Privacy statement

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Haarlem wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Haarlem werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Haarlem (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Haarlem / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Haarlem?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Haarlem verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Haarlem verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Haarlem. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Haarlem, kan Bewust Haarlem aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Haarlem verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Haarlem gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Haarlem slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Haarlem maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Haarlem verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Haarlem blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Haarlem het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Haarlem onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Haarlem gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Haarlem vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Haarlem. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Haarlem niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Haarlem heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Haarlem en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Haarlem is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Haarlem behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Haarlem, gevestigd in Haarlem en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Haarlem

Onze Professionals

Meditatie
Hartmeditatie: de weg naar jezelf, de weg naar vrede en geluk

Jacqueline Oorthuizen
Haarlem

Wilma Ferwerda

Relatietherapie
Wordt het nu tijd om je echt te verbinden?

Echt Verbinden
Wilma Ferwerda
Haarlem

Rick  Shamier

Mindfulness & Compassie
The Hug Connection

The Hug Connection
Rick Shamier
Heemstede

Muziek & Zang
Helende Geluiden

Helende Geluiden
Kees van Boxtel
Haarlem

Retraites
Retraitehuis Bloeiplaats: uitwaaien & zijn

Retraitehuis Bloeiplaats
Malve Dau
Egmond aan den Hoef

Orthomoleculaire therapie
Met kennis van je lichaam, maak je juiste voedingskeuzes

Heel leven - Cursus IK BEN Gezond
Ardi Uttien
Haarlem

Shiatsu Therapie
Shiatsu, acupunctuur, chinese kruiden en actieve meditaties

Y&D Group for Awareness & Health
Yvonne Lustig en hr. Bharat Bhushan Dhingra
Haarlem

Familie- en systeemopstellingen
Systemisch Lichaamswerk en Ziekteopstellingen

Praktijk Be all you can Be ~ Voor een nieuw Perspectief
Stefanie Bussing
Haarlem

Coaching - Bedrijfscoaching
Flow to GROW, van ondernemer naar Ondernemen.

Flow to GROW
Inge van Duin
Haarlem e.o.

Land- en Tuinbouw
Zelfoogst tuin en Zorgtuinderij

Tuinderij De Ark
Bloemendaal

Creativiteit
Creatief coach, auteur en fotograaf

Merel van der Lande
Hilversum

Coaching - Diverse Coaching
InVelsenCoaching

InVelsenCoaching - voor meer rust en balans
Irma Noteboom
Driehuis

Yoga
Kinderyoga de Bloementuin, KinderYoga, tieneryoga, samenyoga, therapeutischeyoga

Kinderyoga de Bloementuin
Annet van de Rhee
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Coaching & WelZijn

Coachingspraktijk DromenDurvenDelen
Marjolein Schultheiss
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
Praktijk Path Coaching: Individuele coaching voor vrouwen

Path Coaching
Annette Schutte
Heemstede

Massage
Aromatherapie

Aromamore
Janet de Winter-Booms
Haarlem

Natuurgeneeskunde
Voor een natuurlijke aanpak van uw gezondheidsklachten

Marisca Sylva || Meer Vitaal
Marisca Sylva van der Ploeg
Bennebroek

Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
Body & Mind trainingen

Stichting Evi M.A.S.T.E.R.S.
Luigi Kwas
Haarlem

Stressmanagement
TRE Trauma & Tension release exercises

TRE - Haarlem
Laura Sinnema
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Coaching voor hoogopgeleide, perfectionistische en (hoog)gevoelige vrouwen

ESENZIA Werkgelukcoaching
Gertrud de Witte
Haarlem

Hypnotherapie
Hypnotherapie Haarlem - HypnoseCentrum Nederland

HypnoseCentrum Nederland - Hypnotherapie Haarlem
Petra Visser
Haarlem

Oosterse Geneeswijzen
Acupunctuur Haarlem, Willem Pinksterboer

Acupunctuur Haarlem, Praktijk voor oosterse geneeskunde
Willem Pinksterboer
Haarlem

Dans & Beweging
Spirit Dance 5Ritmes en Spirit Dance Party

Spirit Dance
Tineke de de Wit
Haarlem

Dans & Beweging
Dance for Health en Biodanza Vital Development

Meekitmove
Ineke Meek
Haarlem

Coaching - Kindercoaching
Helen, Kindercoach

Helen, LifeCoach en KinderCoach
Helen Kuipers
Santpoort Noord

Voedingsadvies & Coaching
Ondersteuning op gebied van voeding en gezondheid

Het Goede Kruid/ Gewichtsconsulent Adelfa
Adelfa Prudencia
Haarlem

Kindertherapie
Spelen, voelen, uiten, helen

To be Me, praktijk voor inzicht in gevoel
Joke Lamers
Haarlem

Dans & Beweging
Dans van de levenskunst - biodanza Haarlem

Lichtvoetig.nl
Jantine en Monique
Haarlem

Massage
Massagetherapie: ondersteunend bij stress, een burn-out, hoofdpijn of een verdrietige gebeurtenis

Massagepraktijk Justa
Justa Donker
Heemstede

Coaching - Wandelcoaching
Resultaatgerichte wandelcoaching met hoofd en hart

Von Faber Consult
Esther von Faber
Haarlem

Verhuur Accommodaties
Ruimteverhuur Studio 5

Studio 5 voor Yoga en Mindfulness
Ingrid van Voorthuijsen
Haarlem

Mindfulness & Compassie
Mindfulnesstrainer (MBSR), Meditatie facilitator en Event Manager

bundelt | training en projecten
Jolien Posthumus
Haarlem

Coaching - Loopbaancoaching
Design your new job. In 5 praktische stappen naar werk dat echt bij je past

Design your new job
Marcella van Doorn
Aerdenhout

Eten & Drinken
SLA - Organic Salad Bar

SLA - Organic Salad Bar
Haarlem

Acupunctuur
Balans & Co, praktijk voor acupunctuur en lifecoaching

Balans & Co
Janey Wilke- van der Neut
Haarlem

Reiki en magnetiseren
Het Hart Van Reiki

International House of Reiki
Frans Stiene
Haarlem

Natuurgeneeskunde
Producent van en groothandel in nano mineralen

The Health Factory BV
Heemstede

Hypnotherapie
Hypnotherapie, begeleiding en gesprekstherapie

Praktijk Ruhe
Kees Ruhe
Ijmuiden

Yoga
DRU Yoga - kom innerlijk in beweging

Zachtinjekracht - DRU Yogalessen
Evelien de Bruijn
Haarlem

Centra voor Bewustwording
Centrum voor bewustwording 'Je Bent Nu Hier'

Je bent nu hier
Aerdenhout

Familie- en systeemopstellingen
Coaching, Opstellingen en Persoonlijke ontwikkeling

Peter Kapenga
Haarlem

Natuurgeneeskunde
Bioresonantie en orthomoleculaire therapie

Praktijk voor bioresonantie en orthomoleculaire therapie
Reina Eijsvogel
Haarlem

Familie- en systeemopstellingen
Prenatale Opstellingen voor fundamenteel herstel van de tijd voor de geboorte

To be Me, praktijk voor inzicht in gevoel
Joke Lamers
Haarlem

Kindertherapie
Tekentherapie, met behulp van coaching en therapie help ik je kind zichzelf te uiten.

Tekenlokaal Gemma
Gemma Gulickx
Santpoort Noord

Yoga
Yoga Haarlem: authentieke yoga • meditatie • coaching

Yoga Haarlem
Frank Bakker
Haarlem

Vrouwenspiritualiteit
Vrouwengroep 'Vrouw kom in je kracht!' en mogelijkheid individuele sessies

Machteld de Goede Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
Machteld de Goede
Haarlem

Kinderen-Ouders
Kinderpartijtjes in de natuur

Ecologisch adviesbureau Antje Ehrenburg
Antje Ehrenburg
Haarlem

Psychologische hulp
voor authentiek, succesvol en bezield leven

Sabijn Arts Psycholoog en Life Coach
Sabijn Arts
Haarlem

Theater
Verhalenhuis Haarlem - Zinvolle films, muziek, theater en filosofie voor jong en oud

Verhalenhuis Haarlem
Haarlem

Stressmanagement
Pijn, verdriet, stress? Je hoeft het niet alleen te doen, counseling helpt!

Van den Hoff Counseling, praktijk voor psychosociale therapie, ACT en training (haarlem/heemstede)
Olga van den Hoff
Haarlem

Tips uit de agenda

Weblog

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem