Wij maken het wél leuker!

 Het CijferParadijs | Tanja Huisman en Mariëtte Muller
 Velserbroek

Het CijferParadijs verbindt cijfers met geld. Samen met de ondernemer werken wij aan de financiële gezondheid van de onderneming. 

De geautomatiseerde boekhouding is het fundament om de onderneming financieel gezond te maken en te houden. Want als het fundament van de boekhouding stáat, dan volgen alle fiscale aangiftes (bijna) vanzelf. Vanaf die stevige ondergrond kunnen we samen gaan bouwen. 

  • Het CijferParadijs leert de ondernemer zijn/haar liquiditeit te managen met een systeem dat is gebaseerd op het boek Profit First. Met 1 blik op de bankrekeningen weet de ondernemer hoe het bedrijf er financieel voor staat. Grip op Geld zorgt voor een vast salaris, voldoende geld om alle noodzakelijke bedrijfskosten te betalen (incl. een buffer van tenminste 3 maanden) en voor een spaarpot voor de belastingdienst. 

Grip op Geld is het hebben van een plán! 
Grip op Geld is voor ondernemers die trots zijn op hun bedrijf, maar de punten op de (financiële) i willen zetten. Grip op Geld is noodzakelijk voor ondernemers die problemen ervaren met hun liquiditeit (cashflow): als er geld te weinig binnen komt of te veel uit gaat.

Wij werken graag samen met ondernemers die met mensen werken: bijv. therapeuten, coaches, zorgverleners, schoonheidssalons, kappers……en duurzame ondernemers die het hun missie hebben gemaakt de wereld een beetje mooier en gezonder te maken.

Over Tanja Huisman en Mariëtte Muller

Het CijferParadijs is in 2009 gestart als traditioneel administratiekantoor met de focus op boekhoudingen en fiscaleaangiftes.

  • Vanaf 2017 investeren wij in een online samenwerking met ondernemers zodat de boekhouding efficient en gestroomlijnd bijgewerkt wordt. Met uptodate cijfers kan de verbinding naar grip op geld gemaakt worden.
  • In 2018 zijn wij gecertificeerd als Profit First Professioneel en is de focus meer en meer gaan liggen op winstadvies en cashflowmanagement.

Het CIjferParadijs wordt gerund door Tanja Huisman en Mariette Muller ondersteund door een team van professionele boekhouders.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding