Overgewicht & gezondheidsklachten aanpakken met voedingsprogramma & begeleiding op maat!

 Cure4Life Haarlem | Alexia Venema
 Haarlem

Cure4Life heeft een unieke visie ontwikkeld op de aanpak van overgewicht, obesitas en de daaraan gerelateerde gezondheidsklachten. De oorzaak van overgewicht is bijna altijd disbalans in de hormonen. Wij helpen u op maat deze balans te herstellen.

Het lijkt wel magie; maar als we erover nadenken is het eigenlijk heel logisch, als we onze voedingsstijl aanpassen aan de behoefte van ons lichaam, verandert de reactie van ons lichaam, waardoor we ons prettiger voelen, beter slapen en ons lichaam de gelegenheid grijpt om fitter en slanker te worden. Vanuit deze logica geredeneerd is een gezondere levensstijl voor iedereen haalbaar, ook voor u.

Maar wat is nu een gezonde levensstijl voor u? Dat is echt maatwerk; op basis van een speeksel, urine en bloedtest onderzoeken we de (hormonale) disbalansen en wordt er een maatwerk advies opgesteld. Op basis van dit maatwerk advies gaan we samen aan de slag om met gezonde, normaal verkrijgbare voedingsmiddelen de balans in uw lichaam blijvend te herstellen. 

Door te werken aan de ontwikkeling van uw voedingsstijl, uw bewustzijn en kennis bereiken wij een blijvend resultaat. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kunt u een deel van de kosten vergoed krijgen. 

Over Alexia Venema

Mijn naam is Alexia Venema. Ik ben opgeleid tot paramedisch natuurgeneeskundig therapeut en aangesloten bij de BATC.

Ik ben verantwoordelijk voor de Cure4life vestiging Haarlem & haarlemmermeer. Ik ben er trots op dat ik deel mag uitmaken van Cure4life, omdat de visie van Cure4life in het verlengde ligt van mijn eigen visie ten opzichte van voeding en de relatie tot gezondheid. 

Met inmiddels ruim 15 jaar ervaring in het begeleiden van mensen naar een gezondere levensstijl ben ik geïnspireerd geraakt door de programma’s van Cure4Life. Ik heb mij als consulent aangesloten omdat Cure4life mij een beter platform biedt om met mijn cliënten nog betere resultaten te behalen en we uw doelen kunnen verwezenlijken.

Cure4life is een goed doordachte, succesvolle, professioneel werkende organisatie waar kwaliteit en zorg voorop staat.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding