Holistisch en Energetisch Coach - Lifeforce Energy Awakening Process Facilitator 

Weer verbinden met jouw ware natuur met het Lifeforce Energy Awakening Process - (LEAP), Holistisch Therapie en Meditatie & Reiki.

Lifeforce Energy Awakening Process - (LEAP) Facilitator 
LEAP is een rechtstreekse overdracht van levenskracht-energie dat een diepgaand ontwakingsproces in mensen activeert. Het is de krachtige en creatieve levensenergie die in alles leeft (ook wel Kundalini genoemd). We maken er echter maar beperkt gebruik van, maar eenmaal ontwaakt maakt deze energie een diepe en unieke heling en transformatie mogelijk.

LEAP is het herinneren van jouw heelheid. Het is het pad van overgave. Het vinden van innerlijke rust, ondanks de externe omstandigheden. Door het ontwaken van deze levensenergie ontstaat het volledige besef van wie je werkelijk bent. Het is onmogelijk om met onze mind te beschrijven. Het is hier om te ervaren….

  • Djaja biedt groepsessies, privé- en semi privé-sessies in Haarlem en omstreken.

Holistisch Therapie
Een holistische kijk ervan uit dat alles met elkaar verbonden is: lichamelijk, mentaal, emotioneel, energetisch en systemisch. Tijdens een holistische behandeling gaan we deze niveaus (meer) in balans brengen. We kijken welke tools prettig zijn om je meer in verbinding te brengen met jezelf. Hierbij valt te denken aan coaching, ontspanningsoefeningen, visualisaties, familie-opstellingen en energiewerk.

Meditatie & Reiki avonden
Door middel van meditatie kunnen we een vorm van welzijn ontdekken die altijd beschikbaar is binnen onszelf. Dat klinkt misschien groots, maar het is eigenlijk puur hetgeen dat onder al die gedachten en emoties zit. Tijdens deze meditatie-avonden maken we weer verbinding met deze plek. De combinatie met Reiki is versterkend en zorgt voor een zachte vorm van heling die zeer ontspannen en verlichtend kan werken.  

Over Djaja van den Berg

Als klein kind was ik erg gevoelig en dromerig, ik voelde me vaak anders. Waar vriendinnetjes fan waren van de Backstreetboys, was ik fan van de Dalai Lama. Uiteindelijk wilde ik passen in het systeem en paste me aan.

Ik studeerde communicatiewetenschap, maakte vele reizen en zette mijn kennis en kunde in om bedrijven en organisaties te ondersteunen die bijdragen aan een duurzamere wereld. Zo werkte ik voor één van de eerste zonne-energiebedrijven van Nederland, zette mij in voor de strijd tegen voedselverspilling en werkte voor verschillende maatschappelijke ondernemingen.

Tijdens dit proces ontdekte ik steeds meer dat echte verandering eigenlijk van binnenuit gebeurt. Ik begon verschillende praktijken te verkennen, zoals Coaching (NLP), Meditatie, Reiki, Familieopstellingen en Holistische Therapie.

Mijn missie werd steeds duidelijker: een veilige ruimte bieden voor mensen om de magische reis naar binnen te maken en opnieuw contact te maken hun essentie. Deze nieuw gevonden missie nodigde mij uit om alle lagen van conditionering af te pellen en opgeslagen emoties te doorvoelen. Het was uiteindelijk mijn eerste levensenergietransmissie, die mij mijn heelheid deed herinneren. Mij liet thuiskomen in het bewustzijn van eenheid.

Ik ben opgeleid tot Holistisch Therapeut en gecertificeerd Lifeforce Energy Awakening Process facilitator. Ik bied een safe space voor iedereen die bereid is zich over te geven aan de schoonheid die in ons leeft. En thuis te komen...

Agenda Djaja - Weer verbinden met jouw ware essentie

Djaja - Weer verbinden met jouw ware essentie
Djaja van den Berg

Foto 2 Djaja van den Berg Foto 3 Djaja van den Berg Foto 4 Djaja van den Berg Foto 5 Djaja van den Berg Foto 6 Djaja van den Berg Foto 7 Djaja van den Berg Foto 8 Djaja van den Berg Foto 9 Djaja van den Berg Foto 10 Djaja van den Berg Foto 11 Djaja van den Berg Foto 12 Djaja van den Berg Klik om te vergroten

Djaja - Weer verbinden met jouw ware essentie
Ternatestraat 50
2022BW Haarlem


Professionals in de categorie Energetisch werk

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie & Chiropractie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing & Reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!