Life coaching & hersteltrajecten na kanker

 Branda Faber | Personal Coaching | Branda Faber
 Haarlem

Hoe vind je de regie terug over je leven, je relaties en over jezelf? Hoe kom je meer voor jezelf op, maak je keuzes die echt bij je passen, spreek je je makkelijker uit? Er zijn momenten dat je vastloopt. Dat je dingen anders wilt, maar het je niet lukt je eigen gedrag en patronen te veranderen. Ik help je graag dit te doorbreken.

Ik bied verschillende coachtrajecten aan: 

► Richting bij levensvragen

In deze coachingssessies help ik mensen met een open, nieuwsgierige blik naar zichzelf te kijken en contact te maken met hun oorspronkelijke zelf. Dat helpt je om jezelf echt goed te leren kennen, begrijpen en steviger te voelen. Zodat je obstakels kunt overwinnen en je leven zo kunt inrichten dat het goed voelt voor jou.

► Een nieuw leven na kanker

Wanneer je behandeltraject klaar is, wil je heel graag je leven weer oppakken. En ook je omgeving verwacht dat eigenlijk wel. Maar dat kan een stuk lastiger zijn dan je verwacht. Na de eerste opluchting en blijdschap volgen er vaak ook andere emoties en blijkt het soms lastig om je leven weer vorm te geven. Ik heb dit zelf ervaren en help nu anderen op hun weg naar echt herstel. 

Op mijn website kun je meer lezen over mij, mijn achtergrond en mijn manier van werken. 

Over Branda Faber

Ik ben opgegroeid met een blik naar buiten, kijkend naar de mensen om me heen. Wat hoor ik iemand zeggen, en wat wordt er eigenlijk bedoeld? Wat laat iemand zien, en wat wordt er eigenlijk gevoeld? 

Die opmerkzaamheid kwam me later in mijn leven goed van pas. Na een reeks grote tegenslagen keerde ik mijn blik van buiten naar binnen. Die nieuwsgierigheid die ik altijd had voor anderen, zette ik in voor de weg naar herstel. De weg terug naar mezelf. De lessen die ik daarbij leerde geef ik graag door aan jou.

Ik leer je om een stapje achteruit te doen, en echt zien en begrijpen waarom je denkt wat je denkt, voelt wat je voelt en doet wat je doet. Ik help je om van je hoofd naar je hart te gaan, van denken naar voelen. En om de wijsheid van je lichaam in te zetten als instrument om jezelf te leren kennen en de regie over je leven weer terug te pakken. 

In het coachtraject werken we samen naar een door jou zelfverkozen doel. Elk traject is maatwerk, ik begeleid je er bij. Ik stel me niet boven, maar naast je, weet het niet beter, maar ben gelijk aan jou. Ik luister zonder oordeel naar jouw verhaal. En ben oprecht nieuwsgierig naar wie jij bent.

Ik coach met een traumasensitieve en systemische blik. Naast een coachopleiding op NOBCO/EMCC EQA-accreditatie niveau, volgde ik de online Compasionate Inquiry training van Gabor Maté en verschillende Non-Violent Communication (jaar)trainingen.

 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding