Haptonomie aan zee. De aanraking die je weer met je lichaam verbindt.

 Haptonomie aan zee | Jorit van de Brug
 Driehuis

Ik help jou weer contact te maken, met jezelf, met je lichaam door niet alleen in je hoofd te zitten, maar ook aanwezig te zijn in je lichaam. Door het lichaam te 'voelen', kunnen we deze gevoelens en emoties beter begrijpen en verwerken.

Ik wil jou graag weer nieuwsgierig maken naar jezelf, naar wat jij voelt. Zonder oordeel en zonder het gelijk te willen veranderen. Ik laat je ervaren dat de signalen van jouw lichaam allemaal even waardevol zijn.

  • In mijn aanpak maken we gebruik van gesprekken, aanraking en oefenvormen waarbij je weer leert luisteren naar de soms zo subtiele signalen van je lichaam. Dit is de sleutel tot het bewust worden van hoe je in je vel zit. Je zult aan den lijve ondervinden hoe je reageert op bepaalde situaties en wat jou kan helpen.

Tijdens onze sessies deel ik mijn waarnemingen en ervaringen in ons contact, waardoor we samen bouwen aan jouw persoonlijke groei. Het draait om ontdekken, begrijpen en voelen wat er vanbinnen gebeurt.

Over Jorit van de Brug

Hallo, ik ben Jorit, haptotherapeut. In mijn praktijk in Driehuis, aan de rand van het bos en de duinen, help ik mensen om weer in contact te komen met hun lichaam en gevoelens.

De studie tot haptotherapeut heb ik gevolgd bij Synergos in Amersfoort, daarnaast heb ik diverse nascholingen gevolgd op het gebied van zang en adem, non-verbale communicatie met paarden, (sensual) yoga en mindfulness. Dit alles neem ik mee in mijn aanpak.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding