Acupunctuur Haarlem, Willem Pinksterboer

 Acupunctuur Haarlem, Praktijk voor oosterse geneeskunde | Willem Pinksterboer
 Haarlem

De opdracht van het behandelen is voor mij het op gang brengen van een genezend veranderingsproces. Daarbij kan alles horen van effectieve symptoombestrijding tot zingeving.

De oosterse geneeskunde heeft me uitgerust met een rijkdom aan gereedschappen om dat proces op gang te brengen. De zachte en pijnloze Toyohari acupunctuur uit Japan, Chinese kruiden, voedingsadviezen op basis van de vijf elementen, meridiaanrekkingen en oefeningen voor lichaam en geest. Ook het gesprek kan een belangrijke rol spelen. Daartoe integreerde ik westerse coachingsmodellen en de Chinese vijf elementen theorie in een werkvorm die ik 'Qi-counseling' gedoopt heb.

Zo kan ik je behandelen en begeleiden met een scala aan technieken die een duidelijk samenhangend geheel vormen. Klachten die ik vaak behandel zijn: pijnklachten, hoofdpijn & migraine, slapeloosheid, psychische en psychosomatische klachten zoals angst, woede, rouwproblematiek, burnout & overspannenheid.  

Als je meer wilt weten kun je mijn website bezoeken, of je kunt een afspraak maken voor een kostenloos kennismakingsconsult. Ik hoop je te mogen verwelkomen in mijn praktijk!

Over Willem Pinksterboer

Willem Pinksterboer (Lid NVA) werkt sinds 15 jaar fulltime als acupuncturist.

Direct na zijn afstuderen aan het Anglo Dutch Institute for Oriental Medicine besloot hij zijn werkzaamheden als fysiotherapeut op te geven om zich volledig toe te kunnen leggen op zijn passie: Oosterse geneeswijzen en de onderliggende filosofie. Hij volgde sindsdien de opleiding Chinese kruiden geneeskunst en specialiseerde zich middels intensieve nascholing in Japanse acupunctuur. Sinds enige jaren is hij als docent betrokken bij de acupunctuuropleiding TCMA.

  • In de afgelopen 15 jaar ontwikkelde zich zo een zeer persoonlijke benadering van de acupunctuur waarbij begrippen als kwaliteit, passie en persoonlijke aandacht centraal staan. Hij publiceert regelmatig artikelen op zijn blog en geeft hij lezingen.

Willem Pinksterboer is lid van de NVA (de Nederlandse vereniging voor Acupunctuur) en de de EBTA-NVT (Eur./Ned. Toyohari Vereniging).

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding