Reading bij Reiki Centrum Haarlem

 Reiki Centrum Haarlem | Silvia Roelfes
 Haarlem

Een aura reading geeft je een beeld van waar je leven zich op dit moment bevind. Het geeft je inzicht in je levenspad en waar de groeimogelijkheden voor jou zitten. In een reading kijk ik naar je energiepatroon, je chakra's en je verbindingen met de wereld om je heen. Ook krijg ik informatie door via de Gidsen die bij je zijn.

Je kunt een aura reading doen uit nieuwsgierigheid naar jezelf en wat er diep in jou speelt. Je kunt ook een aura reading doen om meer duidelijkheid te krijgen over bepaalde thema's waar je vragen over hebt. Hierbij valt te denken aan familierelaties, aan werk gerelateerde onderwerpen, je blokkades, hoe je relatie met jezelf is, spiritualiteit, enzovoort. Je talenten kunnen duidelijker worden voor jou zodat jij beter weet waar je je op kunt richten in je leven. Een reading kan je aanzetten tot meer groei en zelfontwikkeling.

Een aura reading is doorgaans een eenmalig consult omdat het je inspiratie en duidelijkheid geeft hoe je verder kunt gaan. Toch blijkt dat mensen regelmatig, als ze weer vragen hebben over hun leven, terugkomen voor meer adviezen.

Eventueel kan het opgevolgd worden met een coachingstraject of een andere therapievorm die bij je past als je daar behoefte aan hebt. Je kunt ook na de reading een Healing nemen om de informatie te integreren.

Over Silvia Roelfes

Mijn naam is Silvia Roelfes. Als kind merkte ik al dat ik meer kon zien en voelen dan de mensen om mij heen. Met mijn intuitieve gaven probeer ik mens, dier en de natuur te ondersteunen.

Ik ben na een reguliere opleiding op de universiteit de alternatieve opleiding tot NEI-therapeut gaan volgen, waarbij ik van dr. Roy Martina persoonlijk les heb gekregen. Daarna heb ik de vervolgopleiding INTEGRA gedaan, waarbij meer naar de lichamelijke kant gekeken wordt. Ook heb ik allerlei andere opleidingen gevolgd op het psycho-sociale, spirituele en natuurgeneeskundige vlak omdat ik het belangrijk vind mijn kennis uit te blijven breiden. Nog steeds volg ik ieder jaar een aantal opleidingen en bijscholingen.

  • In mijn praktijk bied ik een combinatie van mijn kennis en ervaring aan, afgestemd op de persoonlijke behoeften van de cliënt.

Naast Reiki-master ben ik NEI-therapeute, natuurgeneeskundig therapeute, kruidengeneeskundige, coach, medium en psychosociaal hulpverlener. Tevens heb ik een webshop in orgonite producten zoals piramides en anti-stralingsproducten.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding