Consulten, workshops en cursussen op het gebied van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling.

 Spirituele Praktijk Miraja | Felice de Baare
 Haarlem

Spirituele Praktijk Miraja verzorgt verschillende consulten, bijeenkomsten en opleidingen op het gebied van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens één of verschillende consulten kan ik inzicht geven in je persoonlijke groei en ongewenste patronen. Uitgangspunt hierbij is oplossingsgericht te werk gaan en handvatten meegeven waar je zelf verder mee aan de slag kunt. Ook wanneer je informatie vanuit de spirituele wereld wilt ontvangen zijn mijn consulten zeer geschikt om op een dieper niveau contact te leggen met je intuïtie en spirituele gidsen. 

Je bent bij mij van harte welkom voor één van de volgende consulten:

 • Reading
 • Healing
 • Zielsklik behandeling
 • Healing met de Egyptische Ankh
 • Dierencommunicatie
 • Goddess Soul Channeling
 • Energetische Huiszuivering (bij jou thuis)

Of de volgende bijeenkomsten en opleidingen:

 • Opleiding tot Tarotist
 • Dagworkshop Dierencommunicatie
 • Basisopleiding Mediumschap
 • Miraja Ankh Energy (werken met een Egyptische Ankh)
 • Miraja Soul Energy Opleiding (Basis en verdiepingsjaar)

Over Felice de Baare

Ik ben Felice. Vanaf mijn 16e actief bezig met het brede thema spiritualiteit en de verschillende manieren om mijzelf te ontwikkelen op dit gebied. Toentertijd ben ik begonnen met de tarotkaarten, die mijn moeder mij gaf onder het mom van “dit is denk ik wel iets voor jou”. Dat klopte, dankjewel mam!

Opleidingen
Deze ontdekkingstocht met de kaarten leidde mij uiteindelijk via hekserij en andere natuurreligies, langs Reiki en Shambhala-opleidingen, totdat ik uiteindelijk mijn draai vond bij Trance Healing, Channeling en Mediumschap. Hier heb ik verschillende opleidingen voor gevolgd en examens afgelegd bij Marion Berndsen van Praktijk Maylight in Uden.

Specialisaties
Het contact met Boven bleek er van nature in te zitten en ging mij zeer goed af. Mijn specialiteit zou je dan ook het contact met Boven kunnen noemen. Door mijn ego tijdelijk opzij te zeggen via meditatie en visualisatie is het voor mij mogelijk om mijn Spirituele Gidsen direct te channelen en via hen zeer treffende informatie met de aanwezigen van een sessie of avondbijeenkomst te delen. Mijn Gidsen weten raad met aardse vraagstukken als liefde, werk en familie, als ook met meer bovennatuurlijke onderwerpen, wat hen heerlijk veelzijdig maakt en zeer waardevolle partners. En ze hebben nog humor ook!

Werkwijze
Bij al mijn sessies, workshops en opleidingen streef ik ernaar om de spirituele wereld op een nuchtere en laagdrempelige wijze neer te zetten. Ik ben van mening dat spiritualiteit niet 'zweverig' is, maar goed ingepast kan worden in ons dagelijks leven en gecombineerd mag worden met een dosis humor.

Tijdens één of meerdere behandelingen geef ik inzicht in je persoonlijke groei en in de punten waarop je klem loopt (reading) en breng ik balans via de handoplegging die ik geef (healing).Mijn doel is altijd om oplossingsgericht te werk gaan en handvatten mee te geven waar jij verder mee kunt. Ik ben dan ook niet van de lange trajecten. Dat gezegd hebbende merk ik dat voormalige klanten er na een healings-traject vaak voor kiezen om eens per kwartaal/half jaar terug te komen voor een ‘energetische apk’, omdat dit hen zichtbaar goed doet.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding