Ik help je met energetisch onderhoud om vrijer te leven ondanks alle prikkels van nu! | Haarlem

Heb je last van fysieke klachten, onzekerheid, angsten en depressieve of negatieve gedachten en wil je daar hulp bij? Dan kan ik je helpen. Niet door inhoudelijk op de klachten in te zoomen, maar door de oorzaken hiervan aan het licht te brengen. Vaak zijn dat onderdrukte emoties zoals bijvoorbeeld verdriet, boosheid of eenzaamheid. 

Omdat deze emoties veelal onbewust zijn en diep in jouw systeem kunnen zitten, is het regelmatig lastig om er zelf bij te komen. Door energetisch een verbinding met je te maken, help ik je deze oorzaken te doorvoelen en aandacht te geven. Ik tune in op jouw frequentie en voel samen met jou waar de blokkades en oorzaken van jouw klachten zitten. Door energie te sturen naar die specifieke oorzaken, lossen ze op en ervaar je meer licht en lucht. Terwijl ik dit doe, doorvoel en doorleef ik hetgeen wat je voelt en help dit lichter te maken voor jou.

Na een sessie ervaar je al snel meer ruimte, rust en liefde voor jezelf en kan je weer vol vertrouwen verder. Ook leer ik je met behulp van oefeningen hoe je in contact blijft met jezelf zodat je ook thuis verder aan de slag kunt met je proces. 

Over Peter van der Ploeg | Haarlem

Waar kom ik vandaan?

Als kind voelde ik me al vroeg verantwoordelijk voor het welzijn van mijn familie. Ook was ik bang om te falen en afgewezen te worden door mijn omgeving. Ik paste mezelf vaak aan om aansluiting te vinden. Ook vluchtte ik in het spelen van computerspellen en verloor mezelf daarin. Dat ik op mijn 22ste vader werd, verjoeg helaas niet dat eenzame en onbegrepen gevoel. Het vluchten in teveel gamen verergerde samen met andere negatieve verslavingen zoals roken. Gedwongen volwassen zijn terwijl ik dat nog niet was, vervreemde me nog meer van mezelf. Aansluiting vinden bij anderen was lastig doordat er weinig mensen op deze leeftijd al kinderen hadden. 

Mijn persoonlijke ontwikkeling is begonnen bij mediteren, sessies in combinatie met opleiding met intervisie door verschillende coaches en cursussen in gedachtenkracht van Tony Robbins(NLP expert). Zo kwam ik tot mijn kern en leerde mijn eigen manier van verbinding te maken en coachen om alles te laten beklijven.

Wat leverde dit mij op?

Bij het tot mijn eigen kern te komen, werd ik bevrijd van continue malen, twijfelen en mezelf automatisch aanpassen. Het gaf mij vrijheid en weer een open hart. Niet meer opgeslokt of geleefd te worden door emoties en gedachten. 

En nu?

Sinds 2011 help ik mensen deze manier van leven ook te ervaren met als doel hen te leren dit in hun leven te integreren.


Praktijk Peter
Peter van der Ploeg


Professionals in de categorie Energetisch werk

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!