Hart & Ziel uitvaarten, uitvaarten met aandacht

 Hart & Ziel uitvaarten | Hart & Ziel uitvaarten
 Haarlem

Iedereen leeft zijn eigen leven, maakt zijn eigen keuzes, heeft zijn eigen dromen. Het afscheidsritueel is onderdeel van de herinnering aan het leven. Daarom vinden wij het belangrijk dat het zo persoonlijk mogelijk is.

Op het moment dat een dierbare komt te overlijden, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Hart & Ziel neemt zorg uit handen en bespreekt de wensen en mogelijkheden. En brengt deze zo dicht mogelijk bij elkaar. We luisteren, regelen, begeleiden en zorgen ervoor dat op de dag van de uitvaart alles verloopt zoals u dat wilt. En zoals we dat samen hebben afgesproken. 

  • Samen met de nabestaanden zorgen wij voor een uitvaart waar we terugkijken op het leven. Met veel aandacht voor herinneren & herdenken. 

Hart & Ziel is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Wij staan open voor alle religies, culturen en persoonlijke wensen. Ook met een uitvaartverzekering kunnen wij u van dienst zijn. 

Over Hart & Ziel uitvaarten

Iemand die dichtbij staat komt te overlijden, en nu staat u voor de moeilijke taak om de uitvaart te regelen. Waar te beginnen? Wat moet er allemaal gebeuren? En hoe zou de overledene het eigenlijk zelf gewild hebben?

Eén ding is zeker: het moet een mooie, integere en persoonlijke uitvaart worden. Een afscheid waarbij u het gevoel heeft dat die echt bij de overledene past. 

Hart & ziel helpt met alles wat bij een uitvaart komt kijken. Vanaf het moment dat u ons belt tot de laatste plak cake of glas wijn. Daarbij mag u zelf bepalen wat wij regelen en wat u graag zelf wilt doen. Of het nou om een kleine, ingetogen crematie gaat, of een grootse begrafenis.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding