Privacy statement

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Haarlem wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Haarlem werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Haarlem (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Haarlem / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Haarlem?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Haarlem verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Haarlem verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Haarlem. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Haarlem, kan Bewust Haarlem aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Haarlem verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Haarlem verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Haarlem gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Haarlem slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Haarlem maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Haarlem verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Haarlem blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Haarlem het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Haarlem onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Haarlem gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Haarlem vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Haarlem. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Haarlem niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Haarlem heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Haarlem en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Haarlem is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Haarlem behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Haarlem, gevestigd in Haarlem en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Haarlem

5Ritmes Spirit Dance door

DO 24 OKTworkshop
5Ritmes Spirit Dance


Haarlem

(Uitverkocht) - Bewust Haarlem Film: The biggest little farm door

VR 25 OKTfilm
(Uitverkocht) - Bewust Haarlem Film: The biggest little farm


Haarlem

Lach je gezond bij Lachclub Haarlem! door

VR 25 OKTevenement
Lach je gezond bij Lachclub Haarlem!


Haarlem

ZA 26 OKTtheater
'Hamlet' vrij naar William Shakespeare, gespeeld door Joris Lehr


Bloemendaal

ZA 26 OKTlezing
Essentie-bijeenkomst (satsang) 1 zaterdagochtend per twee weken


Haarlem

ZA 26 OKTworkshop
Danscoach workshop: hoe laat ik los?


Haarlem

ZA 26 OKTevenement
Spirit Dance Party bij Seinwezen Haarlem


Haarlem

ZA 26 OKTexcursie
Stiltewandeling in het donker tijdens Nacht van de nacht = vol


Overveen

ZO 27 OKTexcursie
Dag van de Stilte - Gratis mindful Duintocht door IVN – Bloemendaal


Bloemendaal

ZO 27 OKTretraite
Dag van de Stilte - Retraitedag - Kum Nye yoga en meditatie


Bloemendaal

ZO 27 OKTconcert
Dag van de Stilte - Stilteconcert in de Groenmarktkerk


Haarlem

ZO 27 OKTworkshop
Ouder en Kind-yoga voor kids met zorgvragen


Haarlem

ZO 27 OKTcursus
Introductie Iyengar Yoga Les


Haarlem

ZO 27 OKTconcert
Yoga in Concert 'Songs of Love and Life'


Haarlem

ZO 27 OKTworkshop
Dag van de Stilte - Wakker worden in stilte


Haarlem

ZO 27 OKTevenement
Sjamanistische klankhealing


Haarlem

ZO 27 OKTretraite
Dag van de Stilte - Ervaar de stilte in de Stiltekring


Haarlem

ZO 27 OKTworkshop
Scherven van geluk - Maak een blijvende herinnering aan jouw dierbare


Haarlem

ZO 27 OKTworkshop
Verdiepingsdag Biodanza


Haarlem

ZO 27 OKTretraite
Dag van de Stilte - In stilte ZIJN met elkaar in de stiltetuin


Haarlem West

ZO 27 OKTcursus
Dag van de Stilte - Mindful Stilte Meditatie in Poortgebouw Elswout (VOL)


Overveen, Haarlem

ZO 27 OKTevenement
Dag van de Stilte - Samen stilte proeven


Vijfhuizen

MA 28 OKTtraining
Start Mindfulness Training (MBSR)


Haarlem

MA 28 OKTtraining
Uitjestoel:Tijd om te spelen. Met een lach en lichter gevoel je bed in.


Haarlem

DI 29 OKTcursus
Thuiskomen; voor ieder die zijn eigen geluk niet langer in de weg wil staan. (4 bijeenkomsten)


Haarlem

DI 29 OKTopen les
Open Soefi avond: thema 'Geluk'


Haarlem

WO 30 OKTworkshop
Burnout? Krijg je vuurtje weer brandend met kunstzinnige therapie!


Haarlem

WO 30 OKTworkshop
Mantra zingen


Haarlem

DO 31 OKTcursus
Training Magisch Werken - 3 maanden


Haarlem

DO 31 OKTworkshop
Meditatief zingen in Raphaëlkapel in Bloemendaal - Inloopactiviteit


Haarlem

DO 31 OKTopen les
Vrouwenavond: Samen Zen Zijn (1x per 2 weken op donderdagavond)


Heemstede/haarlem

Onze Professionals

Toos Langeveld

Kinesiologie
Erkend kinesioloog en Bloesemtherapeut

Essence For Health, praktijk Toos Langeveld
Toos Langeveld
Haarlem

Miriam Kuiper

Centra voor Bewustwording
Studio 44: Let’s take Movement and Health to the next level!

Studio 44
Miriam Kuiper
Haarlem

Ben Humpig

Muziek & Zang
Gitaarles Haarlem met principes vanuit Critical Alignment Yoga - Ben Humpig Gitaarlessen

Ben Humpig Gitaarlessen
Ben Humpig
Haarlem

Meditatie
Active meditations and personal guidelines for health, growing in love, etc.

Y&D Group for Awareness & Health
Yvonne Lustig en hr. Bharat Bhushan Dhingra
Haarlem

Massage
Praktijk voor Massage, Yoga, Energetische sessies

Holistic Health Studio
Aukje Koole
Haarlem

Verhuur Accommodaties
Boerderij Landzicht: De mooiste locatie voor lifestyle-yoga & More, centraal en goed bereikbaar!

Boerderij Landzicht: Lifestyle - Yoga & More
Boerderij Landzicht
Velserbroek

Energie- en klimaatbeheer
Werkgroep Duurzame Leefomgeving van het IVNZK.

IVN-Zuidkennemerland
Heemstede

Feng Shui
Circle of Home Feng Shui-advies - Energetische reiniging - Interieuradvies - Workshops

Circle of Home
Therese Österman Uyterlinde
Bloemendaal

Biografisch werk & Verhalen
Verteltheater en cursussen schrijven en verhalen vertellen

De Blauwe Kom
Nico van den Raad / Maya Plas
Haarlem

Yoga
Yuj Yoga, Pranayama, Meditatie en tantra

Yuj Advies
Rene Tol
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
OldPain2Go® chronische pijnen verminderen

Inneryou
Peggy-Jane Carbiere
Vijfhuizen

Coaching - Loopbaancoaching
Loopbaanbegeleiding, ontslag en outplacement, reïntegratie, studie-en beroepskeuze.

AGATHON Coaching en Loopbaanadvies
Agathon Coaching en Loopbaanadvies
Velsen-Zuid

Voedingsadvies & Coaching
Gewichtsconsulent en power walking trainer

Gewichtsconsulent aan huis
Ingrid Bakker-van Toornburg
Haarlem

Verhuur Accommodaties
Stayokay Haarlem

Stayokay Haarlem
Falco Bloemendal
Haarlem

Natuurgeneeskunde
Kalff Health- praktijk voor Bioresonantie en Orthomoleculaire therapie

Kalff Health
Maria Kalff-Haverkamp
Aerdenhout

Massage
Curatieve en preventieve Ayurvedische massages en therapieën

Taraveda
Richard Knol
Santpoort-noord

Coaching - Diverse Coaching
Positieve en resultaatgerichte coaching voor jong-volwassenen en volwassenen

Emily Brugman Coaching - Gezond Haarlem
Emily Brugman
Haarlem

Opleiding en Training
Taal-cultuurtraingen in 20 talen met de unieke Iber Lengua methode

Iber Lengua Taal & Cultuur BV
Joana Keur
Haarlem

Communicatie en presentatie
Stephanie Driessen Fotografie | Visueel verhalen verteller

Stephanie Driessen Fotografie
Stephanie Driessen
Haarlem

Natuurgeneeskunde
Healing Balance is de praktijk voor natuurgeneeskunde en coaching met de technieken van Nu

Healing Balance Praktijk voor Natuurgerichte Therapieen
Annelies de Vreeze
Haarlem

Communicatie en presentatie
Authentiek Zichtbaar Online - Video Portret

Marjoy
Marja Godvliet
Haarlem

Verhuur Accommodaties
Fijne praktijkruimte te huur voor 2 dagen in de week, en evt avonden en weekenden.

InVelsenCoaching
Irma Noteboom
Driehuis

Circulaire economie
Bibliotheek Zuid-Kennemerland

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland
Haarlem

Eten & Drinken
Korenmolen de zandhaas

Jos kors ambachtelijk molenaar vof korenmolen de zandhaas
Jos kors
Santpoort

NLP
Weten wat je in beweging zet - NLP intervisie

The Hug Connection
Rick Shamier
Heemstede

Coaching - Diverse Coaching
Coaching, begeleiding, advies, supervisie, ouderbegeleiding familie-/organisatie-/opvoedopstellingen

Lichtpunt, verheldering & inzicht
José Koster
Haarlem

Coaching - Wandelcoaching
WandelGeluk - Inspirerende wandelcoaching voor een positieve mindset

WandelGeluk
Rob Spruyt
Zandvoort

Traumatherapie
Trauma recovery through Yoga

Trauma Sensitive Yoga Nederland
Esther van der Sande
Haarlem

Vervoer en transport
Mango Mobility Haarlem: dé specialist in elektrisch vervoer

Mango Mobility Haarlem
Ron Uitendaal
Haarlem

Reizen & Vakanties
De Mooiste Spirituele Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
Diana Bergsma
Zutphen

Coaching - Bedrijfscoaching
Geld is een uitwisseling van energie

Merel van Boheemen
Heemstede

Communicatie en presentatie
Cirkel van Verandering

Word Wie Je Bent
Emilia Gransberg
Haarlem

Relatietherapie
Verlatings- of bindingsangst? Gea Boschma, Integratieve Psychotherapie

Gea Boschma, Integratieve Psychotherapie
Gea Boschma
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Voor authentiek, succesvol en bezield leven

Sabijn Arts Psycholoog en Life Coach
Sabijn Arts
Haarlem

Opleiding en Training
Broersen Academie; lezingen, workshops en cursussen op maat over autisme

Broersen Academie (onderdeel Stichting Auticuro)
Rob Broersen
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Jurre Holistische Coaching

Jurre Holistische Coaching
Jurre van den Bosch
Haarlem

Coaching - Lifecoaching
Persoonlijke groei door intuïtieve ontwikkeling - Centrum voor Effectieve Intuïtie

Centrum voor Effectieve Intuïtie
Annette van den Berg
Haarlem

Counselling
Begeleiding van innerlijke transformatie

Meanders, counseling en training - Begeleiding van innerlijke transformatie
Chris Elzinga
Haarlem

Biografisch werk & Verhalen
Schrijven @ Verhaalvormen

Verhaalvormen
Susanne Gijsbers
Haarlem

Theater
Toneelschuur - Het (t)huis voor theater en film in haarlem

Toneelschuur
De Toneelschuur
Haarlem

Zijnsgeörienteerde begeleiding
Begeleiding van innerlijke transformatie

Meanders, counseling en training - Begeleiding van innerlijke transformatie
Chris Elzinga
Haarlem

Yoga
Yoga Moyo Haarlem: yoga en meditatie in het hart van Haarlem

Yoga Moyo
Monique Hasselo Smits
Haarlem

Healing en reading
Aurahealing, Chakrahealing, Reiki, Coaching, Energetische massage, beperkende energetische banden ve

Machteld de Goede Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
Machteld de Goede
Haarlem

Centra voor Bewustwording
Soefisme: een persoonlijke ontwikkelingsweg om te groeien en evenwichtiger te worden. 

Soefi-Contact
Haarlem

Eten & Drinken
Gezond en lekker eten By Lima

By Lima
Diantha Lima
Haarlem

Stervens- en uitvaartbegeleiding
hart & ziel, uitvaarten met aandacht

Hart & Ziel uitvaarten
Elise Alders en Martine Klumper
Haarlem

Coaching - Diverse Coaching
Tarot voor levensvragen

Fjori
Femke Jorritsma
Zandvoort

Massage
Massagetherapie: ondersteunend bij stress, een burn-out, hoofdpijn of een verdrietige gebeurtenis

Massagepraktijk Justa
Justa Donker
Heemstede

Communicatie en presentatie
Expressie Expert - Presentatie training en coaching – Vrijer leren spreken en communiceren

Expressie Expert
Sanna Langereis
Haarlem

Natuurgeneeskunde
Voor een 100% natuurlijke persoonlijke ondersteuning

Bachbloesempraktijk Balans voor Kinderen
Gon de Ruijter
Haarlem

Tips uit de agenda

Weblog

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem