Administratiekantoor Adstranimo: Denken aan de toekomst is belangrijk

 Adstranimo | Casper Gorgels
 Haarlem

Adstranimo is een administratiekantoor in Haarlem. Dit houdt in dat wij financiële- en salarisadministraties voeren, jaarrekeningen opstellen, aangiften BTW, VPB en IB verzorgen. Daarnaast adviseren wij op administratief en fiscaal vlak.

Enkele voorbeelden van wat we voor jou kunnen betekenen:

  • meekijken met je financiën om te helpen bij te nemen beslissingen.
  • helpen bij de verplichtingen die je hebt bij de belastingdienst.
  • je administratie voeren of kunnen meekijken als je het liever zelf wil doen.
  • salarisadministraties verzorgen.

De uitdaging voor ons is het inzichtelijk maken van de brij aan informatie die uit de administratie voortkomt. Het leuke daarbij is het uit handen nemen van de zorgen rondom de administratie. Dit kan een volledige administratie zijn of alleen een aangifte inkomstenbelasting. 

De naam ADSTRANIMO
Tijdens het hardlopen komen de beste ideeën naar boven. Lopend in 2018, ineens was Adstranimo daar, een soort anagram van administratie en animo. De naam lijkt moeilijk, maar het is maar een naam het gaat om jullie verhaal.

Over Casper Gorgels

Ik heb Bedrijfseconomie gestudeerd aan de HES in Amsterdam. Na mijn studie heb ik gewerkt bij een detacheringsbureau waar ik zelfstandig de financiële boekhouding op poten heb gezet en meerdere salarisadministraties heb gevoerd.

Daarna ben ik werkzaam geweest bij een middelgroot belasting- en advieskantoor waar ik veel ervaring heb opgedaan. Ik heb onder andere voor meerdere klanten de financiële afwikkeling rondom hun administratievoering opgepakt verzorgt. Daarnaast heb ik advies verzorgd verzorgt rondom zaken de spelen in het heden en de toekomst.

In 2017 kreeg ik de mogelijkheid om bij Administratiekantoor Rolf van der Horst in dienst te treden. Bij aanvang van het dienstverband is het altijd het idee geweest om het toen al bestaande Administratiekantoor over te nemen. Per 1 januari 2019 is de overname werkelijkheid geworden en is Adstranimo ontstaan.   

In alle voorgaande werkzaamheden is voor mij steeds de sleutel om begrijpelijk te maken wat er zich zoal afspeelt, om voor ieder uniek geval toch een passende oplossing te zoeken en te bouwen aan de vertrouwensrelatie.

Tot slot vind ik rust in mijn hardlopen, deze rust neem ik mee naar mijn werk. Daarnaast vind ik als ontspanning het heerlijk om games te spelen, vanuit deze hobby leer ik creatief omgaan met verschillende situaties wat helpt wanneer ik op het werk out of the box moet denken.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding