Yogacentrum Innerwork: Centrum voor Mindfulness, Meditatie en Yoga

Mindfulness betekent letterlijk ‘opmerkzaamheid’.
Mindful leven betekent dat je gericht aandacht geeft aan dingen zoals ze zijn, op het moment zelf en zonder te oordelen. Het resultaat is dat je effectiever kunt omgaan met stress, lastige gevoelens, meer geniet, rust en veerkracht ervaart. Mindfulness is meditatie in actie. Je kunt het beoefenen als je de kinderen naar school brengt, in het verkeer of tijdens een spannende vergadering. Het doel is bewust aanwezig zijn in het hier en nu – waar je ook bent en wat je ook doet. Steeds meer mensen met een druk leven ontdekken dat ze met mindfulness innerlijk beter in balans kunnen blijven.

Wat houdt de training in?
Tijdens de sessies doe je meditatieoefeningen om je de twee basiscomponenten van mindfulness eigen te maken: het richten van de aandacht en het ontwikkelen van een ontvankelijke, accepterende houding tegenover gedachten, gevoelens en lichamelijke reacties. Je richt de aandacht op:

•het lichaam;
•de ademhaling;
•zintuiglijke gewaarwordingen;
•gedachten of geluiden;
•beweging (yoga, lopen);
•dagelijkse activiteiten.

We nodigen je graag uit een bezoek te brengen aan onze website voor meer informatie en om je in te schrijven.

Over Yogacentrum Innerwork

Yoga en meditatie beoefen je bij ons in een ontspannen sfeer.

We zijn een toegankelijk en laagdrempelige studio waar iedereen welkom is, zichzelf mag zijn en waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We bieden je een veilige omgeving waar je tot jezelf kunt komen en een moment van rust en ontspanning zult ervaren. Je kunt bij ons wekelijkse yogalessen volgen, en diverse workshops, retraites, diverse Yogadocenten opleiding en een opleidint tot Yoga Coach.  

Onze missie is: we bewegen mensen, teams en organisaties naar persoonlijke groei en authentieke bloei.

Ben je nieuwsgierig en wil je met yoga gaan beginnen en de oefeningen op de yogamat gaan ervaren? Dan ben je natuurlijk welkom voor een proefles en we hebben daarvoor ook een interessante yoga introductieworkshop.

Agenda Yogacentrum Innerwork

oktober 2022

Workshop Breathwork; een krachtige actieve meditatietechniek

VR 07 okt 19.00 uurAdemtherapieworkshop
Workshop Breathwork; een krachtige actieve meditatietechniek

Ademwerk is een krachtige, actieve meditatietechniek. Het is een tweedelige ademhaling (anders dan alles wat je in yoga hebt gedaan) die in de buik en vervolgens in de borst gaat, zowel in als uitademen door de mond.
Yoga Innerwork Haarlem
Sophie van Aanholt
Yoga Nidra Advanced Teacher Training

ZA 08 okt 12.00 uurOpleiding en Trainingcursus
Yoga Nidra Advanced Teacher Training

Na de Yoga Nidra basis wil je jezelf verder ontwikkelen in de traditionele Yoga Nidra van de Himalaya traditie. In deze teachertraining gaan we nog dieper in op de yogafilosofie en de intense werk
Yogacentrum Innerwork
Annemiek Latour
Sound Journey

VR 21 okt 19.30 uurMuziek & Zangcursus
Sound Journey

Deze prachtige reis van helende klanken en stem, neemt je mee om de pijn, angst, woede, zorgen, oude overtuigingen los te laten en meer ruimte in het hart te creëren om liefde, vreugde en vrede in je leven te manifesteren.
Yogacentrum Innerwork
Gonca Gürses
Multi Dimensionaal Coach opleiding

DI 25 okt 10.00 uurCoaching - Lifecoachingopleiding
Multi Dimensionaal Coach opleiding

Deze coachopleiding gaat verder dan de huidige coachopleidingen. Uiteraard nemen we de goede dingen mee uit de ‘oude’ coachtechnieken en we combineren dit met een hedendaagse, integrale benadering; beweging creëren op de dimensies: fysiek, emotioneel, men
Yogacentrum Innerwork
Anita Tamming
Yoga Opleiding bij Yoga Innerwork (200 uur)

VR 28 okt 13.00 uurYogaopleiding
Yoga Opleiding bij Yoga Innerwork (200 uur)

Ben je enthousiast over yoga en wil je meer persoonlijke ontwikkeling of wil je wellicht yoga docent worden? Dan biedt deze yoga opleiding Innerwork jou de kans jezelf onder te dompelen in de yoga.
Yoga Innerwork Haarlem
Anita Tamming

november 2022

Cursus: Chakra Psychologie (4x)

ZO 06 nov 10.00 uurYogacursus
Cursus: Chakra Psychologie (4x)

Tijdens de training krijg je inzicht in je eigen chakrasysteem, waar en waardoor je blokkeert en verhoog je je vitaliteit. Je leert per chakra het effect op je fysieke lichaam (inclusief organen en lichaamsdelen) en de mentale en emotionele effecten.
Yogacentrum Innerwork
Anita Tamming
Workshop Zwangerschapsyoga met partner

DI 08 nov 19.30 uurZwangerschapsbegeleidingworkshop
Workshop Zwangerschapsyoga met partner

De workshop: bevallen in vertrouwen is er voor partners die zich praktisch willen voorbereiden op een positieve bevalling. Uiteraard is het ook mogelijk om de workshop te volgen met bijvoorbeeld een vriendin of je moeder. Ook als je tijdens een eerdere be
Yogacentrum Innerwork
Opstellingendag

WO 09 nov 11.00 uurFamilie- en systeemopstellingenworkshop
Opstellingendag

Soms bots je in je leven telkens weer op hetzelfde thema of probleem en je begrijpt niet hoe dit komt. Het kan je aardig in de weg staan om het leven voluit te (be)leven. Dan kan een opstelling je inzicht geven.
Yogacentrum Innerwork
Anita Tamming & Birgit Jans
Workshop: Helende Chakra Reis

ZO 13 nov 12.30 uurEnergetisch werkworkshop
Workshop: Helende Chakra Reis

De bijzondere reis activeert de zelfhelende wijsheid in je lichaam. Vanuit stilte brengen de Chakra’s energie in beweging en helpen ons inzicht te krijgen in ons eigen doen en laten.
Yogacentrum Innerwork
Ingrid Groot
DAGRETREAT: sacred sound, voice & cacao ceremony

ZA 19 nov 10.00 uurMuziek & Zangretraite
DAGRETREAT: sacred sound, voice & cacao ceremony

In this retreat, we will reconnect to the simple and natural way of expressing our authentic voice beyond judgments, conditionings, painful traumas, and limiting beliefs. This will help us tap into the essence of ourselves through voice, allowing us to le
Yogacentrum Innerwork
Gonca Gürses

Professionals in de categorie Mindfulness & Compassie

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie & Chiropractie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing & Reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!