BalancePoint voor acupunctuur en kruidentherapie. Gespecialeerd in pijnbestrijding 

 Balancepoint Acupunctuur | Fang Yeh
 Haarlem

In de praktijk van BalancePoint Acupunctuur kunt u terecht voor acupunctuur en kruidentherapie voor een groot scala van klachten. 

Waarom BalancePoint Acupunctuur?

  • Gespecialiseerd in pijnbestrijding met de Dr Tan Balance Method
  • Effectief en daarom snel resultaat op een veilige manier
  • Ook voor functionele klachten zoals allergieën, slapeloosheid, vermoeidheid, stress etc.
  • Oprechte aandacht voor elke klacht
  • Voor elke klacht een behandeling op maat
  • Ook gespecialiseerd in Chinese kruiden
  • Centrale locatie voor iedereen in Haarlem en omgeving (en verder);
  • Gratis telefonische intake!

Een behandeling bij BalancePoint Acupunctuur richt zich op het herstellen van het evenwicht van het lichaam met behulp van een uitstekende TCG zorg zodat iedereen het beste uit het leven halen.

Een belangrijk uitgangspunt van BalancePoint Acupunctuur is om samen met u aan uw herstel van het evenwicht van het lichaam te werken. Immers, bij BalancePoint Acupunctuur is de overtuiging dat met het juiste advies en behandeling u ook veel kan doen aan uw gezondheid. 

Neem gerust contact op of BalancePoint Acupunctuur u ook van dienst kan zijn.

Over Fang Yeh

Fang Yeh is acupuncturiste en herbaliste die vanaf jongst af aan al in aanraking kwam met Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Zij komt uit een familie van TCG-therapeuten. Diverse methoden werden vaak toegepast bij ziekte. Soepen met Chinese kruiden, acupunctuur, Tuina etc., heeft zij sinds haar kinderjaren allemaal zien langskomen. 

Fang Yeh beschikt over brede kennis op diverse gebieden als Chinese geneeswijze, Chinese cultuur en fiscale wetgeving
Zij volgde bij Academie voor Chinese geneeswijze Qing Bai de studies in klassieke acupunctuur en kruiden therapie. Zij heeft tijdens haar studie ook bij diverse praktijken stages gelopen om ervaringen op te doen. Hiernaast bezit Fang ook over Bachelor en Masterdiploma’s in Chinese Talen en Cultuur (Sinologie) en Fiscaal Recht van de Universiteit van Leiden. Deze studies heeft zij met goede resultaten afgerond, waaronder de studie kruiden therapie met cum laude.  

Fang Yeh neemt jaarlijks deel aan diverse bijscholingen en intervisies met collega TCG-therapeuten. Om zich te blijven ontwikkelen en haar kennis op peil te houden, vindt zij het belangrijk om regelmatig deel te nemen aan kennisdelingsessies en bijscholingen. 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding