Energie coaching & heling

 Verdieping in Werk en Leven | Sophie Northolt
 Haarlem

Energie coaching & heling - Wanneer je zoekt naar manieren om anders om te ga met je energie, deze beter te verdelen en te leven vanuit je hart

Energetische coaching is een vorm van individuele begeleiding bij levensvragen. Wat is de betekenis voor jou van wat je overkomt en van hoe je je voelt? Wat kan je ermee? En wat niet? En wat vertelt dát je?

Ik werk daar waar het leven je uitdaagt om te ontwikkelen. Dit doe ik door middel van therapie-vormen die aanvullend zijn aan bijvoorbeeld psychotherapie, zoals healing, visualisatie en imaginatie, en door reflectiegesprekken.

Onderwerpen kunnen zijn:

  • omgaan met moeilijke situaties/gebeurtenissen
  • vragen rondom ouderschap/moederschap
  • burnout en stress
  • omgaan met de eigen gevoeligheid
  • lekkerder in je vel komen
  • steviger in je schoenen staan 

Door de energie behandelingen komt je energieveld weer in balans en wordt het zelfhelend vermogen in gang gezet. Daardoor kan de energie weer vrij stromen. Het maakt de weg vrij om het leven te creëren waar je ten diepste naar verlangt.

‘Hoe meer je in balans bent, hoe vrijer je je voelt om de mogelijkheden in je leven te benutten en hoe trouwer je kan zijn aan wat wezenlijk is voor jou.’

Over Sophie Northolt

Na mijn studie organisatiepsychologie werkte ik als projectleider, consultant, trainer en coach.

Na tien jaar besloot ik mij te scholen tot therapeut en te verzelfstandigen. Ik begon met cognitieve gedragstherapie, maar merkte al snel dat ik, ondanks alle sceptische stemmen in mijzelf, meer spirituele vormen van begeleiden wilde ontwikkelen. Mijn energie fluctueerde nogal en ik zocht om te beginnen een benadering om mijn eigen energieniveau in balans te brengen. Die ervaringen gebruik ik nu in mijn praktijk waarin ik mensen begeleid om een eigen balans te vinden in zichzelf en in het leven dat zij leiden.

Een belangrijk deel van mijn scholing bestaat uit Esoterische Healing, Raja Yoga en meditatie. Deze methodes bieden prachtige mogelijkheden om tot nieuwe inzichten te komen en deze op een praktische manier te verbinden met je dagelijks leven.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding