Privacy statement

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Haarlem wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Haarlem werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Haarlem (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Haarlem / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Haarlem?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Haarlem verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Haarlem verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Haarlem. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Haarlem, kan Bewust Haarlem aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Haarlem verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Haarlem gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Haarlem slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Haarlem maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Haarlem verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Haarlem blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Haarlem het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Haarlem onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Haarlem gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Haarlem vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Haarlem. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Haarlem niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Haarlem heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Haarlem en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Haarlem is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Haarlem behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Haarlem, gevestigd in Haarlem en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Haarlem

Online - Kum Nye Plus door Els Gielens

MA 10 MEItraining
Online - Kum Nye Plus

Els Gielens
Haarlem

Workshop Dynamische Oordeelsvorming door

MA 10 MEIlezing
Workshop Dynamische Oordeelsvorming


Haarlem

Cursus Creatief Leven - stap voor stap naar meer verbinding met anderen door M. Fokker-Coert

MA 10 MEIcursus
Cursus Creatief Leven - stap voor stap naar meer verbinding met anderen

M. Fokker-Coert
Heemstede

MA 10 MEIevenement
Muziekmeditatie avond

Dirk van der Laan
Heemstede

MA 10 MEIonline aanbod
Online Compassie Meditatie cursus: juist nu je verbinden

Titia van Rootselaar
Online

DI 11 MEIcursus
Kum Nye Meditatie - Online - Pranayama: Rust, Stilte, Leegte

Els Gielens
Haarlem

DI 11 MEIonline aanbod
KoorAmor online. Thuis meezingen

Jan-Hendrik Veenkamp
Online

WO 12 MEIcursus
Kum Nye Yoga - Woensdagavond - Online - Ook op maandag en dinsdag

Els Gielens
Bloemendaal en Haarlem

WO 12 MEIworkshop
Stress? Burnout? Maak kennis met kunstzinnige therapie.

Inger van der Werf
Haarlem

WO 12 MEIworkshop
New Moon Women Circle

Gladys Gatica
Haarlem

WO 12 MEItraining
Compassietraining. Gegeven door ervaren trainer, psycholoog.

Hilka Jelsma
Haarlem

WO 12 MEIworkshop
Workshop: Zelf je Veerkracht vergroten

Rahel Vassen
Online

WO 12 MEItraining
Online Zelfcompassie training

Titia van Rootselaar
Online

DO 13 MEIonline aanbod
Webinar 'Onderweg tussen Hemel en Aarde'

Merel de Waard
Online

VR 14 MEIworkshop
Workshop Wildpluk en onkruidlunch

Stichting PermacultuurCentrum Haarlem
Haarlem

VR 14 MEIopen les
Maak kennis met Zenpunt - Gratis proefles Zen

Daan de Bruijn
Haarlem

VR 14 MEItraining
Mahatma Avatar van Synthese Practitioner™

Thamar Karpes
Haarlem

ZA 15 MEIopen les
Gratis proefles Zen

Daan de Bruijn
Haarlem

ZA 15 MEIworkshop
Opening Up Event

Dorien Bontrup
Velserbroek

Onze Professionals

Marijke Coert

Persoonlijke Begeleiding
Begeleiding bij (langdurige) eenzaamheid op maat

Coert Coaching & Advies
Marijke Coert
Heemstede

Peter Kapenga

Familie- en systeemopstellingen
Opstellingen en coaching

Peter Kapenga
Haarlem

Keren  Cogan

Energetisch werk
Energetisch & Holistisch therapeut

Hartgedragen Leven
Keren Cogan
Haarlem

Psychologische hulp
Pijn, verdriet, stress? Je hoeft het niet alleen te doen, counseling helpt!

Van den Hoff Counseling, praktijk voor psychosociale counseling, ACT-therapie en training
Olga van den Hoff
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
Als alleen praten het niet oplost. Bij To be me krijg je inzicht door ervaring.

To be Me, praktijk voor inzicht in gevoel
Joke Lamers
Haarlem

Opleiding en Training
Praktijkopleiding Vernieuwend Denken, Science of Mind en Stroomtaal

Carmen de Haan, Praktijk voor Communicatie
Carmen de Haan
Haarlem

Traumatherapie
Trauma recovery through Yoga

Trauma Sensitive Yoga Nederland
Esther van der Sande
Haarlem

Centra voor Bewustwording
Studio 44: Let’s take Movement and Health to the next level!

Studio 44
Miriam Kuiper
Haarlem

Communicatie en presentatie
Stephanie Driessen Fotografie | Visueel verhalen verteller

Stephanie Driessen Fotografie
Stephanie Driessen
Haarlem

Therapie (diverse)
Praktijk Path Coaching; Individuele coaching voor vrouwen

Path Coaching
Annette Schutte
Heemstede

Stervens- en uitvaartbegeleiding
hart & ziel, uitvaarten met aandacht

Hart & Ziel uitvaarten
Elise Alders en Martine Klumper
Haarlem

Voedingsadvies & Coaching
Diëtist en gewichtsconsulent: advies over voeding, gezondheid en leefstijl

Diëtistenpraktijk Mariëtte Boersema
Mariëtte Boersema
Haarlem

Zelfrealisatie
Praktijk voor Non-Duale Coaching

Praktijk M.C. Moors
Marja Moors
Heemstede

Coaching - Loopbaancoaching
Krachtige keuzes maken met je hoofd en hart

Von Faber Consult
Esther von Faber
Haarlem

Familie- en systeemopstellingen
Coaching, begeleiding, advies, supervisie, ouderbegeleiding familie-/organisatie-/opvoedopstellingen

José Koster, verheldering & inzicht / Expertise in Ouderschap
José Koster
Haarlem

Zwangerschapsbegeleiding
Zwangerschaps en beval cursus

Zoetegeboorte.nl
Rachel Morrien
Haarlem

Voetreflexologie & Voetzorg
Voetreflexpraktijk Walk of Life

Walk of Life
Esther van der Landen
Heemstede

Mindfulness & Compassie
Mindfulness training op Landgoed Duinlust in Overveen

The Mindfulness Club
Jan Obbeek
Haarlem

Opleiding en Training
Jolien Posthumus | Hoogste graad Trainer Mindfulness Based Programs & Individueel Cognitive

bundelt | mindfulness en producties
Jolien Posthumus
Overveen

Mindfulness & Compassie
Leefmindful Mindfulness training (MBSR)

Leef Mindful
Marlies Helman
Haarlem

Coaching - Relatiecoaching
Jullie relatie is de basis van het gezin

Gezinscoach Haarlem
Martine Reineke
Haarlem

Homeopathie
Healing Womb, Heart and Soul

Anita van Schie
Anita Van Schie - Draijer
Overveen

Horeca & Catering
SLA - Organic Salad Bar

SLA - Organic Salad Bar
Haarlem

Reiki en magnetiseren
Reiki en een poëtisch portret: een gedicht op je lijf geschreven

Anastanza
Marie Meeusen
Overveen

Dieren
Welzijns-healing voor dieren om fysieke en emotionele gezondheid en gedragsproblemen te verbeteren.

Mind Detective-Manon ThetaHealingCoaching, Therapie en Training
Manon de Jongh
Velsen-zuid en Online

Kindertherapie
Integratieve Kindertherapie Kitty van Houten

Praktijk voor Integratieve Kindertherapie Kitty van Houten
Kitty van Houten
Beverwijk

Coaching - Diverse Coaching
Praktijk voor Psychosynthese, Emotional Freedom Technique (EFT), Coaching en Mindfulness

Ontmoet je-zelf: Praktijk voor Psychosynthese, Coaching, Counseling en EFT
Annemieke Schalkwijk
Haarlem

Coaching - Kindercoaching
Vergroten van emotionele veerkracht van kinderen (5-11 jaar)

Net als pippi
Jessica de Ridder
Bloemendaal

Vrouwenspiritualiteit
Workshops Leef vanuit je Hart! een ontdekkingsreis voor vrouwen

Huis van 't Hart
Floor Huis in 't Veld
Haarlem

Ademtherapie
Adem en Bewustwording

AlphaBeth training
Herman van Tuijl
Haarlem

Mindfulness & Compassie
Mindfulness training (MBSR) hoogste categorie, coaching, workshops, stilte wandelingen, mindful bewe

JHCoaching
Jolanda van der Heijden
Bloemendaal

Yoga
Yogalessen afgestemd op de maancyclus. Laat je vrouwelijke energie stromen door yoga!

Stichting Anaïta
Haarlem

Mindfulness & Compassie
Cursus Mindful hardlopen of Mindful wandelen in de Kennemerduinen | Overveen

Run4YourMind.nl
Gaby Stokman
Haarlem

Coaching - Bedrijfscoaching
Laat zien dat je expert bent - Deel je kennis en trek klanten via Social Media

Trudy Pannekeet - Social Media Marketing
Trudy Pannekeet
Nieuw-vennep

Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
Chi Kung

praktijk M. Wouda
Monique Wouda
Haarlem

Theater
Verhalenhuis Haarlem - Zinvolle films, muziek, theater en filosofie voor jong en oud

Verhalenhuis Haarlem
Haarlem

Stemwerk & Stemcoaching
Zangcoach & Stembevrijder

Yvonne Weijers Zangcoach & Stembevrijder
Yvonne Weijers
Heemstede

Kristallen en (Edel)stenen
Kristallen en (edel)stenen: Workshops- Verkoop - Advies

Kristalhelder.org
Ilse van Aken
Haarlem

Alexander Techniek
Alexander Techniek Praktijk Free-up

Alexander Techniek Praktijk Free-up
Esther Visser
Haarlem

Coaching - Leiderschapscoaching
Voor elke werkende: in loondienst, starter op de arbeidsmarkt, zzp-er.

AGATHON Coaching en Loopbaanadvies
Agathon Coaching en Loopbaanadvies
Velsen-zuid

Biografisch werk & Verhalen
Schrijven @ Verhaalvormen

Verhaalvormen
Susanne Gijsbers
Haarlem

Yoga
Yogacentrum de Bloementuin,Yoga for the Special Child, kinderyoga,tieneryoga,ouder-kindyoga,yogavolw

Yogacentrum de Bloementuin
Annet van de Rhee
Haarlem

Haptonomie & Haptotherapie
Bij vragen rond persoonlijke ontwikkeling, grenzen (her)kennen, intimiteit, verlies- en rouw

Haptotherapie Jacqueline ten Hoeve
Jacqueline ten Hoeve
Haarlem

Acupunctuur
Praktijk voor behandeling van neuropathische pijn

Praktijk voor behandeling neuropathische pijn
H.J.M. Cobelens
Aerdenhout

Dans & Beweging
Kinderdans, Peuterdans, Kleuterdans

Dancefun4kids en Artfun4you
Mara Leiblum
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Coaching voor hoogopgeleide vrouwen

inward/onward
Catriene Smit
Haarlem

Shiatsu Therapie
Shiatsu versterkt de basisconditie, vitaliseert en ontspant

Shiatsis
Wendy van Telgen
Zandvoort aan Zee

Coaching - Loopbaancoaching
In 5 praktische stappen werk creëren waar je energie van krijgt

Design your new job
Marcella van Doorn
Aerdenhout

Zijnsgeörienteerde begeleiding
Centrum voor Droomonderzoek

Praktijk M.C. Moors
Marja Moors
Heemstede

Winkels
Duurzame conceptstore NYHAVN:

Conceptstore NYHAVN
Karen de Vuijst
Haarlem

Weblog

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!