Meditatieconcerten en zangcoaching

 Zen met Den | Dennis Kivit
 Hoofddorp

Een meditatieconcert laat je bij jezelf thuiskomen. En de snelste manier om bij jezelf thuis te komen is door te luisteren….

Muziek neemt je als vanzelf mee naar binnen. Let wel, de muziek moet afgestemd zijn op het moment; jouw moment.

Je kunt rustig achteroverleunen, je sluit je ogen en je wordt als vanzelf in die stille ruimte gebracht waar alles ruim en vredig is… jij hoeft niets te doen… alleen maar luisteren.

Je kunt letterlijk bij Den thuiskomen, bijvoorbeeld bij een thuisconcert of op sommige meditatiezondagavonden met muziek. Of kom naar een van zijn voorstellingen op locatie en ervaar wat muziek met je kan doen. Veel in samenwerking met Tijn Touber.

Daarnaast geeft Dennis zangles voor gevorderden. "Ik creëer de ruimte waarin je jouw stem durft te laten horen, een veilige plek zonder oordeel of afwijzing. Slechts Liefde voor muziek. Er wordt naar je geluisterd. 
Door mijn muzikale opleiding en ervaring & dynamische begeleiding kan ik je in alle toonaarden en muziekstijlen laten zingen, joehoe! 
Zin geven?  Zing even!  – Zingen geeft je zin in het leven!  Voel je vrij!  Kom & zing!"

Over Dennis Kivit

Dennis Kivit trad op in het theater en op televisie, als jazz- en popzanger en vertolker van het Nederlandse kleinkunstlied.

Hij won o.a. de Swing Award en De Cultuurprijs van de Haarlemmermeer en ontving een gouden dubbelCD voor zijn medewerking aan ‘Les Miserables’ waarmee hij ook in Carré stond. Hij zong bij a-capella groep Montezuma’s Revenge, waarmee hij in binnen- en buitenland optrad voor radio en televisie.

Afgelopen jaren gaf hij les aan diverse Nederlandse conservatoria en toerde hij met eigen theaterprogramma’s als “Zing the Beatles” en ‘Durf!’ door het land. Tegenwoordig is hij vooral bezig als singer/songwriter en met het geven van geleide meditatieconcerten o.a. in samenwerking met Tijn Touber. dezanger


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding