Privacy statement

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Haarlem wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Haarlem werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Haarlem (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Haarlem / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Haarlem?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Haarlem verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Haarlem verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Haarlem. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Haarlem, kan Bewust Haarlem aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Haarlem verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Haarlem gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Haarlem slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Haarlem maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Haarlem verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Haarlem blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Haarlem het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Haarlem onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Haarlem gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Haarlem vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Haarlem. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Haarlem niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Haarlem heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Haarlem en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Haarlem is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Haarlem behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Haarlem, gevestigd in Haarlem en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Haarlem

Onze Professionals

Kees van Boxtel

Muziek & Zang
Helende Geluiden

Helende Geluiden
Kees van Boxtel
Haarlem

Judith Buijze-Cappon

Communicatie en presentatie
Fotografie als communicatie. Voor je website, social media en drukwerk.

JudithCapponFotografie
Judith Buijze-Cappon
Heemstede

Jeanine Beeftink

Voetreflexologie & Voetzorg
Voetreflextherapie voor volwassenen, kinderen en baby's

De Zonnevoet, praktijk voor voertreflextherapie
Jeanine Beeftink
Haarlem

Storytelling & Schrijven
Biografisch schrijven en teksten op maat

Judith van der Wildt
Haarlem

Mindfulness & Compassie
Mindfulness, Compassie & Zelfcompassie Alkmaar, Haarlem - Online cursus

Mindfulness, Compassie & Zelfcompassie Alkmaar, Haarlem - Online cursus
Titia Van Rootselaar
Driehuis

NLP
Weten wat je in beweging zet - NLP intervisie

The Hug Connection
Rick Shamier
Heemstede

Coaching - Lifecoaching
Loslaten van belemmerende overtuigingen

RBTC coaching
Richard Buijtenhek
Zandvoort

Lichaamswerk
Jouw lichaam heeft alle antwoorden!

Levens-Weg-Wijzer
Bianca Kuik
Haarlem

Kinderen-Ouders
Sta Sterk Training - Leert kinderen sterk staan tegen pesten - individueel of groep

Sta Sterk Trainer
Kim Aukema
Haarlem

Natuurgeneeskunde
Natuurgeneeskunde en Massage

Natuurgeneeskunst
Marly Schutselaars
Haarlem

Horeca & Catering
Biologische keuken met mediterrane invloeden

Restaurant Subliem
Haarlem

Traumatherapie
Haptonomie, stress- & traumatherapie

Praktijk Saskia Beukman
Saskia Beukman
Heemstede

Theater
Verhalenhuis Haarlem - Zinvolle films, muziek, theater en filosofie voor jong en oud

Verhalenhuis Haarlem
Haarlem

Yoga
Kundalini Yoga en yin yoga les van YogaRiska in Aerdenhout

Yogariska.nl
Riska Volkerts
Aerdenhout

Familie- en systeemopstellingen
Praktijk voor integratieve psychotherapie en hypnotherapie

Nancy Meijs praktijk voor integratieve psychotherapie
Nancy Meijs
Heemstede

Psychosociale therapie
Pijn, verdriet, stress? Je hoeft het niet alleen te doen, counseling helpt!

Van den Hoff Counseling, praktijk voor psychosociale counseling, ACT-therapie en training
Olga van den Hoff
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
Praktijk Path Coaching: Individuele coaching voor vrouwen

Path Coaching
Annette Schutte
Heemstede

Mindfulness & Compassie
Mindfulness training (MBSR) hoogste categorie, coaching, workshops, stilte wandelingen, mindful bewe

JHCoaching
Jolanda van der Heijden
Bloemendaal

Coaching - Diverse Coaching
Individuele coaching en begeleiding bij (langdurige) eenzaamheid

Coert Coaching & Advies
Marijke Coert
Heemstede

Coaching - Loopbaancoaching
Krachtige keuzes maken met je hoofd en hart

Von Faber Consult
Esther von Faber
Haarlem

Healing en reading
Aurahealing, Chakrahealing, Reiki, Coaching, Energetische massage

Machteld de Goede Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
Machteld de Goede
Haarlem

Natuurgeneeskunde
Mesologiepraktijk Inbalanz Mesologie; Een totaalaanpak voor het hele lichaam!

Inbalanz Mesologie
Susanne van Diepen
Haarlem

Dans & Beweging
Danscoaching door middel van vrije dans

Beweeg je verder
Mariëlle Peerenboom
Haarlem

Verhuur Accommodaties
Ruimteverhuur Studio 5

Studio 5 voor Yoga en Mindfulness
Ingrid van Voorthuijsen
Haarlem

Centra voor Gezondheidszorg
Hét centrum op het gebied van vitaliteit, gezondheid en complementaire geneeskunde in Kennemerland

De Nieuwe Lente - Centrum voor Vitaliteit en Gezondheid
Heemstede

Feng Shui
Circle of Home Feng Shui-advies - Energetische reiniging - Interieuradvies - Workshops

Circle of Home
Therese Österman Uyterlinde
Bloemendaal

Stressmanagement
Uit je stress! Boost je energie!

Von Faber Consult
Esther von Faber
Haarlem

Lichaamsgerichte Therapie
Massagetherapie, lichaamswerk, energetisch werk, coaching

Minke Flach Holistic Health
Minke Flach
Haarlem

Therapie (diverse)
Neurofeedback - Bemer verhuur en verkoop - Praktijk voor Lichaam en Brein Spaarndam

Praktijk voor Lichaam en Brein - neurofeedback en coaching - Bemer verhuur en verkoop
Jaap Hijmans en Liesbeth Kater
Spaarndam

Psychologische hulp
Psychologische behandeling, wanneer u vastgelopen bent!

Move for Motion, praktijk voor psychotherapie
Jolien Spoelstra
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
Je lichaam als informatiebron! Individuele coaching en workshops.

Eerste Hulp Bij Overgang
Karina de Jong
Haarlem

Deeleconomie
Weggooien? Mooi niet! Repareer 't in het Repaircafé!

Repair Café Haarlem-West
Haarlem

Creativiteit
Zentangle

Atelier Nicole
Nicole Machielse CZT
Haarlem

Meditatie
Meditatieworkshops, persoonlijke Coaching

Olivier Termijtelen Meditatie en Energietherapie
Olivier Termijtelen
Haarlem

Coaching - Loopbaancoaching
Loopbaanbegeleiding met Ontwikkeladvies en Arbeidsmarktscan

AGATHON - Coaching en Loopbaanadvies VOF
Ambities van mensen verbinden met werk. Zinvol. Vitaal. Duurzaam.
Velsen-zuid

Centra voor Bewustwording
Soefisme: een persoonlijke ontwikkelingsweg om te groeien en evenwichtiger te worden. 

Soefi-Contact
Haarlem

Therapie (diverse)
Energetische & Holistische therapie

Hartgedragen Leven
Keren Cogan
Haarlem

Stemwerk & Stemcoaching
Zang & Stembevrijding

Praktijk voor Stembevrijding de Notenboom
Jan-Hendrik Veenkamp
Haarlem

Yoga
Kum Nye Tibetaanse Yoga

Kum Nye Yoga - Kum Nye Meditatie - Kum Nye en Spirituele Lichaam - Individuele begeleiding
Els Gielens
Haarlem

Voedingsadvies & Coaching
Eetbuien? Emotie-eten? Wees aardig voor jezelf!

Eetbuicoaching.nl
Titia Bakker
Haarlem

Alexander Techniek
Swim in Balance Haarlem

Swim in Balance Haarlem
Esther Visser
Haarlem

Natuur, Tuin en Landschap
Ecologisch advies voor al uw groene vragen

Ecologisch adviesbureau
Antje Ehrenburg
Haarlem

Energetisch werk
Energetisch & Holistisch therapeut

Hartgedragen Leven
Keren Cogan
Haarlem

Natuurgeneeskunde
Bewust kiezen voor natuurlijke gezondheid en genezing! Ik help je daarbij. Back to Basic!

Healthy Today
Jacqueline van der Horst
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
Flow-Ing, Praktijk voor Persoonlijke & Zakelijke Ontwikkeling

Flow-Ing
Inge van Duin
Haarlem e.o.

Hypnotherapie
Hypnotherapie; maak het beste van jouw leven!

De HypnoPsycholoog
Inez Herrebrugh
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
Miss Perfect - word verliefd op je perfectionisme

Miss Perfect
Karlijn Bluijs-van Meeteren
Haarlem

Zelfrealisatie
Bevrijd leven; Lichtavonden (satsang, samenkomen in waarheid), bevrijdingscoach

Bevrijd Leven
Carla van Hooff
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
Levenscoach, essentie-bijeenkomsten (satsang, samenkomen in waarheid)

Bevrijd Leven
Carla van Hooff
Haarlem

Coaching - Wandelcoaching
Somatic Experiencing, bi-laterale stimulatie en lichaamsgerichte wandelcoaching

Alfred Petrie Stress Release Coaching & Trauma Therapie
Alfred Petrie
Haarlem

Weblog

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!