Yuk Chi Acupunctuur Haarlem - Moderne en traditionele acupunctuur praktijk

 Yuk Chi Acupunctuur | Yuk Chi de Jong – Kan
 Santpoort-Noord

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is een groot, modern en een zeer professioneel centrum met drie behandelruimtes.

In aanvulling op traditionele acupunctuurbehandelingen waarbij zeer dunne naalden op verschillende plaatsen van het lichaam worden geprikt, biedt deze praktijk ook een innovatieve variant aan: laseracupunctuur. Deze techniek verschilt in zoverre dat er geen naalden worden ingebracht, maar dat er laserdraden worden geplaatst op specifieke acupunctuurpunten op het lichaam. Vervolgens wordt laserlicht ingezet om de vitale lichaamsenergie, ook wel Qi genoemd, te beïnvloeden. 

Hoewel de methodiek verschilt, is het beoogde effect hetzelfde als bij de traditionele acupunctuur. Laseracupunctuur is een uiterst geschikte behandelmethode voor kinderen, voor mensen met een angst voor naalden of voor mensen met huidaandoeningen. Het biedt een comfortabel en toegankelijk alternatief, terwijl het de therapeutische voordelen van de traditionele acupunctuur behoudt.

De acupunctuurpraktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord, direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord.

Over Yuk Chi de Jong – Kan

Yuk Chi, geboren en getogen in Amsterdam, heeft een Chinese achtergrond en beheerst zowel het Nederlands als het Engels vloeiend.

Na het succesvol afronden van een vierjarige studie Acupunctuur aan de Hwa To University, heeft zij een schat aan praktijkervaring opgedaan tijdens haar stages in Koog aan de Zaan en Beijing, China. Naast haar acupunctuurkennis is Yuk Chi tevens uitgerust met een westerse medische basiskennis, waardoor zij een holistische benadering hanteert in haar praktijk.

Als erkend acupuncturist heeft Yuk Chi al veel ervaring opgedaan met verschillende soorten klachten, en heeft ze een reputatie opgebouwd als deskundige en betrouwbare professional. Het is ook vermeldenswaard dat zij, naast haar rol als acupuncturist, ook een gekwalificeerd jurist is, wat getuigt van haar veelzijdigheid en vastberadenheid in haar loopbaanontwikkeling.

Yuk Chi Acupunctuur is lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) en de koepelorganisatie KAB.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding