Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

ZO 03 mrt  |  20.00 - 22.00 uur

Gospel Zingen in de Grote of St.- Bavokerk

  • Stadsklooster Haarlem i.s.m. de Grote of St.-Bavokerk | Elisha Amonoo-Neizer
  • 03/03, 10/03, 17/03 en 24/03/2024 los of als reeks te boeken
  • 20,00

Ontdek de kracht van samen gospel zingen tijdens deze vier vreugdevolle avonden samen met bekend artiest Elisha Amonoo-Neizer in de Grote of St.-Bavokerk.

Tijdens deze vier zondagavonden maak je kennis met traditionele gospel liederen, maar we zingen ook crossovers met soul en hedendaagse songs met een warm gospelsound. Dit alles in de prachtige Grote of St.-Bavokerk te Haarlem.

  • Elke avond worden er andere nummers gezongen. Je kunt je opgeven per avond, of alle vier de avonden meteen met korting boeken. De avonden zijn voor iedereen, jong en oud, zonder of met zangervaring. Iedereen is welkom!

De avond duurt twee uur, waarbij er twee keer 50 minuten gezongen wordt, met tussendoor een pauze. Het is aan te raden je warm aan te kleden en iets te drinken mee te nemen.

Witte Donderdag maaltijd
Aansluitend op deze vier avonden begeleidt Elisha op donderdag 28 maart een samenzangmoment tijdens de Witte Donderdagmaaltijd in de Grote of St.-Bavokerk. Deelnemers van deze vier avonden zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en te laten horen wat ze de afgelopen vier weken samen hebben gecreëerd. De aanwezigen van de maaltijd worden dan ook uitgenodigd mee te zingen, waardoor er een prachtige moment van verbonden samenzang ontstaat.

Reserveer vooraf een ticket via de link stadskloosterhaarlem.nl


Over Stadsklooster Haarlem i.s.m. de Grote of St.-Bavokerk - Elisha Amonoo-Neizer
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding