Kom met jouw bedrijf tot bloei door innerlijke belemmeringen op te ruimen.

 Mind Detective-Manon | ThetaHealingCoaching, Therapie en Training | Manon de Jongh
 Velsen-zuid en Online

Mind Detective-Manon staat voor transformatie van binnenuit naar buiten. Ik los blokkades op voor ondernemers, die belemmerende overtuigingen hebben op zichtbaarheid, geld en succes, zodat ze met hun bedrijf succesvol tot bloei kunnen komen.

Je hebt een fantastisch idee voor een onderneming en je wilt dit graag succesvol neerzetten. Of je bent al begonnen met je bedrijf enthousiast op poten te zetten maar het lukt niet goed om het te laten groeien. Je wilt heel graag vooruitkomen, maar je merkt dat je blokkades hebt die de groei van jouw bedrijf tegenhouden. 

Je wilt (meer) cliënten en een betere omzet. Je verlangt er naar mensen vooruit te helpen en hiermee een mooi inkomen te genereren. Je wilt graag groeien maar weet niet hoe jouw belemmeringen op te lossen. Je blijft in hetzelfde kringetje hangen. Je hebt zoveel potentieel maar je komt niet in jouw kracht. En dat doet pijn. Je vraagt je af waarom je met geld worstelt en waarom je die stroom van cliënten niet aantrekt. Of je wilt van die angst voor zichtbaarheid af, maar het lukt niet om er doorheen te breken. 

Ik kan jouw blokkades vinden en direct oplossen!  Vraag een gratis en vrijblijvend testenconsult aan via mijn website.

Over Manon de Jongh

Mijn naam is Manon de Jongh. Als mijn leven over rozen was gegaan zou ik waarschijnlijk nooit transformatiecoach geworden zijn. Ik heb van ver moeten komen om te zijn waar ik nu sta.

Nare ervaringen hebben me lange tijd gehinderd. Hierdoor was ik gaan geloven dat ik niets waard was, dat ik er niet toe deed en dat ik geen ruimte mocht innemen. Het maakte dat ik me kleiner maakte. Door mijn zelfbeeld verstopte ik me liever dan dat ik me liet zien en voelde me dikwijls neerslachtig. Ook kreeg ik fysieke klachten.

  • Mijn beperkende patronen en daardoor het onderdrukken van mijn potentie, hebben me lang gevangengehouden. Totdat ik in diepe transformatie trainingen ontdekte dat ikzelf degene was die mij tegenhield. Dáár lag de sleutel tot diepe verandering. Er ging een wereld voor me open en het gaf me een andere kijk op het leven. Ik begon het verhaal achter het verhaal te zien. Gaandeweg zag ik mijzelf en mijn ervaringen in een ander licht.

Vele beklemmingen (blokkades) heb ik toen opgeruimd. Hierdoor werd ik bevrijd uit de vervelende dynamiek. Eindelijk voelde ik mijn waarde en betekenis. Ik heb bestaansrecht, ik mag er zijn en ruimte innemen. Het voelde vrijer, lichter. Wat had ik daarnaar verlangd! Na het elimineren van nog meer belemmerende gevoelens en overtuigingen verdwenen ook mijn fysieke aandoeningen.

Ik weet nu hoe krachtig we als mens zijn en hoeveel invloed we hebben op ons leven. En zo’n mooie vooruitgang gun ik anderen ook.


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding