Wij maken het wél leuker!

Het CijferParadijs verbindt cijfers met geld. Samen met de ondernemer werken wij aan de financiële gezondheid van de onderneming. 

De geautomatiseerde boekhouding is het fundament om de onderneming financieel gezond te maken en te houden. Want als het fundament van de boekhouding stáat, dan volgen alle fiscale aangiftes (bijna) vanzelf. Vanaf die stevige ondergrond kunnen we samen gaan bouwen. 

  • Het CijferParadijs leert de ondernemer zijn/haar liquiditeit te managen met een systeem dat is gebaseerd op het boek Profit First. Met 1 blik op de bankrekeningen weet de ondernemer hoe het bedrijf er financieel voor staat. Grip op Geld zorgt voor een vast salaris, voldoende geld om alle noodzakelijke bedrijfskosten te betalen (incl. een buffer van tenminste 3 maanden) en voor een spaarpot voor de belastingdienst. 

Grip op Geld is het hebben van een plán! 
Grip op Geld is voor ondernemers die trots zijn op hun bedrijf, maar de punten op de (financiële) i willen zetten. Grip op Geld is noodzakelijk voor ondernemers die problemen ervaren met hun liquiditeit (cashflow): als er geld te weinig binnen komt of te veel uit gaat.

Wij werken graag samen met ondernemers die met mensen werken: bijv. therapeuten, coaches, zorgverleners, schoonheidssalons, kappers……en duurzame ondernemers die het hun missie hebben gemaakt de wereld een beetje mooier en gezonder te maken.

Over Tanja Huisman en Mariëtte Muller

Het CijferParadijs is in 2009 gestart als traditioneel administratiekantoor met de focus op boekhoudingen en fiscaleaangiftes.

  • Vanaf 2017 investeren wij in een online samenwerking met ondernemers zodat de boekhouding efficient en gestroomlijnd bijgewerkt wordt. Met uptodate cijfers kan de verbinding naar grip op geld gemaakt worden.
  • In 2018 zijn wij gecertificeerd als Profit First Professioneel en is de focus meer en meer gaan liggen op winstadvies en cashflowmanagement.

Het CIjferParadijs wordt gerund door Tanja Huisman en Mariette Muller ondersteund door een team van professionele boekhouders.

Het CijferParadijs
Tanja Huisman en Mariëtte Muller

Foto 1 Tanja Huisman en Mariëtte Muller Foto 3 Tanja Huisman en Mariëtte Muller Foto 4 Tanja Huisman en Mariëtte Muller Klik om te vergroten

Het CijferParadijs
Zeilmakerstraat 20
1991 JC Velserbroek


Professionals in de categorie Financiële dienstverlening

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie & Chiropractie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing & Reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!