Hulp nodig bij het organiseren van je spullen? Als professional organizer help ik je op weg!

Het opruimen van je huis of werkplek kan lastig zijn. Waar begin ik? Hoe pak ik het aan? Soms heb je het overzicht niet en loop je vast.

Herkenbaar? Ga met mij aan de slag. Want samen maakt het makkelijker en leuker dan alleen! Maar wat doe ik dan als professional organizer? Samen met jou bepaal ik wat er in huis of op de werkplek kan veranderen. En dan gaan we ook echt aan het werk: uitzoeken, keuzes maken, schoonmaken, opnieuw inruimen.

We werken met z'n tweeën en ik geef direct tips en help mee. En let op: met twee paar handen gaat het opruimen twee keer zo snel! Als de klus geklaard gaan we genieten. En ik geniet dan voor twee: van de tevreden klant en van het resultaat!

Ik hou van mijn vak en vind het leuk je weer ruimte te geven in je huis en je hoofd. Nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Neem contact op en stel je vraag!

Over Irma Spaans

'Ik heb jaren als intensive care- en spoedeisende hulp verpleegkundige gewerkt. Daar leerde ik werken volgens vaste routines. Dit is een prima basis om overzicht te krijgen in onoverzichtelijke situaties. Je houdt zo ruimte voor andere zaken die je aandacht vragen.

Tijdens de opleiding tot professional organizer ontdekte ik dat je ook vaste routines kunt leren voor het opruimen en ordenen van je huis en werkplek. Dit geeft super veel rust en ruimte in je hoofd! Je hoeft minder na te denken, minder te onthouden. Opruimen kost dan minder energie, heerlijk!

Het opruimen van je huis of werkplek kan lastig zijn. Waar begin ik? Hoe pak ik het aan? Soms is het te veel. Herken je dit gevoel? Schakel dan mijn expertise in. Ik ben er van overtuigd dat iedereen op enig moment in zijn/haar leven deze hulp kan gebruiken. En met twee paar handen gaat het opruimen twee keer zo snel daardoor ontstaat er weer ruimte in je huis en hoofd!

Dit is ook mijn streven in mijn werk als professional organizer: samen bepalen wat er in huis of op de werkplek kan veranderen. En dan ook echt aan de slag: uitruimen, keuzes maken, schoonmaken, opnieuw inrichten en genieten van het het resultaat. En ik geniet dan voor twee: van de tevreden klant en van het resultaat!'

Mijn Huis Op Orde
Irma Spaans

Foto 1 Irma Spaans Foto 2 Irma Spaans Foto 3 Irma Spaans Klik om te vergroten

Mijn Huis Op Orde
Dillestraat 34
2034 MP Haarlem


Professionals in de categorie Professional organizer

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie & Chiropractie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing & Reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!