Tarot Consulten, Soul Energy Healing, Spirituele Coaching

Met behulp van de tarotkaarten krijg je heldere antwoorden op jouw levensvragen. De kaarten helpen mij en jou om in verbinding te komen met je onderbewustzijn, zodat dat tastbaar wordt. Zo krijg je inzichten die voorheen voor jou verborgen waren.

Het gaat bij tarot om verbinding maken met jouw onderbewuste, want dat weet de antwoorden op je vragen eigenlijk al. Hoe duidelijker jouw vraag, hoe specifieker en helderder de inzichten en antwoorden die de tarot geeft. Het gaat bij tarot dus niet om het voorspellen van de toekomst. 

Vragen kunnen gaan over de liefde, carrière, gedragspatronen, zelfontwikkeling, baan of studiekeuze. Maar ook alle andere onderwerpen waarin je meer inzicht wilt krijgen.

In mijn praktijk kun je terecht voor al je levensvragen en voor deze specifieke leggingen:

  • Relatielegging (30 minuten): geeft inzicht in een specifieke vriendschap of relatie. Wat je van elkaar kunt leren en wat de positieve en potentiële uitdagingen zijn.
  • Zielspiraal-legging (90 minuten): deze legging van 22 kaarten is erop gericht je inzicht te geven in wie je bent en wat jouw sterke punten en uitdagingen zijn.

Ik doe consulten in het Engels en Nederlands, online en in mijn praktijk.

Naast tarotleggingen kun je bij mij terecht voor soul energy healing en spiritueel coaching.

Over Hilde van der Dussen

Mijn doel is een plek creëren waar je je veilig en gehoord voelt en waar je inzichten opdoet om oude patronen en blokkades te doorbreken, zodat jij je eigen pad bewandelt en meer in het hier en nu kan zijn.

Mijn naam is Hilde van der Dussen. Ik werkte al meer dan 20 jaar in de ICT toen ik mij besefte dat ik het leven leidde waarvan ik dacht dat anderen wilden dat ik dat leidde. Zelf werd ik er niet gelukkig van, dus heb ik het roer omgegooid. En nu bewandel ik mijn eigen pad. Het was een heel traject om tot dat inzicht te komen en ik realiseerde me dat ik anderen daarbij wil helpen.

Al sinds mijn tienerjaren ben ik bezig met spiritualiteit in het algemeen en in het bijzonder met de tarot. Ik vind het mooi om te zien dat de kaarten je inzichten en duidelijkheid geven. Daardoor ervaar je meer rust en richting en is het mogelijk oude patronen te herkennen en aan te passen. 

Ik heb een aantal tarot-opleidingen gevolgd. Daarnaast heb ik een coaching-opleiding voltooid die geaccrediteerd is door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Bij coaching richt ik me op spirituele coaching waarin de focus ligt op het terugkeren naar jouw kern en het loslaten van belemmerende overtuigingen. Waar nodig gebruik ik, in overleg, tarotkaarten om sneller tot de kern van de situatie te komen.

Je bent van harte welkom

Preseli Bluestone Coaching
Hilde van der Dussen

Foto 1 Hilde van der Dussen Foto 2 Hilde van der Dussen Klik om te vergroten

Preseli Bluestone Coaching
Atjehstraat 80
2022 BS Haarlem


Professionals in de categorie Healing en reading

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!