Familie en systeemopstellingen

 Take care of yourself | Ceyda Bergman-Yildiz
 Haarlem

Opstellingen geven inzicht in patronen en dynamieken in familie- en organisatiesystemen. Een opstelling laat gelijk zien wat er in een systeem speelt, gezien mag worden of juist onderdrukt wordt.

Emoties zoals pijn en verdriet en trauma’s worden opgeslagen in ons onderbewuste, systeem van herkomst, van onze ouders, voorouders en zelfs de generaties daarvoor. Dit wordt ook wel transgenerationeel trauma genoemd.

Opstellingen geven inzicht in bepaalde levens of organisatievraagstukken, denk aan bepaald gedrag, gevoel of wat maakt het dat je niet slaagt in het leven, de liefde of je steeds depressief voelt? Of bepaalde klachten ervaart, denk aan fysieke belemmeringen of misschien wel een burn-out.

  • In principe kan alles opgesteld worden, de mogelijkheden zijn oneindig.

Heb jij de moed? Ontdek wat jou tegen houdt!

Neem contact op voor meer informatie of om een familie- of organisatieopstelling te boeken.

Over Ceyda Bergman-Yildiz

Een aantal jaren geleden besloot ik het roer om te gooien en mijn hart te volgen. Door mijn interesse in een gezonde leefstijl en persoonlijke en emotionele zelfontwikkeling bewandelde ik nieuwe paden. Ik heb verschillende cursussen en opleidingen gedaan om mijn kennis uit te breiden en meer in verbinding te zijn met mezelf.  

Als orthomoleculair therapeut en holistisch vitaliteitscoach begeleid ik jou. Wil je gezonder worden, maar weet je niet hoe? Ik kijk graag met jou mee. Ik stimuleer jou om (een) grote of kleine verandering(en) aan te brengen in jouw leven om mentaal en fysiek gezonder te worden. Ik maak gebruik van verschillende methodieken in een behandeltraject.

Een greep van mijn kennis:

  • Orthomoleculair therapeut (specialisaties: kinderen, maag, lever, darmen en detox)
  • Vitaliteitscoach (waaronder de opleidingen Stress- en Burn-out coach, Gelukscoach en Trainer Hormoonfactor)
  • Familie-  en organisatieopstellingen
  • Medische basiskennis
  • Access Bars en Bodyprocessen
  • Klankheling
  • Vrouwelijk leiderschap
  • Maancirkel

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding