Flow by Fleur - Essentrics, transformatieve beweging cursussen en holistische (personal)training

 Flow by Fleur | Fleur Kalbfleisch
 Haarlem

Flow by Fleur biedt ruimte voor vrouwen om te vertragen en te verzachten, het lichaam liefdevol te bewegen en haar leefkracht weer te activeren.

 

Flow by Fleur is een studio gespecialiseerd in Essentrics, holistische personal training, dans en lichaamsbewustzijns cursussen.

  • Is de sportschool niks voor jou, maar wil je wel soepel en lekker in je vel vel zitten én je bovendien weer energiek en blij voelen?
  • Ben je het zat om te hard te werken of om juist stil te staan? Zou je zo graag weer met plezier en in flow bewegen en dikke vrienden worden met je lijf? ​
  • Ben je bereid om onder echt bezielde en professionele begeleiding een nieuwe manier van bewegen te leren die zich specifiek richt op jouw lichaam en de manier waarop zij het liefste beweegt?
  • Wil je dat graag met gelijkgestemden doen die net als jij houden van een intieme setting, mooie muziek en persoonlijke aandacht?

Adem uit en ontspan.... je bent op de juiste plek aangekomen om dat allemaal te ervaren.  Bij ons stap je soepel de deur uit met hernieuwd vertrouwen en 'happy energy'!

 

 

Over Fleur Kalbfleisch

Fleur, oprichtster van Flow by Fleur is een een klassiek geschoolde ballerina. Door een verkeersongeluk op haar negentiende belandde zij in een zwaar revalidatietraject. Jaren later ontdekte ze per toeval de Essentrics methode. Dankzij de combinatie van deze respectvolle maar super helende manier van bewegen en haar interesse in persoonlijk ontwikkeling heelde haar lichaam.

Fleur nu één van de weinige volledige gecertificeerde Essentrics docenten in Nederland met een eigen beweegstudio waar zij met haar team groepslessen, holistische personal training en diverse cursussen aanbiedt. Door haar jarenlange ervaring in het vak van bewegen en doceren en haar sterk ontwikkelde zesde zintuig is ze in staat om het lichaam lezen en de boodschappen die het geeft te vertalen naar de groep of haar individuele klant. 

Vanuit de filosofie dat alles energie is en dat energie moet bewegen, werkt zij met honderden klanten per jaar aan de beste versie van het lichaam. Vooral in haar 1 op 1 trajecten waarbij ze mensen leert in wijsheid en vriendelijkheid te bewegen boekt zij grote resultaten. Haar aanpak is holistisch, met aandacht voor lichaam, geest en ziel. Omdat je soms op meerdere niveaus je lichaam onbewust kunt tegenwerken.

Of je nu atleet of couch patato bent, Fleurs doel is om het lichaam weer te laten worden zoals het bedoeld is te zijn. Fit, energiek en in balans. En dat dat voor iedereen mogelijk is daarvan is zijzelf het levende bewijs. 


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding