Vrouw In Bedrijf - Netwerkorganisatie voor en door vrouwelijke ondernemers

 Vrouw in bedrijf | Vrouw in Bedrijf
 Haarlem

Vrouw in bedrijf is een netwerkorganisatie voor en door vrouwelijke ondernemers. Een informeel netwerk waarbij je kan delen hoe het echt met je bedrijf gaat.

Elke eerste vrijdag van de maand is er een open netwerkborrel. Eén van de VIB- (vrouw in bedrijf) leden opent de borrel met een prikkelende vraag. Hierdoor ontstaat er vaak diepgang in het gesprek en kijk je even met een andere blik naar jouw bedrijf! Echte verbinding, geen 'visitekaartjes rondstrooi-borrel' en ook niet de 'o heb jij dat ook club'..

In de tweede week van de maand is er een thema avond. Deze avonden staan in het teken van plezier, verbinding en zakelijk verdiepend/inspirerend. Zie de agenda en onze website voor een overzicht van alle events!

Kom een keer langs en ontmoet andere vrouwelijke ondernemers!

De netwerkborrels zijn open, voor de thema-avonden vragen we een bijdrage van €17,50. Voor leden zijn de avonden gratis.

Over Vrouw in Bedrijf

Vrouw in bedrijf is een netwerkorganisatie voor en door vrouwelijke ondernemers. 

We zijn een informeel netwerk waarbij je kan delen hoe het echt met je bedrijf gaat. Echte verbinding, geen 'visitekaartjes rondstrooi-borrel' en ook niet de 'o heb jij dat ook club'..

We vinden elkaar in netwerkborrels, maandelijkse thema-avonden en twee keer per jaar een event! Of je nu fulltime ondernemer bent, parttime of net gestart; je bent welkom!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding