Vrij Waterland; biodynamische onderwijstuin, landwinkel en verkoop groente- en fruitpakketten

 Vrij Waterland | Vrij Waterland
 Haarlem

In de landwinkel wordt een breed assortiment biologische en biodynamische groenten en fruit aangeboden.

Vanaf het voorjaar neemt het aandeel van de biodynamische groenten van eigen land in ons assortiment toe. Vanaf de herfst en in de winter neemt de opbrengst van eigen groenten weer af. Via Odin wordt ons winkelassortiment naar behoefte aangevuld.

  • Onze groenten vinden voor een groot deel hun weg naar onze klanten via onze groentepakketten.
  • De Landwinkel is het gehele jaar geopend op donderdag en vrijdag van 08:30 tot 16:00. Gesloten in de herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie.

Groente- en fruitpakket
Elke week worden er groente- en fruitpakketten ingepakt voor onze abonnees. De pakketten worden, met uitzondering van de schoolvakanties, samen met de leerlingen ingepakt. De afzet van deze pakketten zorgt ervoor, dat Vrij Waterland als onderwijstuin kan blijven bestaan.

Met een abonnement op een groente- of fruitpakket heeft u namelijk niet alleen elke week verse biologische groente en/of fruit voor een klein bedrag, maar steunt u ook het belang van onze onderwijstuin. We hebben onze abonnees op ons groentepakket nodig als vaste basis voor het kunnen blijven geven van onze tuinbouwlessen en voor het voortbestaan van onze tuin.

Over Vrij Waterland

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding