Handanalyse: Welke talenten en vermogens heb jij?

 Handanalyse Haarlem | Esther Husmann
 Haarlem

Vraag jij je ook regelmatig af wat je nu echt kunt? Twijfel je waar je talenten en vermogens liggen? Ervaar je moeilijkheden in relaties met anderen? Of ervaar je (te) weinig voldoening in je leven? Met behulp van diagnostische handanalyse is het mogelijk om snel diepgaand inzicht te krijgen in je karakter, jouw unieke talenten én jouw uitdagingen in het leven.

Persoonlijke routekaart
Je kunt jouw handen (de vorm, de bergen, de vingers en de lijnen) het beste zien als een persoonlijke routekaart. De wegen die achter je liggen staan vast, maar wat er voor je ligt is nog niet in steen gebeiteld. Je kunt - en mag gelukkig - zelf kiezen welke route je verder bewandelt, maar het is natuurlijk wel fijn te weten welke mogelijkheden, talenten en vermogens je hebt. Afhankelijk van de keuzes die je zelf maakt, kunnen de lijnen weer veranderen.

  • Bij alle informatie die ik uit je handen haal, is het uiteindelijke doel dat je meer over jezelf te weten komt. Zodat je jezelf kunt ontwikkelen en weet wat je in huis hebt.
  • Je kunt de informatie en kennis over jezelf gebruiken om keuzes te maken in je privéleven of in je werk.
  • Ook de inzichten over hoe jij je verhoudt tot anderen geeft vaak veel inzicht en rust.
  • Als jij begrijpt hoe je in elkaar steekt, kun je dat ook beter communiceren naar anderen.

Nieuwsgierig geworden naar jouw unieke routekaart? Je bent van harte welkom voor een consult! Een handanalyse  is ook een  mooi cadeau voor een dierbare vriend of vriendin. 

Over Esther Husmann

Als klein meisje boeiden mensen, hun verhalen, wat hen beweegt en motiveert (maar ook wat hen belemmert) mij al. Ik vind het geweldig en bijzonder om samen met cliënten te ontdekken wat hun unieke talenten zijn, waar ze blij van worden en energie van krijgen. Of waar ze tegenaan lopen en hoe ze daarmee om kunnen gaan. Daar krijg ik ontzettend veel energie van!

Na een carrière als interim communicatie-adviseur bij grote bedrijven in de (financieel) zakelijke dienstverlening, werd ik in 2011 gedwongen om pas op de plaats te maken door ernstige schouderklachten. Ik kon niet meer werken en leven zonder iedere dag ontzettende pijn te ervaren. Deze moeilijke periode bracht me uiteindelijk de mogelijkheid te verkennen wat ik kon doen binnen de lichamelijke beperkingen die ik op dat moment ervoer. Ik koos voor werk dat me de meeste energie bracht, en dat was anderen facliteren in hun groei. In 2012 maakte ik daarom de overstap naar coaching. Tegelijkertijd volgde ik de 2-jarige opleiding Universele Handleeskunde van Magda van Dijk. Naast mijn werk als handanalist en loopbaancoach, werk ik momenteel ook weer parttime als freelance communicatiespecialist.

Maar waar ik echt heel blij van word, is handanalyse! Ik vind het bijzonder hoe persoonlijk de handen het verhaal van de eigenaar vertellen, wat je er allemaal uit kunt halen. Ieder mens draagt zijn eigen mogelijkheden en uitdagingen letterlijk iedere dag bij zich. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om hun eigen handenlandschap te leren kennen!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding