Kom met jouw bedrijf tot bloei door innerlijke belemmeringen op te ruimen.

Ruim blokkades op om jou en jouw onderneming tot bloei te laten komen.

Ben jij een ondernemer? Worstel jij met zichtbaarheid of geld? 

Je hebt een fantastisch idee voor een onderneming en je wilt dit graag succesvol neerzetten. Of je bent al begonnen met je bedrijf enthousiast op poten te zetten maar het lukt niet goed om het te laten groeien. Je wilt heel graag vooruitkomen, maar je merkt dat je blokkades hebt die de groei van jouw bedrijf tegenhouden. 

Je wilt er helemaal voor gaan maar iets houdt je tegen.

  • Je vindt het misschien eng om zichtbaar te zijn. 
  • Of misschien voel je een belemmering rondom geld. 
  • Waar loop jij tegenaan? Wat wil nog niet goed lukken? Waar zit je in vast?

Je wilt (meer) cliënten en een betere omzet. Je verlangt er naar mensen vooruit te helpen en hiermee een mooi inkomen te genereren. Je wilt zo graag met jouw dienst een bloeiende onderneming creëren.

Je wilt graag groeien maar weet niet hoe jouw belemmeringen op te lossen. Je blijft in hetzelfde kringetje hangen. Je hebt zoveel potentieel maar je komt niet in jouw kracht. En dat doet pijn. Je vraagt je af waarom je met geld worstelt en waarom je die stroom van cliënten niet aantrekt. Of je wilt van die angst voor zichtbaarheid af, maar het lukt niet om er doorheen te breken. Je wilt het niet opgeven.

Ik kan jouw blokkades vinden en direct oplossen. 

Vraag een gratis en vrijblijvend testenconsult aan via mijn website.

 

Over Manon de Jongh

Mijn naam is Manon de Jongh. Als mijn leven over rozen was gegaan zou ik waarschijnlijk nooit transformatiecoach geworden zijn. Ik heb van ver moeten komen om te zijn waar ik nu sta. Nare ervaringen hebben me lange tijd gehinderd. Hierdoor was ik gaan geloven dat ik niets waard was, dat ik er niet toe deed en dat ik geen ruimte mocht innemen. Het maakte dat ik me kleiner maakte. Door mijn zelfbeeld verstopte ik me liever dan dat ik me liet zien en voelde me dikwijls neerslachtig. Ook kreeg ik fysieke klachten.

VAN BEKLEMMING NAAR BEVRIJDING

Mijn beperkende patronen en daardoor het onderdrukken van mijn potentie, hebben me lang gevangengehouden. Totdat ik in diepe transformatie trainingen ontdekte dat ikzelf degene was die mij tegenhield. Dáár lag de sleutel tot diepe verandering. Er ging een wereld voor me open en het gaf me een andere kijk op het leven. Ik begon het verhaal achter het verhaal te zien. Gaandeweg zag ik mijzelf en mijn ervaringen in een ander licht.

Vele beklemmingen (blokkades) heb ik toen opgeruimd. Hierdoor werd ik bevrijd uit de vervelende dynamiek.
Eindelijk voelde ik mijn waarde en betekenis.
Ik heb bestaansrecht, ik mag er zijn en ruimte innemen.
Het voelde vrijer, lichter. Wat had ik daarnaar verlangd!
Na het elimineren van nog meer belemmerende gevoelens en overtuigingen verdwenen ook mijn fysieke aandoeningen.

VAN PERSOONLIJK NAAR PROFESSIONEEL

Ik weet nu hoe krachtig we als mens zijn en hoeveel invloed we hebben op ons leven. De ontdekking dat veel mensen met soortgelijke zelfbeperkende gevoelens en overtuigingen worstelen, raakte mij nog meer. Ik wilde mensen professioneel helpen! Zo’n mooie vooruitgang gun ik anderen ook.

PASSIEF ONDERNEMEN

Met deze wens ben ik mijn onderneming gestart. Ook al was ik professioneel behoorlijk gegroeid, het voelde oncomfortabel om geld te ontvangen voor mijn diensten. Alsof ik anderen beroofde van geld. Alsof ik profiteerde van andermans pijn en belemmeringen. Daarnaast was ik huiverig veroordeeld te worden voor wat ik deed. Ook voelde het gevaarlijk om zichtbaar te zijn, boven het maaiveld uit te steken. Het maakte dat ik me inhield. Maar ja, welke potentiële klanten kunnen me dan vinden?

NAAR ACTIEF ONDERNEMEN

Dit inzicht gooide me over een andere boeg. Want hoe zonde zou het immers zijn als ik mezelf saboteer om deze potentiële klanten te kúnnen bereiken?
Ik ging mijn angst voor zichtbaarheid, mijn beperkende overtuigingen over geld en succes en andere ondernemersbelemmeringen opheffen.
En dít doe ik nu voor veel andere ondernemers, zodat óók zij meer klanten kunnen bereiken. (Het ‘tripple-effect’); effect op effect op effect.


Professionals in de categorie Coaching - Bedrijfscoaching

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!