Magnetiseren gespecialiseerd in hoogsensitieve personen

 L'Eve | Evelien Groenendijk
 Haarlem

Energetische therapie(magnetiseren) of Healing gaat uit van een holistische visie (kijken naar de mens als geheel dat wil zeggen naar fysiek, emotioneel, mentaal, energetische en spiritueel niveau). Mijn specialisatie is hoogsensitieve personen, ze ervaren de behandeling vaak zeer intens.

Bij een fysieke klacht wordt gekeken naar de gehele mens en niet alleen naar de klacht. Bij een fysieke klacht stagneert de energie vaak op een bepaalde plek in het lichaam. Door middel van magnetiseren of handoplegging wordt helende energie doorgegeven en wordt het zelfhelend vermogen van degene die wordt behandeld aangesproken. Hierdoor kan de energie weer vrij stromen en worden energietekorten aangevuld en overschotten afgevoerd.

Bij welke klachten kan je gebruik maken van energetische therapie?​

  • Hoogsensitiviteit( HSP)
  • Stress, spanning en burn-out gerelateerde klachten.
  • Fysieke klachten.
  • Klachten die te maken hebben met omgang van paranormale vermogens.
  • Slapeloosheid.
  • Omgang met rouw- en verliesverwerking.
  • Chronische klachten

Verder kan deze energetische therapie een aanvulling zijn op de reguliere geneeskunde. 

Wat levert het op?

  • Meer energie
  • Meer rust en balans
  • Verbetering fysieke klachten
  • Meer levensvreugde
  • Emotionele stabiliteit
  • Verlichting pijnklachten
  • Weer(meer) zin in het leven

Neem vrijblijvend contact op met Evelien voor het bespreken van de beste behandelmethode of bij vragen. 

Over Evelien Groenendijk

Mijn hele leven ben ik al hooggevoelig toch kwam de bevestiging hiervan pas na jaren. Ik wil hier iets mee doen, dat voelde ik direct.

Ik startte met omscholing tot Energetisch Therapeut(magnetiseur) en ik ging mensen behandelen naast mijn werk. Ik vind het vergaren van kennis heerlijk vandaar dat ik meerdere opleidingen tegelijkertijd heb gedaan. Intussen kreeg ik het idee dat ik wel een eigen bedrijf wilde starten. Toch is dat lastig te combineren met de functie van leidinggevende in het bedrijfsleven. Maar eigenlijk was ik er nog niet klaar voor.

​Na een burn-out kwam het besef dat het roer om moest.
Ik wilde iets combineren met mijn werk als energetisch therapeut(magnetiseur) en daarom startte ik met een opleiding tot coach. Hierdoor ontwikkelde ik als coach maar ook als mens. Gedurende de opleiding kwam ik op het punt dat ik mij realiseerde dat het nu echt tijd werd voor een eigen praktijk. En zo is  L'Eve ontstaan.​

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding