Innerlijk Reisleider - Coach - Trainer | Haarlem

Ik neem mensen (innerlijk) mee op reis naar de magische en onbegrensde binnenwereld. Mijn nieuwsgierigheid gaat vooral uit naar de betekenis, symboliek en werking van de Pijnappelklier. 

Het stimuleren van de Pijnappelklier is de kern van mijn proces tot zelfrealisatie geweest en bracht mij in verbinding met nieuwe (belevings-)werelden. Door stimulatie en bewustwording van de Pijnappelklier is de kwaliteit van leven enorm toegenomen. De werking, betekenis en symboliek van de Pijnappelklier is ongelofelijk interessant zodra je de rode draad ziet.  

De afgelopen jaren heb ik, naast een-op-een sessies, diverse workshops, opleidingen, meerdaagse events, lezingen en Ayahuasca ceremonies in groepsverband verzorgd en heb ik op diepgaand niveau de dynamiek van emoties en het gedrag leren begrijpen.

Graag deel ik mijn inspiratie en waarheid zonder oordeel met iedereen die nieuwsgierig is naar de zin van het leven. 

Graag tot ziens bij één van mijn activiteiten!

Over Xander van der Zijden | Haarlem

Mijn voornaam Xander betekent 'Beschermer van de mensheid'. Het is een naam die past bij de energie van datgene dat ik in dit leven mag manifesteren. Ik zie mijzelf als werkvoorbereider van het nieuwe tijdperk dat eraan komt. In deze tijd voel ik dat meer dan ooit. Mijn achtergrond is vanwege mijn brede interesse en nieuwsgierigheid heel divers. Als professional heb ik ruime ervaring in de rol van life- en businesscoach, docent, therapeut en heb ik, naast een-op-een sessies, diverse workshops, opleidingen, meerdaagse events, lezingen en Ayahuasca ceremonies in groepsverband verzorgd en heb ik op diepgaand niveau de dynamiek van emoties en het gedrag leren begrijpen.

Het is mijn missie om mensen te begeleiden naar een bewustzijn dat past bij het nieuwe tijdperk. Hierbij is het noodzakelijk dat oude systemen van macht, traditionele denkwijzen en de visie op en van het leven gaan veranderen omdat zij ons niet (meer) dienen. Wij mensen mogen uit de gecreëerde matrix stappen zodat we kunnen leven in optimale vrijheid en harmonie, niet als kopie van je ouders en product van de maatschappij maar een leven ten dienste van de Ziel. Iedere Ziel vertegenwoordigt het geweten van het Universum en heeft deze tijd uitgekozen om hier te zijn. Ook jij als Ziel hebt de potentie om, net als ik, een mega transformatie door te maken, niet alleen voor jezelf maar als fundament voor het nieuwe tijdperk; het tijdperk van de Waterman.De afgelopen decennia heb ik heel veel tijd besteed aan zelfonderzoek middels meditatie en het maken van innerlijke bewustzijnsreizen via trance en de inname van het plantmedicijn Ayahuasca. Ook heb ik veel tijd geïnvesteerd in het bestuderen van heilige geschriften, de prachtige taal van het Oude Egypte gecombineerd met moderne wetenschap, filosofie, astrologie, astronomie en de werking van het menselijk lichaam. Mijn levensvisie is gebaseerd op het principe Zo boven, Zo beneden. Dat betekent dat de wereld van beneden, de aarde, een weerspiegeling is van de wereld van boven, het Universum. De mens is een multidimensionaal wezen dat in staat is om interdimensionaal te reizen. Ons brein is op basis van recent wetenschappelijk onderzoek in staat om elf verschillende dimensies te onderscheiden. Dit zijn dus tien andere werelden dan de zintuigelijke dimensie of realiteit die je waarneemt. Kun jij je voorstellen hoeveel potentie er vanuit dit weten in jou aanwezig is? Door innerlijk te reizen ontstijg je jouw persoonlijkheid en de matrix waarin wij leven. Je leert stap voor stap de realiteit van de waarheid te onderscheiden en doorziet het spel hiervan. Zo krijgt het leven zoveel meer betekenis.

Graag deel ik mijn inspiratie en waarheid zonder oordeel met iedereen die nieuwsgierig is naar de zin van het leven. 

Tot ziens bij één van mijn activiteiten.

Ik ben als Docent aangesloten bij het Levenscollege, een holistisch opleidingsinstituut en geef regelmatig workshops, lezingen of retraites.

Lo Rig
Xander van der Zijden

Foto 2 Xander van der Zijden Foto 3 Xander van der Zijden Klik om te vergroten


Professionals in de categorie Retraites

Zoek een aanbieder op onderwerp

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!