Privacy statement

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Haarlem wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Haarlem werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Haarlem (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Haarlem / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Haarlem?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Haarlem verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Haarlem verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Haarlem. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Haarlem, kan Bewust Haarlem aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Haarlem verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Haarlem gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Haarlem slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Haarlem maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Haarlem verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Haarlem blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Haarlem het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Haarlem onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Haarlem gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Haarlem vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Haarlem. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Haarlem niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Haarlem heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Haarlem en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Haarlem is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Haarlem behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Haarlem, gevestigd in Haarlem en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Haarlem

Mindfulness Oriëntatie Workshop door

WO 12 DECworkshop
Mindfulness Oriëntatie Workshop


Haarlem

Workshop mindfulness 12 december en start 8- weekse mindfulness training 9 januari door

WO 12 DECworkshop
Workshop mindfulness 12 december en start 8- weekse mindfulness training 9 januari


Haarlem

Toneelvoorstelling Over de natuur van de dingen door

WO 12 DECevenement
Toneelvoorstelling Over de natuur van de dingen


Haarlem

DO 13 DECevenement
Tweedaagse kerstaanbieding op een Holistische Knipsessie bij Schaar zoekt Haar.


Haarlem

DO 13 DECworkshop
5Ritmes Spirit Dance


Haarlem

VR 14 DECopen les
Dreamtime medicinelodge ritueel door Mark Hoek


Haarlem

VR 14 DECnetwerkbijeenkomst
Kerstbijeenkomst Bewust Haarlem (Alleen voor leden Bewust Haarlem)


Haarlem

VR 14 DECcursus
Lezing over BDE (bijna dood ervaring)


Haarlem

VR 14 DECevenement
Relax & Ontspan met Klankschalen


Haarlem

VR 14 DEClezing
Groene Stoel lezing - Miss Green


Haarlem

VR 14 DECspreekuur
Duurzaamheidsloket - Spreekuur voor vragen over duurzame oplossingen!


Haarlem

VR 14 DECworkshop
Workshop Paardencoaching 'Roeping vs Blokkade'


Haarlem

VR 14 DECcursus
Happiness Programma; Krachtige ademtechnieken en wijsheid die uw leven kunnen veranderen


Zwaanshoek

ZA 15 DECworkshop
Even-helemaal-bijkomen: Restorative Yoga en Yoga Nidra


Haarlem

ZA 15 DECevenement
De Mind Detective over ThetaHealing. 4x gratis online event. Hef je blokkades op!


Online

ZA 15 DECworkshop
Workshop: Kennis maken met Mindfulness (MBSR)


Velserbroek

ZO 16 DECworkshop
Stiltemiddag Tibetaanse Yoga


Bloemendaal

ZO 16 DECworkshop
Kerst Special; wil jij ook zo graag zingen met kerst!


Haarlem

ZO 16 DECevenement
Sjamanistische klankhealing


Haarlem

ZO 16 DECworkshop
Body Reset special: Luisteren met je hele lichaam


Haarlem

ZO 16 DECconcert
Paradiya c.d. presentatie


Haarlem

ZO 16 DECworkshop
Uit je hoofd, in je lijf - zodat je lekkerder in je vel zit & meer balans voelt


Haarlem

MA 17 DECtraining
Uitjestoel:Tijd om te spelen. Met een lach en lichter gevoel je bed in.


Haarlem

MA 17 DECretraite
Stiltemeditatie in de Grote kerk


Haarlem

MA 17 DECevenement
De Mind Detective over Liefdesrelaties. 2x gratis online event. Hef je blokkades op!


Online

DI 18 DECworkshop
Middag workshop Kwetsbaarheid als Kracht


Santpoort Noord (nh)

WO 19 DECevenement
Toneelvoorstelling De dood, een gebruiksaanwijzing


Haarlem

WO 19 DECevenement
Toneelvoorstelling Iemand die slaapt


Haarlem

WO 19 DECworkshop
Burnout? Krijg je je vuur weer brandend met kunstzinnige therapie!


Haarlem

Onze Professionals

Wilma Ferwerda

Relatietherapie
Wordt het nu tijd om je echt te verbinden?

Echt Verbinden
Wilma Ferwerda
Haarlem

Christine Oudt

Coaching - Diverse Coaching
Op weg naar meer zelfvertrouwen voor Jeugd & Volwassenen!

Praktijk Inside Oudt
Christine Oudt
Haarlem

Ellie de Jong

Mindfulness & Compassie
Mindfulnesstraining

Praktijk voor Feldenkrais en Mindfulness
Ellie de Jong
Haarlem

Stervens- en uitvaartbegeleiding
Uitvaartverzorging Erika - Betaalbaar Maatwerk

Uitvaartverzorging Erika
Erika Wilders
Heemstede

Yoga
Yogahuis | Meditatietrainingen | 130 lessen per maand | Yin | Vinyasa | YinYang | Astanga | Hatha

House of Sukha
Lisette Bakker
Haarlem

Muziek, Klank en Stemexpressie
Boventoonzang, ligconcerten, sing alongs

Franc Janssen
Haarlem

Rouw- en verliesbegeleiding
Gea Boschma, Integratieve Psychotherapie

Gea Boschma, Integratieve Psychotherapie
Gea Boschma
Haarlem

Voedingsadvies & Coaching
Vitaalcoach Haarlem: voor iedereen die gezonder wil leven

GewoonRosemarie
Rosemarie Teunissen
Haarlem

Natuurgeneeskunde
Bioresonantie en orthomoleculaire therapie

Praktijk voor bioresonantie en orthomoleculaire therapie
Reina Eijsvogel
Haarlem

Opleiding en Training
Trainer en begeleider in zelfrealisatie

Lo Rig
Xander van der Zijden
Haarlem

Natuur, Tuin en Landschap
Haarlemmer Kweektuin

Stichting Haarlemmer Kweektuin
Haarlem

Voedingsadvies & Coaching
Ondersteuning op gebied van voeding en gezondheid

Het Goede Kruid/ Gewichtsconsulent Adelfa
Adelfa Prudencia
Haarlem

Shiatsu Therapie
Hara-Yoga-Shiatsu lessen, workshops en behandelingen.

Hokondo
Machteld Mager
Haarlem

Catering
The Happy Green Chef kookt en verzorgt vegetarische maaltijden op locatie

The Happy Green Chef
Janine Beelen
Haarlem

NLP
The Hug Connection

The Hug Connection
Rick Shamier
Heemstede

Persoonlijke verzorging
Holistische Kapster gevestigd in een Tiny House op de Haarlemmer Kweektuin

Schaar zoekt Haar
Joline Klinkenberg
Haarlem

Handanalyse & Handlezen
Handanalyse

Handanalyse Haarlem
Esther Konz
Haarlem

Hypnotherapie
Hypnotherapie voor volwassenen en kinderen

Nonja Kuyer Hypnotherapie
Nonja Kuyer
Haarlem

Psychologische hulp
MetSteen psychologie. Praktijk voor inspiratie, bewust leven en psychologische behandeling.

MetSteen psychologie. Praktijk voor inspiratie, bewust leven en psychologische behandeling.
Christine Janse
Bakkum/ Castricum

Meditatie
Yogahuis | Meditatietrainingen | 130 lessen per maand | Yin | Vinyasa | YinYang | Astanga | Hatha |

House of Sukha
Lisette Bakker
Haarlem

Zijnsgeörienteerde begeleiding
Opleiding Zijnsoriëntatie Haarlem

Centrum Zijnsoriëntatie
Haarlem

Psychotherapie
Praktijk Muriel Jaspers, praktijk voor psychotherapie, hypnotherapie en coaching

Praktijk Muriel Jaspers
Muriel Jaspers
Haarlem

Eten & Drinken
Kweekcafe in stadspark Haarlemmer Kweektuin

Kweekcafe
Haarlem

Meditatie
Meditatiebijeenkomsten 'Het Licht zal je bevrijden'

Studio voor bewustwording
Hanne Wagemaker
Velsen-zuid

Coaching - Diverse Coaching
Bewustzijnscoach, lichtavonden (satsang, samenkomen in waarheid)

Bevrijd Leven
Carla van Hooff
Haarlem

Vrouwenspiritualiteit
Loge Vita Vera (onderdeel van de Orde van Weefsters)

Loge Vita Vera
Velsen-zuid

Voetzorg & Voetreflexologie
Voetreflexpraktijk Walk of Life

Walk of Life
Esther van der Landen
Haarlem

Biografisch werk & Verhalen
Schrijven @ Verhaalvormen

Verhaalvormen
Susanne Gijsbers
Haarlem

Yoga
Kinderyoga, Ouder & Kind Yoga, Tieneryoga en Easy Flow Yoga voor volwassenen

Yogakiddies
Frederieke Boersma
Haarlem

Massage
Helende-Consulten o.a. Massage

Helende-consulten
Hannah van der Schee
Haarlem

Astrologie
Femke Jorritsma astroloog

Fjori
Femke Jorritsma
Zandvoort

Meditatie
Meditatie: vereniging van het individuele zelf met het Universele Zelf

Yoga-Wise
Yvonne Dekker
Bloemendaal

Eten & Drinken
Bar Wolkers: Ontbijt, lunch, bar aan het Spaarne

Bar Wolkers
Haarlem

Therapie (diverse)
Soulstice biedt h(e)elderheid

Soulstice | Praktijk voor coaching en therapie
Cynthia Oppelaar
Haarlem

Yoga
Opia Yoga

Opia Yoga
Lineke Verrips
Haarlem

Mindfulness & Compassie
Mindfulness voor jong en oud

jouwmoment.nu
Hanke den Boer
Hoofddorp

Orthomoleculaire therapie
Met kennis van je lichaam, maak je juiste voedingskeuzes

Heel leven - Cursus IK BEN Gezond
Ardi Uttien
Haarlem

Financiële dienstverlening
Administratiekantoor

Rolf van der Horst - Administratiekantoor
Rolf van der Horst
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
ACT coaching & inbalansmethode ®

Messy-mind
Reinier Waardenburg
Haarlem / Driehuis

Healing en reading
Verbind je met je ziel en leef de vreugde die je bent - Geluk is onze natuurlijke staat van zijn

Zielenvreugde
Isabelle Eichhorn
Haarlem

Kindertherapie
Speltherapie en Begeleiding, Praktijk Spelend Sterker!

Spelend Sterker!
Marja Koene
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Hoogstpersoonlijk in Talent Coaching voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkelingen

HPM Talent Coaching
Miriam van der Zee
Santpoort

Centra voor Bewustwording
Retraitehuis Bloeiplaats: uitwaaien & zijn

Retraitehuis Bloeiplaats
Malve Dau
Egmond aan den Hoef

Mindfulness & Compassie
mindfulnesstrainer, compassietrainer, yogadocent

Sonja Herpers Training en Workshops
Sonja Herpers
Haarlem

Haptonomie & Haptotherapie
Verstand van gevoel

DAP Coaching | Haptonomische begeleiding en Haptotherapie
Dominique A. Peters
Haarlem

Eten & Drinken
Aangenaam Eetcafé

Eetcafe Aangenaam
Jeroen Nielen
Haarlem

Zelfrealisatie
Auteur van De Tijd is Nu, workshops, coaching, counseling, organisatieadvies

Gloria Counseling
Marlies de Vries
Velserbroek

Shiatsu Therapie
Shiatsu, Individuele Familie Opstellingen en coaching in Haarlem.

Essentiewerk
Amber Schulze
Haarlem

Body Stress Release
Body Stress Release Kennemerland

Body Stress Release Kennemerland
Laura Sinnema
Haarlem

Kunstzinnige therapie
Kunstzinnige therapie, coaching en workshops

Kunstzinnig therapeut
Marijke de Vries
Haarlem

Weblog

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem