Acupunctuur pijnbehandeling

 Sasja Opdam Acupunctuur | Sasja Opdam
 Haarlem

Verlicht pijn met acupunctuur. Wordt u in uw werk, slaap, sport of dagelijks leven belemmerd? Bij acupunctuur Sasja Opdam kunt u terecht voor een resultaat gerichte behandeling.

Acupuncturist Sasja Opdam behandelt pijn door middel van de ‘Dr. Tan Balance Method Acupuncture’. Het doel van de toegepaste acupunctuur methode is pijnvermindering vanaf het eerste consult. Snel en effectief.

Al tijdens de opleiding maakte ik kennis met de ‘Dr. Tan Balance Method Acupuncture’ en heb ik mij door meerdere intensive bijscholingen verder verdiept. Wat mij aanspreekt is dat er achter deze methode een solide model met een fundamentele structuur zit.

Deze methode is anders dan de Klassieke Chinese Geneeskunde. Het richt zich op een onmiddellijk resultaat. Iedere keer is het een bijzonder gevoel wanneer de cliënt ervaart dat de pijn al tijdens het consult vermindert.

Over Sasja Opdam

Mijn naam is Sasja Opdam. Zelf ben ik voor het eerst met acupunctuur in aanraking gekomen op het moment dat ik ruim 15 jaar geleden wilde stoppen met roken.

De behandeling was prettig en ontspannend. Ik herinner me nog tot in detail hoe ik direct na de behandeling heel veel minder afkickverschijnselen had. Dat snelle resultaat heb ik voor ogen wanneer ik mensen met een pijnklacht ontvang.

Al tijdens de opleiding maakte ik kennis met de ‘Dr. Tan Balance Method Acupuncture’ en heb ik mij door meerdere intensive bijscholingen verder verdiept. Wat mij aanspreekt is dat er achter deze methode een solide model met een fundamentele structuur zit.

  • Oorspronkelijk ben ik opgeleid als Ergotherapeut, een westers medische hbo-opleiding. Ik sta met beide benen op de grond en streef naar meetbare resultaten.

Na 20 jaar in de gezondheidszorg gewerkt te hebben, heb ik oog voor wat mensen belangrijk vinden. Naast mijn werk als acupuncturist werk ik nogsteeds als ergotherapeut om feeling te houden met reguliere gezondheidszorg. 

Chinese acupunctuur en reguliere westerse geneeskunde hoeven elkaar niet in de weg te staan. Beiden hebben hun eigen methodes en resultaten en kunnen elkaar aanvullen.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding