Alles is Energie! En daar kunnen we zoveel mee doen voor onszelf en voor anderen...

Alles is Energie... In en om ons heen betsaat alles uit energie en energie moet stromen... Zodra energie niet meer stroomt ontstaat er een blokkade. Dat kan in ons leven zijn, maar dat kan ook in ons lichaam zijn. En zo kunnen ziektes ontstaan. Zodra je weet hoe je de energie in en om je lichaam weer kan laten stromen, dan krijgt het lichaam weer de ruimte om te helen. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt dan aangesproken en er kunnen kleine (of grote) 'wonderen' ontstaan.

In mijn praktijk en online begeleid ik mensen bij het ontdekken van de energie in en om hun heen en hoe ze deze energie kunnen gebruiken voor zichzelf, hun gezondheid en hun leven. Op dit moment geef ik consulten en trainingen in healing & intuïtieve ontwikkeling.

Tijdens de training Eerste Healing Bij Ongelukken leer je om de energie in en om je lichaam stromend te houden, waardoor het zelfhelend vermogen van het lichaam een boost krijgt. Dit kun je op jezelf en anderen toepassen.

Tijdens de training Intuïtieve Ontwikkeling:
Ga je ontdekken hoe je met je gevoeligheid om kan gaan, waardoor je je minder snel moe voelt.
Leer je leven en werken vanuit je ziel, zodat je meer in je kracht staat.
Leer je te vertrouwen op je intuïtie
Leer je iemand zijn energie te lezen
Leer je zelfstandig contact te maken met de spirituele wereld en overleden mensen

Wordt je hier nieuwsgierig van? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Over Bianca Kuik

Ik ben Bianca Kuik, ik ben getrouwd met François Belle en samen hebben wij een poes Nouki. Aan de ene kant ben ik een echte nerd (ik heb dan ook 20 jaar in de IT gewerkt) en aan de andere kant ben ik heel gevoelig en sensitief.

Door allerlei gezondheidsklachten van jongs af aan tot aan nu heb ik heel veel geleerd over de wisselwerking tussen gezondheid, jezelf durven zijn en mindset. Het is heel verhelderend voor me geweest toen ik ontdekte wat mijn lichaam mij probeerde te vertellen en hoe ik werkelijk naar mijn lichaam kon luisteren.

Op mijn 32e kwam ik voor het eerst in aanraking met spiritualiteit en daarna is het balletje gaan rollen. Tijdens een bezoek bij vrienden voelde ik me aangetrokken tot een foto. Dat bleek de overleden zus van mijn vriend te zijn en er ontstond een gesprek tussen hem en haar met mij als tussenpersoon... Dit was nieuw voor mij en het heeft mijn leven veranderd... Dit talent heb ik de jaren daarna verder ontwikkeld op het gebied van healing en mediumschap.

  • Tegenwoordig begeleid ik mensen met hun lichaamsbewustzijn en energiebewustzijn... Want dat samenspel is enorm krachtig. Er is namelijk continu een wisselwerking tussen het lichaam en de energie om ons heen en zodra je je daar bewust van bent, kun je ontzettend veel van en over jezelf leren.

Een indruk van mijn gevolgde opleidingen: Intuïtieve Ontwikkeling, Persoonlijke Ontwikkeling, allerlei vormen van healing (Quantum Touch en Pranic Healing), (Intuïtieve) coaching vaardigheden, Trauma technieken, ...

Agenda Levens-Weg-Wijzer

Levens-Weg-Wijzer
Bianca Kuik

Foto 1 Bianca Kuik Foto 4 Bianca Kuik Foto 9 Bianca Kuik Foto 11 Bianca Kuik Foto 12 Bianca Kuik Foto 16 Bianca Kuik Foto 17 Bianca Kuik Foto 18 Bianca Kuik Klik om te vergroten

Levens-Weg-Wijzer
Jan Palachstraat 1
2033 AJ Haarlem


Professionals in de categorie Energetisch werk

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie & Chiropractie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing & Reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!