Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

ZO 16 jun  |  10.30 - 12.00 uur

Het mysterie van de liefde. Lezing door Herman van Tuijl

  • De Kapel, Centrum voor Zingeving en Cultuur | Herman van Tuijl
  • U hoeft zich niet aan te melden
  • 10,00 | Richtbedrag ter dekking van de kosten. Uw vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld

Liefde is de drijvende kracht achter het leven. Vaak zoeken we liefde op menselijk niveau en als dat teleurstellend is voel je je alleen. Maar er is ook de Goddelijke Liefde en die is er altijd en overal.

Het grote overzicht van de Goddelijke liefde komt van de Kabbalah. Kabbalah is de Joodse spirituele traditie en die gaat over de connectie tussen mens en God. Alles krijgt op deze ochtend de aandacht: de mens in zijn eentje die de weg kwijt is en de mens die zich totaal verbonden voelt en vandaaruit liefde kan laten stromen naar anderen. We eindigen met een praktische oefening waarin we tot rust komen en ons gewaar kunnen worden van de Goddelijke aanraking.

Herman van Tuijl (1954) start in de 80er jaren zijn spirituele zoektocht. Hij werkt intensief met oosterse en westerse meditatietechnieken en komt tot diepe spirituele ervaringen. Dit thuiskomen in de Goddelijke stuctuur inspireert hem om mensen te helpen op hun spirituele zoektocht. In 2002 start hij de AlphaBeth training, waarin de Adem en het Lichaamsbewustzijn centraal staan. Hij schreef diverse boeken: Oorsprong (2011), blij Lichaam (2017) en Kabbalah en Tarot (2022). Maandelijks verzorgt hij sessies Mantra zingen en meditatie in Haarlem Noord.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding