Taal-cultuurtraingen in 20 talen met de unieke Iber Lengua methode

 Iber Lengua Taal & Cultuur BV | Joana Keur
 Haarlem

U bent uniek in elke zin van het woord, in uw persoonlijkheid, in uw werk, als MVO ondernemer, in uw familie, gezin, hobby, net als de taaltrainingen van Iber Lengua die worden afgestemd op uw unieke persoon. Als u zich wilt onderscheiden dan doet u dat ook door op een individuele en unieke wijze te ondernemen.

De basis hiervan is o.a. Feng Shui, wetenschappelijke nieuwe inzichten over leren, de werking van hersenen en de invloed van onze gedachten en de omgeving waarin we ons bewegen, inclusief ons werk. De basis van het vernieuwende denken van Louise Hay, Byron Katie, Albert Ellis en vele anderen zijn ook hierin geïntegreerd.

Waarvoor kunt u bij ons terecht:

  • Mental Living Power;
  • Succesvol netwerken in stroomtaal. Hoe doe je dat?
  • Beide vanuit de unieke IBL-methode.

Bedrijven die ons de kans hebben gegeven om de potentie in hun bedrijf/ mensen aan te wakkeren zijn o.a. de bakker op de hoek, vakantiegangers, AFC Ajax, Tata Steel, Transavia, Schiphol Airport, AGF-groothandelsfonds, Fluor, Ministeries van Defensie en Rijkswaterstaat, UWV en diverse gemeentes.

Iber Lengua is het enige taal- & cultuurinstituut in Nederland met een kwaliteitsgarantie. Voor u betekent dit 100% return on investment, oftewel succes verzekerd en gegarandeerd!

 

Over Joana Keur


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding