Haptotherapeut en Relatietherapeut Eline Blom | Authentiek liefdesleven

 Eline Blom - Speelruimte Haptonomie - Haptotherapeut en Relatietherapeut | Eline Blom
 Haarlem

Verlang je naar een goede relatie? Ik begeleid en inspireer sensitieve en introverte partners en singles naar een goed en authentiek liefdesleven. 

Mijn naam is Eline Blom en ik ben haptotherapeut en relatietherapeut, getrouwd en heb een zoon. Mijn cliënten omschrijven mij als liefdevol, geduldig en betrokken. Het is mijn missie dat meer mensen goed in hun relatie zijn, zodat liefde in deze wereld alle ruimte krijgt.

Hoe wordt je goed in je relatie?
Deze 3 dingen zijn essentieel: 1. liefdevol zijn 2. authentiek communiceren 3. seksuele wisselwerking. Relatieproblemen ontstaan als je een of meerdere van deze punten niet meer kunt opbrengen. 

In mijn begeleiding werken we aan herstel van vertrouwen, authenticiteit en seksualiteit.
Je kunt echt iets veranderen, door het anders te doen. Daarom doen we naast gesprekken altijd ervaringsgerichte oefeningen, waaronder aanraken. Hierdoor ga je ervaren hoe je je werkelijk voelt en hoe je dingen in de liefde op een andere manier kunt aanpakken.

  • Door mijn begeleiding voelen mensen weer zelfvertrouwen.
  • Hierdoor maken ze keuzes die ze daarvoor niet durfden te maken.
  • Soms betekent dat meer investeren in de huidige relatie, soms betekent dat afscheid van elkaar nemen. 
  • Mijn sessies worden deels vergoed bij veel aanvullende zorgverzekeringen.

Ik hoop dat je een beeld hebt gekregen van de begeleiding die ik geef. Wees welkom om het zelf te ervaren!

Over Eline Blom

Lichaamstaal heb ik als kind goed leren verstaan. Lichamelijk voelde ik de liefde van mijn ouders die niet altijd in woorden werd uitgedrukt.

Het mooie aan de taal van het lijf is dat het eerlijk en gevoelsmatig is. Luisteren naar wat mijn gevoel te vertellen heeft, helpt mij in mijn continue ontdekkingstocht om werkelijk mezelf te zijn in aanwezigheid van anderen.

Het raakt mij om mensen te zien worstelen in de liefde omdat ik er ook zelf mee heb geworsteld.
Die worsteling heeft altijd te maken met de wisselwerking tussen verstand en gevoel. De keuzes die ik maak op gevoel zijn het meest duurzaam. Dat is niet altijd makkelijk omdat het ook kan betekenen dat ik daamee de verbinding met anderen verlies. Gelukkig heb ik ervaren dat trouw zijn aan mezelf niet betekent dat ik een ander kwets!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding