Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

ZO 01 okt  |  14.00 - 16.30 uur

Ouder & Kind Yoga in de Yogastal

  • Yogakiddies/ Yoga4soul | Frederieke Boersma
  • 14-15.15 uur ouder & kind yoga 6-11 jaar / 15.30-16.30 uur ouder & kind yoga (2-5 jr)uur
  • 20

Samen bewegen, ontdekken, ontspannen en vooral veel plezier maken! Yoga met je kind is een leuke manier om echt in contact te zijn, vol fantasie, plezier en humor! 

Ouder & Peuteryoga (2 – 5 jaar) 

Samen bewegen, ontdekken, ontspannen en vooral veel plezier maken!
Elke les heeft vaste onderdelen waardoor kinderen het herkennen. Het is een leuke activiteit om samen met je peuter te ervaren, en draagt bij aan een verbetering van de geestelijke en lichamelijke conditie van ouder en kind.

Ouder & Kindyoga (6 – 10 jaar)   

Samen met je kind bewegen, ontdekken, ontspannen en vooral veel plezier maken!Elke les heeft vaste onderdelen waardoor kinderen het herkennen. Het is een leuke activiteit om samen met je dreumes te ervaren, en draagt bij aan een verbetering van de geestelijke en lichamelijke conditie van ouder en kind.

Yoga met je kind is een leuke manier om echt in contact te zijn, vol fantasie, plezier en humor! Yoga is fun! Vaste terugkerende lesonderdelen: dierenyoga, massagespelletjes en samen ontspannen. Je hoeft geen ervaring te hebben of lenig te zijn. Ook voor opa/oma is het een leuke ervaring om samen met uw kind te doen.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding