Privacy statement

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Haarlem wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Haarlem werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Haarlem (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Haarlem / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Haarlem?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Haarlem verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Haarlem verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Haarlem. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Haarlem, kan Bewust Haarlem aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Haarlem verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Haarlem gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Haarlem slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Haarlem maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Haarlem verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Haarlem blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Haarlem het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Haarlem onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Haarlem gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Haarlem vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Haarlem. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Haarlem niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Haarlem heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Haarlem en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Haarlem is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Haarlem behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Haarlem, gevestigd in Haarlem en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Haarlem

Spirituele cursus voor gevoelige kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar door Patricia Jansen

WO 26 SEPcursus
Spirituele cursus voor gevoelige kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar

Patricia Jansen
Haarlem

Burnout? Krijg je je vuur weer brandend met kunstzinnige therapie! door Inger van der Werf

WO 26 SEPworkshop
Burnout? Krijg je je vuur weer brandend met kunstzinnige therapie!

Inger van der Werf
Haarlem

Essentie-bijeenkomst (satsang) door Carla van Hooff

WO 26 SEPlezing
Essentie-bijeenkomst (satsang)

Carla van Hooff
Haarlem

DO 27 SEPopen les
Gratis workshop Stress Release in 8 stappen bij Bibliotheek Station Haarlem

Ariënne Post
Haarlem

DO 27 SEPlezing
Lezing- Herstel is wél mogelijk!

Flow Plaza
Haarlem

DO 27 SEPworkshop
Open Ochtend - Stressrelease

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland
Haarlem

DO 27 SEPlezing
Gratis lezing: Buteyko-ademtherapie voor kinderen en volwassenen

Lisa Suurland
Hoofddorp

VR 28 SEPworkshop
Basisworkshop Trauma Center Trauma Sensitive Yoga - Workshop is Sold Out!

Esther van der Sande
Haarlem

VR 28 SEPevenement
Zaalreading met Vincent Blom

Mark Hoek
Haarlem

VR 28 SEPworkshop
Intuïtief schilderen. Thema: grenzen

Lusanne Hogeweg
Halfweg

VR 28 SEPevenement
Marja Kruik - Aanbieding kristalhealing

Marja Kruik
Hillegom

VR 28 SEPopen dag
Chronische pijn of vermoeidheid, fibromyalgie etc verminderen/verwijderen,

Peggy-Jane Carbiere
Vijfhuizen

ZA 29 SEPtraining
Training: Zelfvertrouwen en grenzen stellen

Irma Noteboom
Haarlem

ZA 29 SEPworkshop
Workshop Prenatale Opstellingen (PNO)

Joke Lamers
Haarlem

ZA 29 SEPopleiding
Stroomtaal - Coachopleiding

Carmen de Haan
Santpoort-noord, Nederland

ZA 29 SEPtraining
Mindfulness training Volwassenen (MBSR) Zaterdagochtend

Marlies Helman
Velserbroek

ZO 30 SEPworkshop
Systemisch Lichaamswerk en Ziekteopstellingen

Stefanie Bussing
Haarlem

ZO 30 SEPconcert
Pt. Alok Lahiri & Parthasarathi Mukherjee

Kees van Boxtel
Haarlem

ZO 30 SEPspreekuur
Pendelconsulten en Engelenkaarten met Tosca

Ananda Nieuwetijdswinkel
Haarlem

ZO 30 SEPlezing
Zinnen op Zondag - Lammert Kamphuis

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland
Haarlem

ZO 30 SEPconcert
Hartstocht - Maak de tocht naar je hart! - meditatie-ligconcert

Dennis Kivit
Heemskerk

MA 01 OKTtraining
Uitjestoel:Tijd om te spelen. Met een lach en lichter gevoel je bed in.

Jacqueline Pot
Haarlem

MA 01 OKTtraining
8-weekse mindfulnesstraining 'Rustgevende aandacht'

Betty van Zoelen
Haarlem

MA 01 OKTopleiding
Jaarprogramma Ondernemen in Tovervloed

Arianne van Galen
Haarlem

MA 01 OKTworkshop
Losse (kennismakings-) meditatieavonden

Jessica van Doorn
Velserbroek

DI 02 OKTcursus
Hartmeditatie


Haarlem

DI 02 OKTcursus
Buteyko-ademtherapie: start cursus met 5 bijeenkomsten (met 25% introductiekorting)

Lisa Suurland
Hoofddorp

DI 02 OKTcursus
Ontdek 'The Goddess' in jou, m.b.v. opstellingen

Mia Macke
Vijfhuizen

WO 03 OKTworkshop
Mantra zingen

Herman van Tuijl
Haarlem

WO 03 OKTtraining
Introductiecursus Energetisch Lichaamswerk

Bewust Haarlem
Haarlem

Onze Professionals

Gea Boschma

Psychologische hulp
Gea Boschma, Integratieve Psychotherapie

Gea Boschma, Integratieve Psychotherapie
Gea Boschma
Haarlem

Rolf van der Horst

Financiële dienstverlening
Administratiekantoor

Rolf van der Horst - Administratiekantoor
Rolf van der Horst
Haarlem

Rob Spruyt

Coaching - Wandelcoaching
WandelGeluk - Inspirerende wandelcoaching voor een positieve mindset

WandelGeluk
Rob Spruyt
Zandvoort

Oosterse Geneeswijzen
Balans & Co, praktijk voor acupunctuur en lifecoaching

Balans & Co
Janey Wilke- van der Neut
Haarlem

Eten & Drinken
Blender: Healthy food and drinks

Blender: Healthy Food & Drinks
Haarlem

Muziek, Klank en Stemexpressie
Zangcoach & Stembevrijder

Yvonne Weijers Zangcoach & Stembevrijder
Yvonne Weijers
Heemstede

Permacultuur
Haarlemmer Kweektuin

Stichting Haarlemmer Kweektuin
Haarlem

Opleiding en Training
Praktijkopleiding Vernieuwend Denken & Science of Mind

Carmen de Haan, Praktijk voor Communicatie
Carmen de Haan
Haarlem

Reiki en magnetiseren
Reiki en Klankschalen

Sandrasana
Sandra Diependaal
Heemstede

Mindfulness & Compassie
Mindfulnesstraining

Praktijk voor Feldenkrais en Mindfulness
Ellie de Jong
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
Provocatief Coach

RAAK Provocatieve Coaching
Anne Lucille Vriesema
Haarlem

Coaching - Kindercoaching
Integratieve Kindertherapie; Het kind in zijn kracht!

Praktijk voor kindertherapie en -coaching Karin Burggraeve
Karin Burggraeve
Haarlem

Ayurveda
Polsdiagnose - Gezond door holistische aanpak

Sri Sri Ayurveda Nederland
Lita Dash (B.A.M.S.)
Heemstede

Therapie (diverse)
Liesbeth Donders, Coaching - Therapie - Yoga

Liesbeth Donders
Liesbeth Donders-Driehuis
Zandvoort / Haarlem

Ademtherapie
Ademcoaching: individuele yoga adem begeleiding

Yoga-Wise
Yvonne Dekker
Bloemendaal

Communicatie en presentatie
Vertaler Engels met hart voor de zaak

Moon Colt
Eline Tuijn
Haarlem

Dans & Beweging
Dance for Health en Biodanza Vital Development

Meekitmove
Ineke Meek
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Niels Mooij: Coaching vanuit stilte, Transformational Breathing, Meditatie, Koudwatertraining

Nielsmooij.nl
Niels Njp Mooij
Haarlem

Voedingsadvies & Coaching
Vrouwengezondheid, Menstruatieproblematiek en Overgang

Care for Women Haarlem
Michelle van Iersel
Haarlem

Kunstzinnige therapie
kunstZIN Haarlem: beeldende kunstzinnige therapie, cursussen en workshops. Inger van der Werf

kunstZIN Haarlem
Inger van der Werf
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Coaching voor hoogopgeleide, perfectionistische en (hoog)gevoelige vrouwen

ESENZIA Werkgelukcoaching
Gertrud de Witte
Haarlem

Muziek, Klank en Stemexpressie
Soulresonance ~ Klankmassage, klankbad, ligconcerten

Soulresonance
Freek Kroon
Haarlem

Acupunctuur
Acupunctuur Dirkson

Acupunctuur Dirkson
Daan Dirkson
Haarlem

Biografisch werk & Verhalen
Schrijven @ Verhaalvormen

Verhaalvormen
Susanne Gijsbers
Haarlem

Reiki en magnetiseren
Relax met Reiki - ontspannende reiki behandeling

Relax met Reiki
Laura Freling
Haarlem

Reizen & Vakanties
Zang & Stilte Retraites

Praktijk voor Stembevrijding de Notenboom
Jan-Hendrik Veenkamp
Haarlem

Massage
Ont-stress met een voetmassage, AromaTouch massage, Metamorfose massage

Colourful Energies
Marij Duijsters
Ijmuiden

Natuurgeneeskunde
Holistisch Gezondheidstherapeut

Natuurlijk Heelzijn
Lopje Höcker
Santpoort-noord

Dans & Beweging
Biodanza met Brigit op vrijdagochtend - In Haarlem

Biodanza met Brigit
Brigit de Bont
Haarlem

Yoga
Kundalini Tree - Yoga en Breathwalk

Kundalini Tree - Yoga en Breathwalk
Marleen Ettema
Haarlem

Meditatie
ZenPunt Zen meditatiecentrum Haarlem

Zenpunt
Daan de Bruijn
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
Individuele Begeleiding

Carmen de Haan, Praktijk voor Communicatie
Carmen de Haan
Haarlem

Lichaamsgerichte Therapie
Terugkeer naar de flow in je leven met lichaamsgerichte psychotherapie en coaching

Totem Bodymind
Sandra Klein
Heemstede

Opleiding en Training
Mindfulness & Agile voor particulieren en bedrijven | JPF - Training & Coaching

JPF - Training en Coaching
JeanPaul Feijen
Haarlem

Handanalyse & Handlezen
Handanalyse

Handanalyse Haarlem
Esther Konz
Haarlem

Yoga
Yoga bij Sandrasana

Sandrasana
Sandra Diependaal
Heemstede

Hypnotherapie
Hypnotherapie, begeleiding en gesprekstherapie

Praktijk Ruhe
Kees Ruhe
Ijmuiden

Coaching - Diverse Coaching
Vergroot je kansen door je innerlijke belemmeringen op te ruimen. Kom vrij en bloei.

Mind Detective-Manon Thetahealing Coaching, Therapie en Training
Manon de Jongh
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Persoonlijke groei door intuïtieve ontwikkeling - Centrum voor Effectieve Intuïtie

Centrum voor Effectieve Intuïtie
Annette van den Berg
Haarlem

Healing en reading
Transformatie Energie Healing

Bron van Vreugde
Hannahma Keur
Hoofddorp

Kindertherapie
Integratieve Kindertherapie Kitty van Houten

Praktijk voor Integratieve Kindertherapie Kitty van Houten
Kitty van Houten
Beverwijk

Familie- en systeemopstellingen
Soulstice biedt h(e)elderheid

Soulstice | Praktijk voor coaching en therapie
Cynthia Oppelaar
Haarlem

Coaching - Relatiecoaching
De Tao van Levendige Relaties

Joy Consult
Marja Tol
Haarlem

Mindfulness & Compassie
Mindfulness | Expertise | Heartfulness

Mindful Studio Haarlem
Maryvonne Verkerke
Haarlem

Voetzorg & Voetreflexologie
De voet-specialist van Haarlem en omgeving.

Voet-specialist en wandel-bewust
Robin Captijn/Ronald Kruizinga
Santpoort Noord

Eten & Drinken
Slow Food Haarlem

Slow Food Haarlem
Haarlem

Muziek, Klank en Stemexpressie
Stemwerk: Je eigen stem, een nieuw geluid

Je eigen stem
Henriëtte Middelkoop
Heemstede

Kristallen en (Edel)stenen
Kristallen en (edel)stenen: Workshops- Verkoop - Advies

Kristalhelder.org
Else van Aken
Hoofddorp

Eten & Drinken
Kadetje van Edje

Kadetje van Edje
Charlotte Verburg
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Coaching & WelZijn

Coachingspraktijk DromenDurvenDelen
Marjolein Schultheiss
Haarlem

Weblog

Advertenties

Centrum voor Effectieve Intuïtie

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem