Privacy statement

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Haarlem wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Haarlem werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Haarlem (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Haarlem / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Haarlem?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Haarlem verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Haarlem verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Haarlem. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Haarlem, kan Bewust Haarlem aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Haarlem verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Haarlem gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Haarlem slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Haarlem maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Haarlem verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Haarlem blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Haarlem het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Haarlem onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Haarlem gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Haarlem vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Haarlem. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Haarlem niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Haarlem heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Haarlem en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Haarlem is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Haarlem behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Haarlem, gevestigd in Haarlem en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Haarlem

Onze Professionals

Jan  Obbeek

Mindfulness & Compassie
Mindfulness training op Landgoed Duinlust in Overveen

The Mindfulness Club
Jan Obbeek
Haarlem

Heleen Sijtema

Lichaamswerk
Praktijk aan de dijk

Praktijk aan de Dijk voor Rebalancing en Trager
Heleen Sijtema
Haarlem

Irma Spaans

Professional organizer
Hulp nodig bij het organiseren van je spullen? Als professional organizer help ik je op weg!

Mijn Huis Op Orde
Irma Spaans
Haarlem

Meditatie
Zen Groep Haarlem

Zen Groep Haarlem
Tine Proper
Haarlem

Oosterse Vechtkunsten
Shaolin kung fu Chan (zen)

Shaolin centrum Haarlem
Ronald Saarloos
Haarlem

Muziek & Zang
Biodanza en Stembevrijding: Ruimte maken voor jouw geluid en voor wat jou beweegt!

Lichtvoetig.nl
Jantine en Monique
Haarlem

Familie- en systeemopstellingen
Inzicht in gezin, opvoeding & relatie dmv Tafelopstellingen

Gezinscoach Haarlem
Martine Reineke
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Energie coaching & heling

Verdieping in Werk en Leven
Sophie Northolt
Haarlem

Mindfulness & Compassie
Coaching en trainingen Mindfulness, Act en compassie

Hart Hoofd Haarlem
Maureen Rozemeijer
Haarlem

Horeca & Catering
Blender: Healthy food and drinks

Blender: Healthy Food & Drinks
Haarlem

Sport en Beweging
Sporten in de natuur

Petra Personaltrainer
Petra Ferwerda
Bloemendaal

Stemwerk & Stemcoaching
Stemwerk: Je eigen stem, een nieuw geluid

Je eigen stem
Henriëtte Middelkoop
Heemstede

Lichaamsgerichte Therapie
Massagetherapie, lichaamswerk, energetisch werk, coaching

Minke Flach Holistic Health
Minke Flach
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Holistische Life Coaching

Key To Health
Silvia Hoevenaar
Zandvoort

Natuur, Tuin en Landschap
Tuin en Park: inrichting en onderhoud

Biesot BV
Robert Biesot
Vijfhuizen

Coaching - Diverse Coaching
Miss Perfect - word verliefd op je perfectionisme

Miss Perfect
Karlijn Bluijs-van Meeteren
Haarlem

Hypnotherapie
Hypnotherapie; maak het beste van jouw leven!

De HypnoPsycholoog
Inez Herrebrugh
Overveen

Traumatherapie
Gediplomeerd Somatic Experiencing & Lichaamsgerichte Trauma Therapie

Alfred Petrie Stress Release Coaching & Trauma Therapie
Alfred Petrie
Haarlem

Communicatie en presentatie
Brand identity, social media & contentmarketing

Identidad
Lina Prinsen
Haarlem

Muziek & Zang
Mantra zingen

AlphaBeth training
Herman van Tuijl
Haarlem

Voetreflexologie & Voetzorg
Voetreflextherapie voor volwassenen, kinderen en baby's

De Zonnevoet, praktijk voor voertreflextherapie
Jeanine Beeftink
Haarlem

Energie- en klimaatbeheer
Voor een klimaatbestendig Haarlem

De Groene Mug, gemeente Haarlem
Haarlem

Theater
Podium voor de Vertelkunst

De Vertelschuur
Taletta Bierens de Haan
Bloemendaal

Craniosacraal therapie
Praktijk voor fysiotherapie, osteopatische technieken & cranio therapie

Fysio & Cranio Praktijk Flow Therapies
Alice de Jong
Haarlem

Acupunctuur
Acupunctuur & Oosterse Geneeskunde: De Wijsheid van de Eeuwen, De Wetenschap van Vandaag

Acuclinic - Roeland Krijnen
Roeland Krijnen
Heemstede

Yoga
In de Art of Breathing leer je de ritmes van je Being: moeiteloos loslaten, opladen en stil worden

Stichting Art of Living
Robert Knol
Heemstede

Centra voor Bewustwording
Soefisme: een persoonlijke ontwikkelingsweg om te groeien en evenwichtiger te worden. 

Soefi-Contact
Haarlem

Centra voor Bewustwording
Deskundige psychodiagnostiek en behandeling voor (jong)volwassenen, kinderen en ouderen.

De Nieuwe Dreef Psychotherapie
Heemstede

Kindertherapie
Speltherapie en Begeleiding, Praktijk Spelend Sterker!

Spelend Sterker!
Marja Koene
Haarlem

Massage
Uit het hoofd, naar de weg van het lichaam

Shiatsu Praktijk Pepijn Vanthoor
Pepijn Vanthoor
Heemstede

Zelfrealisatie
Praktijk voor Non-Duale Coaching

Praktijk M.C. Moors
Marja Moors
Heemstede

Verlies- en rouwbegeleiding
Lichaamsgerichte therapie bij rouw en verlies

Praktijk voor massagetherapie Bianca de Kat
Bianca de Kat
Heemstede

Coaching - Lifecoaching
Psycholoog en Levensflowcoach

Frederike Mewe Coaching en training
Frederike Mewe
Haarlem

Yoga
Een mix van Okido yoga, Hatha yoga, Iyengar yoga en eigen inzicht

Yogapraktijk Lida van Gijlswijk
Lida van van Gijlswijk
Velserbroek/spaarndam

Verhuur Accommodaties
Diverse ruimtes te huur. Voor vast of incidenteel.

De Nieuwe Lente - Centrum voor Vitaliteit en Gezondheid
Heemstede

Craniosacraal therapie
Craniosacraal therapie

praktijk M. Wouda
Monique Wouda
Haarlem

Dans & Beweging
Soul Dance: Jouw unieke expressie alle ruimte geven

Soul Dance
Katharina Amaya
Haarlem

Therapie (diverse)
BEMER vasculaire therapie beschermt je gezondheid en stimuleert genezing.

Praktijk WaalWijz
Shirley de Waal
Haarlem

Coaching - Loopbaancoaching
In 5 praktische stappen werk creëren waar je energie van krijgt

Design your new job
Marcella van Doorn
Aerdenhout

Verhuur Accommodaties
Prachtige stille ruimte te huur

Zen.nl/Haarlem
Pia Velema
Haarlem

Coaching - Bedrijfscoaching
Het CijferParadijs verbindt cijfers met geld met mensen

Het CijferParadijs
Mariëtte Muller en Tanja Huisman
Velserbroek

Yoga
Vinyasa Flow, Yin, Hatha, Zwangerschapsyoga, Kinderyoga, Sup Yoga, Strand Yoga

Glow Yogastudio Haarlem
Claudia van der Tier
Haarlem

Acupunctuur
Acupunctuur, chinese kruiden, shiatsu en actieve meditaties

Y&D Group for Awareness & Health
Yvonne Lustig en hr. Bharat Bhushan Dhingra
Haarlem

Yoga
Christel Zwemmer

Christel Zwemmer
Christel Zwemmer-Dekker
Santpoort-zuid

Coaching - Diverse Coaching
Bewustwording via kleur: regenboog-workshop met kleurpotloden

Vera de Backker
Heemstede

Stemwerk & Stemcoaching
Stembevrijding en coaching; Moeiteloos zingen wat er in jou leeft!

Praktijk voor Stembevrijding en coaching
Marijke Lucassen
Haarlem

Winkels
Ananda nieuwetijdswinkel; een spirituele winkel voor iedereen

Ananda Nieuwetijdswinkel
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
Positieve en resultaatgerichte coaching voor jong-volwassenen en volwassenen

Emily Brugman Coaching - Gezond Haarlem
Emily Brugman
Haarlem

Mindfulness & Compassie
Villa Uitzicht: Mindfulness Training

Villa Uitzicht
Haarlem

Counselling
Praktijk voor (team)coaching en counselling, sjamanisme, woestijn- en koudwaterreizen

HorusConsult / Contactwerk
Marijke Levelink
Haarlem

Weblog

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!