Privacy statement

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Haarlem wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Haarlem werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Haarlem (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Haarlem / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Haarlem?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Haarlem verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Haarlem verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Haarlem. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Haarlem, kan Bewust Haarlem aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Haarlem verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Haarlem gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Haarlem slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Haarlem maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Haarlem verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Haarlem blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Haarlem het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Haarlem onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Haarlem gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Haarlem vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Haarlem. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Haarlem niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Haarlem heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Haarlem en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Haarlem is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Haarlem behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Haarlem, gevestigd in Haarlem en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Haarlem

Start cursus Dans het Leven! door

WO 22 JANcursus
Start cursus Dans het Leven!


Haarlem

Ondernemerscafé Bewust Haarlem | Inspiratie en verbinding voor 2020! door

WO 22 JANnetwerkbijeenkomst
Ondernemerscafé Bewust Haarlem | Inspiratie en verbinding voor 2020!


Haarlem

Instagram Training voor ondernemers - van start tot Insta-Story door

WO 22 JANworkshop
Instagram Training voor ondernemers - van start tot Insta-Story


Nieuw-vennep

WO 22 JANtraining
DNA thetahealingcoaching Training. Leer onbewuste belemmeringen en zelfsabotage op te heffen


Velsen-zuid

DO 23 JANcursus
Cursus: Touch for Health module I


Bennebroek

DO 23 JANcursus
Mindfulness Training | gecertificeerde, ervaren trainer | vaak vergoed


Haarlem

DO 23 JANopen les
Open Les: Restorative & Yoga Nidra (start van het nieuwe seizoen)


Haarlem

DO 23 JANopen les
Vrouwenavond: Samen Zen zijn (om de week op donderdagavond)


Heemstede/haarlem

DO 23 JANworkshop
Informatie ochtend: Mindfulnesstraining | Psychologenpraktijk Velsen


IJmuiden

VR 24 JANcursus
2 daagse cursus Pranic Healing


Haarlem

VR 24 JANevenement
New Moon Sacred Sound Journey met Gonka Gurses


Haarlem

VR 24 JANconcert
Ligconcert: door Franc Janssen met Klankschalen, Boventonen e.d.


Haarlem

VR 24 JANworkshop
Collage workshop Je mission board voor 2020


Halfweg

ZA 25 JANworkshop
Winter stilte-dag 'Over de kiem' met yoga, warme lunch en waarnemen in de natuur


Bloemendaal

ZA 25 JANevenement
Spirit Dance Party bij Seinwezen Haarlem


Haarlem

ZA 25 JANworkshop
Tweedaagse Schrijfworkshop


Haarlem

ZA 25 JANworkshop
Workshop enten, snoeien en winterstekken


Haarlem

ZO 26 JANevenement
Soefi Viering


Haarlem

ZO 26 JANevenement
Dansfeestje: Trance-dans extra lang


Haarlem

ZO 26 JANworkshop
Body Reset special: breng onderbewuste spanning naar diepe ontspanning


Haarlem

MA 27 JANopen les
Proefles zwangerschapsdans 'Rock your Baby!'


Flow Plaza - Zaanenstraat - Haarlem

MA 27 JANcursus
Cursusgroep: Op zoek naar rouwverlichting


Haarlem

MA 27 JANcursus
Chi Neng Qigong lessen


Haarlem

DI 28 JANcursus
Inspiratie dag - Brand Identity


Haarlem

DI 28 JANcursus
DRU Yoga - in flow het jaar rond


Haarlem

WO 29 JANinformatiebijeenkomst
Informatie ochtend: Krijg gemakkelijk weer grip op je gezin na je scheiding


Bloemendaal

WO 29 JANcursus
Avondcursus Zelf-Liefde, Zelf-acceptatie en Zelf-vertrouwen


Haarlem

WO 29 JANinformatiebijeenkomst
Open Avond: Opleiding Zijnsoriëntatie in Haarlem


Haarlem

WO 29 JANtraining
NLP-intervisie bijeenkomsten: Weten wat je in beweging zet


Heemstede

WO 29 JANspreekuur
Op eigen houtje afvallen? Ik geef je een vliegende start!


Heemstede | Haarlem

Onze Professionals

Silvia Roelfes

Healing en reading
Reiki Centrum Haarlem

Reiki Centrum Haarlem
Silvia Roelfes
Haarlem

Hanne Wagemaker

Meditatie
Meditatiebijeenkomsten 'Het Licht zal je bevrijden'

Studio voor bewustwording
Hanne Wagemaker
Velsen-zuid

Hade Wouters

Creativiteit
The Artist's Way: (her)vind je inspiratie, leef je creativiteit!

The Artist's Way Haarlem
Hade Wouters
Haarlem

Acupunctuur
Acupunctuur, (tuina)massage en retraites

Cindy Lammers acupunctuur, massage & retraites
Cindy Lammers
Haarlem

Kinderen-Ouders
Kinderpartijtjes in de natuur

Ecologisch adviesbureau Antje Ehrenburg
Antje Ehrenburg
Haarlem

Dans & Beweging
Spiritueel buikdansen

Pure Bellydance
Sabouschka
Haarlem

Yoga
Yoga Bloemendaal

Yoga Bloemendaal
Natanja van den Brink
Bloemendaal

Opleiding en Training
Mindfulnesstrainer MBSR (hoogste graad) Meditatie Facilitator en Individueel Mindful Based Cognitiv

bundelt | training en projecten
Jolien Posthumus
Overveen

Zijnsgeörienteerde begeleiding
Zijnsoriëntatie in Haarlem: lezingen, workshops en opleiding

Centrum Zijnsoriëntatie
Haarlem

Reizen & Vakanties
SoleLuna, welzijn vakanties en retraites in Italië

SoleLuna
Lidia Bernabei
Haarlem

Therapie (diverse)
Praktijk Path Coaching; Individuele coaching voor vrouwen

Path Coaching
Annette Schutte
Heemstede

Familie- en systeemopstellingen
Coaching, begeleiding, advies, supervisie, ouderbegeleiding familie-/organisatie-/opvoedopstellingen

José Koster, verheldering & inzicht / Expertise in Ouderschap
José Koster
Haarlem

Eten & Drinken
Vegetarisch/veganistisch afhaalrestaurant

VanVeg
Haarlem

Relatietherapie
Verlatings- of bindingsangst? Gea Boschma, Integratieve Psychotherapie

Gea Boschma, Integratieve Psychotherapie
Gea Boschma
Haarlem

Verhuur Accommodaties
Ruimteverhuur Studio 5

Studio 5 voor Yoga en Mindfulness
Ingrid van Voorthuijsen
Haarlem

Voetreflexologie & Voetzorg
Voetreflexpraktijk Walk of Life

Walk of Life
Esther van der Landen
Heemstede

Kindertherapie
Spelen, voelen, uiten, helen

To be Me, praktijk voor inzicht in gevoel
Joke Lamers
Haarlem

Deeleconomie
BUUV Haarlem

BUUV Haarlem
BUUV
Haarlem

Eten & Drinken
Biologische keuken met mediterrane invloeden

Restaurant Subliem
Haarlem

Haptonomie & Haptotherapie
Verstand van gevoel

DAP Coaching | Haptonomische begeleiding en Haptotherapie
Dominique A. Peters
Haarlem

Orthomoleculaire therapie
Melioro Orthomoleculaire diëtetiek volgens klinische Psycho Neuro Immunologie

Melioro
Mark Keijzers
Haarlem

Rouw- en verliesbegeleiding
Praktijkgerichte doe-trainingen en begeleiding voor meer grip op je leven bij rouw en verlies

Nederlands Instituut voor doe-trainingen
Monique Korpershoek
Velserbroek

Dans & Beweging
Kinderdans, Peuterdans, Kleuterdans

Dancefun4kids en Artfun4you
Mara Leiblum
Haarlem

Meditatie
Stilte, aandacht en schoonheid. Vind jezelf in de stilte

Stadsklooster Haarlem
Haarlem

Kinderen-Ouders
Gezinscoach, samengesteld-/stiefgezin, eenoudergezin, opvoedvraagstukken, Pubercoach

Gezinscoach Haarlem
Martine Reineke
Haarlem

Natuur, Tuin en Landschap
Biologische zelf-oogst-tuinderijen

De Nieuwe Akker
Haarlem

Coaching - Loopbaancoaching
Loopbaan en studie-(keuze) begeleiding bij hooggevoeligheid

Fleur Smelt, Begeleiding&Inspiratie
Fleur Smelt
Haarlem

Oosterse Geneeswijzen
Guasha Therapeut

Best Balance
Esther Hendriksma
Santpoort Noord

Familie- en systeemopstellingen
Soulstice biedt h(e)elderheid

Soulstice | Praktijk voor coaching en therapie
Cynthia Oppelaar
Haarlem

Creativiteit
Workshops Tiffany, Hotpot, Glasmozaiek, Encaustic art, kralen rijgen, mandala kleuren etc.

JoJo's Workshops
Jolanda Konermann
Haarlem

Haptonomie & Haptotherapie
Bij problemen in de omgang met stress, angst, vermoeidheid, pijn, burn-out, trauma, rouw.

Haptotherapie Jacqueline ten Hoeve
Jacqueline ten Hoeve
Haarlem

Vrouwenspiritualiteit
Orde van Weefsters: voor vrouwen die bewust in het leven staan.

Loge Vita Vera
Velsen-zuid

Sport en Beweging
Personal trainer voor een fit/vitaal, gezond en gelukkig leven

BuitenFit Haarlem
Duncan Berends
Haarlem

Therapie (diverse)
Soulstice biedt h(e)elderheid

Soulstice | Praktijk voor coaching en therapie
Cynthia Oppelaar
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
Beweegkunst, coaching, training, mediation, energiewerk

Beweegkunst coaching training reading
Anki Doeleman
Haarlem

Lichaamswerk
Meditatieve Eutonie - een spiritueel-lichamelijke oefenweg

Etienne Amand
Haarlem

Meditatie
Zijnsoriëntatie

Jessica van Doorn
Gemeente Velsen

Opleiding en Training
Taal-cultuurtraingen in 20 talen met de unieke Iber Lengua methode

Iber Lengua Taal & Cultuur BV
Joana Keur
Haarlem

Acupunctuur
Acupunctuur - Massage - Pijnbestrijding

Chinees Wellness Center Shu Xin
Feng Liu
Haarlem

Alexander Techniek
Free-up Swimming | Shaw Methode Haarlem

Free-up Swimming
Esther Visser
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Hartscoaching;Terug naar je hart

Hartscoach Pien van Lambaart
Pien van Lambaart
Heemstede

Yoga
Yoga Innerwork: Er staat een team van gediplomeerde en ervaren yoga docenten voor je klaar!

Yoga Innerwork
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Soulstice biedt h(e)elderheid

Soulstice | Praktijk voor coaching en therapie
Cynthia Oppelaar
Haarlem

Coaching - Loopbaancoaching
Krachtige keuzes maken met je hoofd en hart

Von Faber Consult
Esther von Faber
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
Coaching, begeleiding, advies, supervisie, ouderbegeleiding familie-/organisatie-/opvoedopstellingen

José Koster, verheldering & inzicht
José Koster
Haarlem

Healing en reading
Laat je energie weer stromen en verbeter je gezondheid zowel fysiek als emotioneel

Isabel Sips - energetisch therapeut & docent
Isabel Sips
Haarlem

Massage
Bevrijdende en balancerende massages

Massagepraktijk Astrid Zwetsloot
Astrid Zwetsloot
Haarlem

Stressmanagement
Kinesiologie, stressvermindering en Psych-K

Praktijk voor Kinesiologie en Bewustwording
Jacqueline de Vries - van Es
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Past Reality Integration | bewustzijnsleer

Wouter Klijn coaching en therapie
Wouter Klijn
Haarlem

Natuurgeneeskunde
Aurahealing, Chakrahealing, Reiki, Coaching, Massage, Voeding

Machteld de Goede Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
Machteld de Goede
Haarlem

Weblog

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem

Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!