculaire therapie

For Balance | praktijk voor orthomoleculaire therapie
Jeroen de Haas
Overveen

Dans & Beweging
Buikdans op alle niveau’s en voor alle leeftijden

Buikdansschool Raniya
Raniya
Haarlem

Relatietherapie
Verlatings- of bindingsangst? Gea Boschma, Integratieve Psychotherapie

Gea Boschma, Integratieve Psychotherapie
Gea Boschma
Haarlem

Familie- en systeemopstellingen
Praktijk voor integratieve psychotherapie en hypnotherapie

Nancy Meijs praktijk voor integratieve psychotherapie
Nancy Meijs
Heemstede

Energie- en klimaatbeheer
Werkgroep Duurzame Leefomgeving van het IVNZK.

IVN-Zuidkennemerland
Heemstede

Vrouwenspiritualiteit
Women's Soul Coach: individuele sessies, groepscursussen en workshops voor vrouwen

Feminabulous
Rheatanya van den Berg
Haarlem en Heemstede

Weblog

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!