Spelen, voelen, uiten, helen | Haarlem

Kinderen komen bij To be Me als ze iets dwarszit. Ze komen met plezier. Eén of meerdere keren. Daarna kunnen ze weer verder.

Ik zal wat voorbeelden geven van problemen waar ik mee werk .

  • Een meisje van 7. Sliep heel laat in en werd snachts wakker. Ze kwam 1 keer voor een Helende Reis. Daarna sliep ze weer als een roosje
  • Een jongetje van 8 met ademhalingsproblemen. Een helende Reis voor kinderen. Hij zei later dat hij nooit meer hoefde na te denken bij ademhalen.
  • Een meisje dat in haar broek bleef poepen. De prenatale Opstelling deed wonderen. 
  • Kinderen komen vanwege pestherinneringen. 
  • Na ongelukken, tragedies, ziekenhuishistorie,
  • Een van de ouders jong overleden. 
  • Veel kinderen die bij de geboorte thema;s hebben gehad. De ouders doen een Prenatale Opstelling voor hun kind, en later komt het kind zelf ook even.
  • Om met een schone lei te beginnen op een nieuwe school. Plezier keert weer.

Over Joke Lamers | Haarlem

Ik heb een heilig vertrouwen in het kenvermogen van de tast.

De waarde van gevoel is het herkennen van de signalen van je lichaam met betrekking tot goed en niet goed voor jou, zodat je bewuste keuzes kunt gaan maken die kloppen voor jou en dat geeft rust. Dan ga je leven op een manier die past bij wie je in wezen bent, dat geeft energie, inspiratie en zin. Dan leef je in verbinding.

Al met al ben ik een geïnspireerde therapeut die het een voorrecht vind om een stukje met je op te lopen en mee te leven. Ik gun het ieder mens om zijn eigen talenten vol in te kunnen zetten en zo het leven een positieve boost te geven. Ik vind het prachtig om te zien hoe mensen op volledig eigen wijze het geleerde in hun leven implementeren.

Elke keer weer wordt ik geroerd door het wonder dat zich voltrekt als iemand zich bewust wordt van zijn eigen onschatbare waarde.


Professionals in de categorie Kindertherapie

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem