Human Design - Burn-out

Jezelf zijn en leven en werken vanuit Hart en Ziel, dat is mijn missie. Het Human Design Systeem, waar ik al 22 jaar mee werk, geeft je een mooie routekaart om de weg naar jezelf terug te vinden en is een belangrijk onderdeel van mijn coaching.

DE SPIRIT ORIGIN METHODE
De Spirit Origin Methode is een optelsom van de kennis en ervaring die ik in mijn  leven heb opgedaan. De 5 verschillende invalshoeken zijn: Human Design, de Ziel, Bewustzijn, Wetenschap en Ervaring. De Methode helpt jou om beter in je kracht te komen staan zodat je bewuste keuzes kunt maken in je leven, je werk en omgang met anderen. 

Jij staat centraal
Wat jij nodig hebt is afhankelijk van jouw behoeftes en omstandigheden. Ik kijk vanuit de bovenstaande perspectieven naar jouw unieke persoon. De Spirit Origin Methode geeft je een dieper zelfinzicht en leidt tot zelfacceptatie. Het gevolg is dat je beter voor jezelf kunt opkomen, beter grenzen aan kunt geven en een nog betere versie van jezelf wordt. Kortom: het laat jou krachtig in het leven staan zodat je met hart en ziel kunt leven en werken!

Ik geef lezingen, readings, coaching en workshops en doe analyses voor de efficiency van teams. Mijn focus van de laatste periode is burn-out en langdurige stress. Ik werk zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Over Roos Litjens

Hoe kun je jezelf zijn en dankbaar dat je hier op deze aarde leeft in deze turbulente tijden? Dat is mijn hele leven mijn zoektocht geweest. Verre van eenvoudig, in veel uitdagende situaties beland en bijzondere mensen ontmoet. Ik heb veel geleerd, vervolg mijn reis, leer nog iedere dag bij en word blij als ik mensen kan laten meegenieten van mijn ervaringen. 

Na een Geologiestudie aan de Universiteit Leiden volgde ik opleidingen bij de Hoge Raad voor Diamant en bij de Gemmological Association of Great Britain, voor mijn specialisatie tot edelsteenexpert. Na mijn afstuderen volgde een mooie carrière bij een consultancybureau voor de olie-industrie en werkte ik in de computerindustrie voor Control Data. En als edelsteenexpert heb ik jarenlang bij de Vakschool Schoonhoven gewerkt en goudsmeden en juweliers onderwezen en trainings- en advieswerk gedaan heb voor de sieradenindustrie. Ook heb ik een eigen juwelenmerk opgezet en verkocht ik onderzoekapparatuur aan de handel via mijn eigen bedrijf.

  • Gezondheid is ook een onderwerp wat mij na aan het hart ligt. Jarenlang heb ik mij verdiept in het effect van voeding op ons lichaam en geest en verkocht ik regenererende Chinese kruidenvoeding van Sunrider. Ik ben opgeleid in NLP, Enneagram en diverse mystieke tradities en meditatietechnieken.

Gaandeweg verschoof mijn belangstelling voor alle facetten van edelstenen naar de facetten van de mens en zijn plaats in het grotere geheel en in 1997 kwam ik gegeven mijn permanente behoefte om mijzelf en anderen te snappen in aanraking met het Human Design Systeem. Toen ik mijn eigen design zag wist ik: dit is het! Hier ga ik mij de rest van mijn leven op toeleggen.

Alles kwam hierin samen voor mij. Zaken onderzoeken en uitvergroten, de onverwachte schoonheid ontdekken en blootleggen in combinatie met mijn liefde voor mensen en processen. Van onderzoek naar de kwaliteit van edelstenen naar de kwaliteiten en talenten van mensen! Voilà, de geboorte van Spirit Origin. Sinds 1997 actief!

Spirit Origin
Roos Litjens

Foto 2 Roos Litjens Foto 5 Roos Litjens Foto 6 Roos Litjens Foto 10 Roos Litjens Klik om te vergroten


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!