Ontspannen, helen en verlichten met Ayurveda

 Taraveda | Richard Knol
 Santpoort Noord

Ik ben gespecialiseerd in Ayurveda therapie die cliënten helpen te ontspannen om een diepe rust te kunnen ervaren, voor het behandelen van (chronische) pijnen en het verlichten van fysieke-, mentale- en emotionele klachten.

Taraveda heeft een uitgebreid aanbod om je weer in je element te brengen: consulten, adviezen over levensstijl en voeding, massage therapie en begeleiding op je pad.

Wat cliënten zeggen:

  • "Wow, wat een energie! Als ik mensen met een burn-out tegenkom stuur ik ze naar jou."
  • "Ik zat met name thuis niet lekker in mijn vel. Na drie fijne behandelingen was ik waar ik wilde zijn. Heel mooi traject."
  • "Het normale wandelen was al zes jaar niet meer mogelijk door chronische rugpijn. Na vijf behandelingen wandel ik bijna weer als voorheen."  
  • "Een hele aparte ervaring waarbij ik rust en ontspanning op een ongekende manier heb ervaren."
  • "Ondanks mijn ernstige reumaklachten veel baat ondervonden bij Richard. Dankzij een combinatie van energetische behandelingen en massagebehandelingen ben ik lichamelijk veel fitter. Zeker een aanrader."
  • "Zit weer heerlijk in mijn eigen cocoon, lekker bij mezelf naar binnen om in het NU te zijn."

Over Richard Knol

Door aparte gebeurtenissen in het leven werd ik mij bewust van een bepaald talent. Dat waren best vreemde ervaringen daar mijn leven tot dan toe in het teken had gestaan van heel veel energie steken in het behalen van successen in de sport- en zakenwereld.

Na een rationele benadering hoe dit talent te gaan toepassen, kwam uiteindelijk Ayurveda letterlijk uit de lucht vallen. En het is sinds 2008 een schitterende reis aan het worden omdat de kennis van Ayurveda en de Veda's, waar Ayurveda onderdeel van is, in mij het beste resoneren.

Het is de bron van mijn inspiratie, stilte en kracht om er voor anderen te mogen zijn.

Opleiding en scholing

  • HBO Bachelor Ayurvedic Practitioner®
  • Ayurvedic Technician®
  • Gecertificeerd Hatha Yoga Instructeur
  • Level-5 Accreditatie AIPC&M - International Authority for Professional Coaching and Mentors
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding